Er vi der Bjerne?!
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby smed det hele i anden halvleg: Tabte 3-2 i Horsens

 
Brøndby IF kom foran, men faldt dybt efter pausen og endte med at tabe 3-2 i Horsens.

  • Er vi der Bjerne?!
  • Nanna Møller Karlsen
   7. juni 2020 - Klokken 18:42
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  7. juni 2020 - Klokken 18:42

Søndag klokken 17.00 blev samtlige kampe i runde 26 af Superligaen sat i gang. I Horsens var Brøndby på besøg på CASA Arena og Niels Frederiksens mandskab jagtede vigtige point i medalje-jagten.

Men det var Horsens, der begyndte kampen bedst. De gik højt op fra begyndelsen af første halvleg og lagde pres på Brøndby. Efter de ti minutter faldt kampen lidt mere til ro og særligt Jesper Lindstrøm begyndte at røre på sig. Han virkede tændt og opsat på at gribe chancen i Simon Hedlunds fravær.

Horsens kom frem til et par indlæg, og det kan i sig selv godt være farligt nok, når det er Horsens, men Brøndby-forsvaret stod godt og fik clearet det der kom. I den anden ende viste gæsterne flere gange godt kombinationsspil og næsten hver gang var Lindstrøm involveret. 

Anthony Jung var i denne kamp blevet rykket op på venstre wingback og det skulle vise sig at være en god idé. I hvert fald var Jung kommet med langt frem, da Jens Martin Gammelby lagde et indlæg ind i feltet. Samuel Mraz flækkede den videre og bagerst i feltet hamrede Jung bolden i nettet med en flot helflugter. 1-0 til Brøndby.

Hvis Brøndby ikke havde momentum inden scoringen, fik de det i hvert fald efter. Hjemmeholdets pres aftog og Brøndby fik strikket flere gode angreb sammen. Blandt andet var det lige ved og næsten at Lindstrøm kom fri igennem, men Horsens' Kiilerich kom godt tilbage og forsvarede.

Horsens' bedste forsøg inden pausen stod Louka Prip for. Han forsøgte sig direkte på frispark langt ude fra og det var en kompetent afslutning, men Marvin Schwäbe havde styr på den hele vejen og reddede sikkert. Horsens mobiliserede et lille pres mod slutningen af halvlegen, men Brøndby kunne gå til pause med en føring.

Men fra anden halvlegs start gik det galt for Brøndby. Hjemmeholdet tog teten fra start og da anden halvleg var seks minutter gammel, kunne anfører Hallur Hansson alt for let heade bolden i nettet til 1-1.

Brøndby kom slet ikke i gang i anden halvleg. Da der var rundet en times spil, havde Brøndby stadig ikke haft et godt angreb efter pausen, så der var noget at forsøge at forbedre i den sidste halve time for de blåklædte gæster.

Men nedturen fortsatte for Brøndby. Meget, meget passivt forsvarsspil af Brøndby og så kunne Hallur Hansson løbe ind i et fladt indlæg og blive dobbelt målscorer. 2-1 til AC Horsens, som pludselig havde vendt det hele på hovedet mod et Brøndby-hold, der slet ikke var mødt op efter pausen.

Pludselig fik Brøndby en mulighed i den anden ende. Lasse Vigen sendte et frispark ind i feltet og her kom Sigurd Rosted til og headede flot bolden i kassen til 2-2. Brøndby var tilbage, men det var stadig hjemmeholdet i teten.

Jesper Lindstrøm fik en gylden mulighed for at bringe sit hold foran. Gammelby lavede et fint cutback og Lindstrøm afsluttede, men Matej Delac i Horsens-målet reddede. Det var Brøndbys bedste forsøg i halvlegen ud over scoringen. Kunne gæsterne lægge et pres til sidst?

Men den chance hjemmeholdet fik nogle minutter senere, var endnu større. Alexander Ludwig fik et helt frit hovedstød, men det gik på overliggeren og Brøndby kunne ånde lettet op. 

Til gengæld sad de gule kort løst på dommeren i slutfasen. Anthony Jung havde fået et tyndt gult kort, Simon Tibbling havde også fået et. Og nogle minutter senere fik Jung sit andet. Denne gang var forseelsen retteligt til gult, men så måtte han altså forlade banen og Brøndby spille kampen til ende med ti mand.

Og det endte med at gå galt. I kampens overtid gjorde Horsens det onde ved Brøndby. 3-2 til hjemmeholdet og sådan smed Brøndby det hele efter pausen. Skidt afslutning på grundspillet af Brøndby IF, der nu er fem point efter AGF på tredjepladsen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jammerligt at man ikke kan lukke bedre af. Det hjælper selvfølgelig heller ikke med dommerens beslutninger omkring Jung, men hvor er det dog skuffende at vi ikke er bedre med bolden og får skabt noget mere.
  5 enige

 • Piv dårlige med bolden, man tør ikke spille den op fra bagkæden i stedet for spilles bagud eller losse der frem efter bare ved det mindste pres fra modstanderen. Sådan en kamp som i dag skal vi jo vinde stort, men desværre vi er bare alt alt for dårlige, det er sgu trist at holde med Brøndby, og se så at få sat Vigen og Mraz (ham køber vi forhåbentlig ikke) på bænken han er bare alt for ringe.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar Jeg er meget enig i dette. Og en af grundene tror jeg var at Jung var væk fra forsvaret. Rosted havde tydeligt problemer med sit dårlige ben.
   2 enige
   
  • @Christian Brøndbyman ja både Rosted og Hermansson bliver bare aldrig gode venner med en fodbold
   4 enige
   
  • @Christian Brøndbyman Kun en idiot af en superliga-træner kan ikke se at vores spil i en 3-5-2 kræver en Jung som CB.
   1 enig
   
  • @Kapper ja det var en dårlig beslutning. Som jeg skrev inden kampen, vi så hvor skidt det var uden Jung dernede senest mod Hobro. Det er svært bekymrende at vi tilsyneladende er så afhængige af ham.
   2 enige
   
  • @Joblar Det er jeg faktisk uenig i. Jeg synes netop vores opspil i forsvaret var fint. At boldene så endte hos Vigen og Rado som smed den væk igen med det samme er problemet
   
  • @Tanken I specielt 2.halvleg justerede Horsens så de pressede på
   
  • @Tanken okay nu magter jeg snart ikke denne kommentarfunktion længere. Der er kommet en lille redigeringsknap men jeg kan stadig ikke redigere.
   
  • @Christian Brøndbyman Det synes jeg også helt bestemt de gjorde, men jeg synes ofte det var mere midten end forsvaret som havde opspilproblemer. Lige netop det gjorde vi bedre end jeg havde forventet, men når midtbanen ikke laver noget som helst er det jo fuldstændigt ligegyldigt
   
  • @Tanken vi spiller jo til siden og bagud stort set hele tiden bare ved det mindste smule pres, når vi ikke når vi ikke gør det spilles en ballon bold fremefter sim vi ikke får fat i, på mig virker det som om der ikke er nogen plan for at spille sig ud af et pres. Prøv at tælle hvor mange gange der bliver spillet baglæns og til siden, jeg opgav det efter et stykke tid
   2 enige
   
  • @Joblar det er vel det man gør som forsvarsspiller? Man spiller den til siden, til målmanden eller til de mere defensive midtbanespillere. Ellers losser man den af helvede til. Jeg ved ikke om du forventer Michael Laudrup i forsvaret, men jeg vil mene de gør deres job, og det er midten som fejler
   
  • @Tanken du har helt ret i at midtbanen er for stillestående. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg efterhånden har skrevet det. Men en af grundene til de mister bolde er at de bliver dårligere serveret bagfra. Rosted er ikke god med bolden i den forkerte side, og Hermannsson er aldrig god med bolden. Så i begge sider bliver vi svage, og det er alt for nemt at lukke med for. I forhold til det defensive så mangler der i den grad afstemning omkring Rosted. Som jeg lige husker det, scorer Horsens i hvert fald 2 mål på indlæg fra vores venstre side. Dette er Jung efterhånden blevet god til at lukke ned for, men det kan han jo ikke så langt fremme på banen.
   1 enig
   
  • @Tanken jeg er absolut enig i at midten også fejler, men det med at spille bolden op langs jorden gennem kæderne og vores mangler i dette er jo ikke et nyt fænomen, vi skal altså kunne spille os ud af et simpelt pres uden at gå i panik, det syntes jeg lyser ud af Rosted og Hermansson i dag, ellers er jeg nogenlunde enig i din analyse længere nede. Faktum er at vi mangler så meget kvalitet på holdet over hele linjen.
   1 enig
   
  • @Tanken jeg er absolut enig i at midten også fejler, men det med at spille bolden op langs jorden gennem kæderne og vores mangler i dette er jo ikke et nyt fænomen, vi skal altså kunne spille os ud af et simpelt pres uden at gå i panik, det syntes jeg lyser ud af Rosted og Hermansson i dag, ellers er jeg nogenlunde enig i din analyse længere nede. Faktum er at vi mangler så meget kvalitet på holdet over hele linjen.
   1 enig
   
  • @Tanken Ja så? Jamen I hvilke situationer spiller Rosted den fremad? Med Jung på WingBack fungede venstre kanten ikke og forsvaret var ude af balance. Se bare deres andet mål.
   
  • @Kapper Jeg har da aldrig sagt vi forsvarede godt, som du lidt hentyder til. Tværtimod, hvilket du også kan se i mit eget opslag her på artiklen. Jeg synes bare ikke lige opspillet fra forsvaret var så horribelt som jeg havde forventet, og som jeg ser jer skrive. Men det kan meget vel være fordi vores forventninger til det er meget forskellige og det er det som gør forskellen.

 • Hvad så Oscar og CV. Er det ikke på tide at få vippet NF af bænken. Uafhængigt at dagens resultat som i øvrigt var helt som forventet. Så er dagens kamp også bare et tydeligt billedet på en træner som kæmper for sit hold - mod en passiv alibi-træner som intet har at lave på vores bænk... Giv nu Retov de resterende kampe og find en leder med karakter som kan tage over til den nye sæson.
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     7. juni 2020   

  • @Marqard ja lad os få endnu en træner på den uendelige liste over trænere vi betaler løn til
   1 god kommentar
   
  • @NewY ja det er skidt når man ser på de dårlige beslutninger der er blevet taget... det her skreg dog til himmelen allerede da man begyndte at snakke om at ansætte ham.... totalt fejlkastet... så det koster flere penge at beholde ham. End det vil gøre at fyre ham.
   2 enige
   
  • Mc
  • Mc   7. juni 2020   

  • @Marqard kunne ikke være mere enig Han skulle aldrig være ansat
   1 enig

---

 • Betalende bruger
    7. juni 2020   

 • Brøndby er så langt fra at være et top i danmark ...de er nærmere midten end toppen ....vi har ikke en eneste spiller som fck, fcm eller agf ville betale 5 flade øre for
  1 enig

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    7. juni 2020   

 • Fortjent nederlag desværre. Ja Jungs 2 gule var tvivlsomme men Horsens blev snydt for straffe og havde store chancer
   
  • @SSN Der er vel ikke straffe når selve forseelsen forgår uden for feltet OG spilleren ikke trækkes ind i feltet?
   
  • SSN
  • SSN
   Betalende bruger
     7. juni 2020   

  • @Kapper jeg ser kontakten sker i feltet men kan være jeg tager fejl
   1 god kommentar
   
  • @SSN Måske, måske ikke.. Anyways videre. Taber træneren tager titlen som modstanderens MVP igen igen igen.
   1 enig

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    7. juni 2020   


---

 • Dybt imponeret.... Hvor er det fantastisk ringe!!! Jeg har sagt det før, det her bliver fremtiden for vores klub!! Håber på træner-fyring!! Det er bare ikke godt nok!! Truppen er lige så tynd som te... Jeg tænker allerede næste sæson og top 6... det sker ikke!! Fuck hvor er det dog ekstremt bekymrende!!! Ansæt nu for helvede AZ!!!!
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     7. juni 2020   

  • @Anders77 hold nu for helvede kæft med ham AZ....
   3 enige
   
  • @NewY synes du vitterlig at vi spiller og har spillet imponerende efter en uhørt fyring af Superligaens dengang bedste?? Mit budskab er klart ansæt AZ ELLER noget der minder om ham!! Bare se i dag 3 største budget en coach der intet viser... virkelig imponerende!!
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • Chuck
  • Chuck   7. juni 2020   

  • @Anders77 vi ligger nummer 4, så vi er det 4. Bedste hold. At vi ikke kommer i top 6 næste år har vi hørt til bevidstløshed. Gu kommer vi i top 6 næste år.
   3 enige
   
  • Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Jeg tror NewY kommentar menes som at vi skal lade vær med at drømme om AZ, da det ikke kommer til at ske, at han kommer tilbage. og folk skal stoppe med at sammenligne med datid. - Når det så er sagt, så synes jeg at folk skal huske AZ's sidste sæson, og specielt de sidste kampe i den sæson.. Ja vi var på en tredje plads, og videre i pokalen, Men spille glæden, den manglede i den grad! - Vi bliver nødt til at se med de realiske og fornuftige briller, og det er bare sådan at en trænerfyring nu, ikke er særlig smart på nogen måder, da vi så skal gamble om endnu en ny træner... NF og CV har fortalt taktikken mange gange, denne sæson skal bruges til først at gør defensiven stabil, hvilket er gjort til dels (Når Maxsø og Jung er sammen i midterforsvaret) Herefter kommer presspillet og angrebsspillet. - Ja det er ikke særlig sjovt at se på lige nu. Men hvis vi giver det tid. SOM VI FOR EN GANGS SKYLD SKAL! er jeg sikker på det giver pote på et tidspunkt. - ang. det taktiske, har vi set hvordan han kan vinde over FCM og FCK mf. på det punkt. men ja, han er af og til for langsom til at reagere på sidelinjen.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Det er vi helt enig i at vi ikke gør med denne opstilling. Men forhåbentligt bliver der lagt på, på netop de punkter. Det er i hvert fald det som vores stab har udtalt, så det må vi vel stole på.. - Mht. Hr. Gammelby, er vi helt enig, og jeg synes det er meget synd at Bruus ikke får chancen endnu. Ligesom at Gammelby skulle være skiftet ud efter 50 min igår, da han luntede rundt på banen, og ikke havde noget energi. (Igen NF er for langsom til at reagere på dette punkt) - Jeg håber inderligt at Bruus får chancen, da han, som du selv siger har vist sig meget positivt frem i træningskampene, og de få minutteres indhop han har haft. :)
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     9. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Samtidig ligner Bruus den der sprudler af selvtillid, og vilje. Hvilket jeg ikke synes er tilfældet for gammelby, desværre..
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     9. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Ja, Forhåbentlig ryster NF lidt med posen til kampen mod AGF på Søndag. og giver de selvskrevne en lærestreg for flere dårlige præstationer. :) - Meen jeg tvivler desværre..
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     9. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør - Har du en reference til hvor NF udtaler sig om, at han gik over til 3-5-2, fordi der blev snakket om det på et fan-medie? Jeg ved godt, at der var mange der ønskede ændringen, længe før vi skiftede formation. Men vi ved jo reelt ikke, om han allerede havde det i sine overvejelser inden, men blot forsøgt at få den gamle formation til at fungere.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     9. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør - Jo, Hr. Jensen er Lille Pers hund, Jensens er et bøfhus og JJensen er sponsor i Brønfby IF. Men for at komme til sagen, så er det ikke for at starte en diskussion, men når du påstår at 3-5-2 ikke var NF opfindelse, men noget 3point og fans havde skreget på længe, udlægger du det som facts. Og så bliver jeg nysgerrig på, hvorfra disse facts kommer. Hvor du vil hen med resten af dit indlæg, om det er skrevet til mig, eller bare din holdning du vil ud med, ved jeg ikke, så det skal jeg undlade at kommentere på. Men må jeg spørge, hvad det er du er så vild med, ved Bo H., når han skaber sig tosset op og ned ad banen? Synes du dét er det vigtigste i en træner? For personligt synes jeg det er irriterende at se og høre på. Og jeg ser ikke, at det er relevant for hvordan man er som træner... Du ser ikke Brian Priske te sig sådan og FCM klarer sig da nogenlunde i Superligaen. Ja, NF sidder meget stille, men det er nu engang hans måde at være på... Det vigtigste må vel være, hvordan han træner holdet. Og dét er en helt anden diskussion. Der er jo også forskellige fodboldfans. Nogle skriger sig hæse på Sydsiden, andre nyder kampen i Laudrup Lounge med en kop kaffe og andre sidder hjemme i sofaen, men det gør dem vel ikke til mere eller mindre rigtige fans...?
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     10. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Okay hr. Så fordi jeg bor i Silkeborg, og har gjort det hele mit liv. Så er jeg ikke ligeså meget fan som du bif til jeg dør? Jeg har i mine 20 år som brøndby fan sat med hovedet smurt oppe i skærmen, hver turneringskamp, træningskamp, eller så snart der bare er lidt snak om Brøndby.. Men fordi jeg kun har været på Brøndby stadion 4 gange, så er jeg ikke fan. - Du basere en fan på ren Økonomi gør du. Kommer man ikke på stadion og støtter holdet derigennem, ja så er man ikke så meget værd som dem der sidder på sydsiden. - Jeg støtter holdet når de kommer til Silkeborg, Århus, Herning og deromkring. Da jeg simpelthen ikke har penge eller tid til at komme længere væk.. og så køber jeg spilletrøjer hver gang der kommer nye.. Der er folk som sparer penge sammen for at se en kamp på stadion, og når de så har gjort det, ja så er de tilbage i 0 igen.. Jeg vil vælte mig i en høstak( jeg er heftig allergisk over for hø ja), på at jeg ved mere om Brøndby end du. - Ang. NF. hvis hans ide med 3-5-2 kom fra denne side, havde han nok også lyttet til os ang hvem der skal starte inde osv osv. - ændringen til 3-5-2 gør ikke alt i sig selv, der er meget taktik bag kampene mod FCM, FCK og FCN osv. og dette er godt arbejde, fra ham og staben, det kommer ikke af sig selv med 3-5-2 ændringen.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     10. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Det skal selvfølgelig heller ikke handle om hvem der ved mest om klubben. Jeg prøver blot at sige at betegne en fan ud fra penge brugt på klubben. Er i mine øjne ikke den rigtige måde at vurdere det på. :)
   1 enig
   
  • Betalende bruger
     10. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Regnede heller ikke det var helt den vej du sigtede efter, Så fint du kommer efter det :) - Du kan selvfølgelig regne med jeg er på tribunen hver gang der spilles i mit område ;)
   1 enig
   
  • Betalende bruger
     10. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Uden tvivl, dem som rejser tværs over Danmark, og støtte rpå stadion har da også min respekt, og er jo grunden til så mange falder for klubben :) - Så jeg kan kun give dig ret nu. :)
   1 enig

 • Rigtig god kamp af Horsens. De var overraskende aggressive og kæmpede virkelig for trøjen. Det gjorde Brøndby ikke. Nu hænger vi alle med hovedet efter et nederlag til Horsens, men husk: Horsens har i de to seneste kampe også vundet over både Fcm og fck. De er sgu ikke dårlige.
  2 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    7. juni 2020   

 • Niels Frederiksen skal lære at nøjes med en 1:1 udskiftning, når han ikke magter at gennemskue konsekvenserne. At destabilisere det centrale forsvar ved at rykke Jung ud på kanten er håbløst! Og det skrev jeg også inden kampen.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort Det er jo vildt at ALLE kan se det, på nær Niels. Altså om man begriber hvad der foregår inden i hovedet på den mand.
   
  • Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @Saesonkort Det sjove er så at Fansenes forslået opstilling var med Jung på backen.. Så Flertallet fik da sin vilje. At det medførte total katastrofe er jo hvad det er. Den de spillere som alle brokke sig over kamp efter kamp, er faktisk de selv samme spiller som nok 70%+ stemmer på skal starte inde. Desværre.
   1 enig
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     8. juni 2020   

  • @Gulmann Nu tilhører jeg kategorien “De bedrevidende”, så den almene ignorants holdning plejer jo at være væk fra skiven
   1 enig

---

 • Vi taber denne kamp på trænerens hjerneblødninger. Jung skal spille i forsvaret som CB. Er den normale VB ikke til rådighed, så må vi finde en erstatning der, i stedet for at flytte rundt på Jung. Vi sejlede jo i opspillet og spiller meget mere tilbage til Marvin end hvis Jung var en mulighed. Desuden svigter Rosted big time ved deres andet mål og sælger Maxsøe. At NF vælger en svag svag spillende Anis, viser lidt at han ikke forstå hvor på banen denne kamp tabes: Midtbanen! Start-11 burde have været anderledes: MS JMG (VB) + AJ + AM + HH + AB, midtbanen med Frendrup, Vigen og Tibbling (for fart i boldomgang). Jobbe og SM i front. Skrift tidligt og dobbelt, hvis nødvendigt. Skift 100% hvis vi presses ned fra anden halvlegs start FØR de får et fucking mål. Det er basale fejl fra NF.
  1 god kommentar
   
  • SSN
  • SSN
   Betalende bruger
     7. juni 2020   

  • @Kapper og det er ikke første gang. Mindes han satte Larsson på defensiv midt mod AGF hvilket var en katastrofal disposition
   1 enig
   
  • @SSN mindes der var et rygte om at han blev presset til det
   
  • @Marc Johnson En træner som giver efter for pres, skal ikke være træner i BIF.
   3 enige
   
  • @Kapper det er skidt at Rosted ikke er mere sikker. Han bør være en af de bærende kræfter på det her hold.
   2 enige

 • Man kan ikke sige at vi normalt vinder 9 ud af 10 kampe mod Horsens og dette så var den ene kamp vi taber. Horsens og alle andre midterhold er os 100% jævnbyrdige. Vi er ikke bedre og det var vi ej heller i sidste sæson. Endnu mere trist er det, at det er utroligt svært at se vi har tegningen til noget der ligner et storhold. Jeg har sagt det før, jeg tror ikke JBA gider bruge penge på et midterhold. Regningen skal deles, spørgsmålet er hvem den skal deles med..
   
  • @Kristianbs nej, det gør vi ikke og nu hvor holdet er latterlig tynd og ingen stjerner så kommer vi ikke i top 6 næste sæson... elendigt!!
   1 enig

 • Betalende bruger
    7. juni 2020   

 • Hvornår fatter fans, ledere, og medier at Brøndby IKKE længere er en del af toppen i dansk fodbold .?....fat nu at vi ikke har penge til at være et tophold ...hvorfor tror I at vi stiller op med et skolefodbold hold ?...hvorfor har vi slimane og lindstrøm istedet for kaiser og kamil ...vi har ingen penge så glem alt om topfodbold de næste mange mange år
  1 enig
   
  • @NewY Vi har da langt flere penge end dagens modstander.. LANGT flere
   3 enige
   
  • @NewY vi bruger jo stadig en del flere penge end fx Horsens. Ikke bare lidt. Meget mere
   2 enige
   
  • @NewY Nu er penge ikke alt, selv i top fodbold. Ellers havde vi jo ligget nr 3 langt foran dem som er under os. Du nævner i øvrigt 2 af de bedre spillere i dag som dem man ville tage ud. Din argumentation havde gået bedre hvis du havde skrevet Vigen og Mraz
   1 enig
   
  • @Marc Johnson vi forvalter så åbenbart disse penge utroligt dårligt. Vi er langt fra så gode dom vi burde være, med tanke på vores budget. Er det bare trænerens skyld det hele?
   
  • @Kristianbs nej slet ikke. I mine øjne bærer JBA en stor del af skylden. Men lad os nu lige få sæsonen afsluttet inden vi fortolker for meget på vores resultater og økonomi
   
  • @Marc Johnson er det ikke ret nemt at forudsige hvordan sæsonen ender? Vi vinder en kamp og så taber vi en kamp, nøjagtig som tilfældet har været hele sæsonen. Ren leverpostej tristesse.
   
  • @Kristianbs Jeg frygter du får ret. Leverpostej er ikke helt forkert - desværre.

---

 • Jeg er dyb chok!!! Jeg fatter simpelthen ikke at vi er så ringe... holdet skiftede system for at undgå at lukke så mange mål ind og vi laver ikke andet end at lukke mål ind!! Ingen gnist og fighter instinkt... Ham lille latterlig Niels er IKKE den rigtige!! Og se lige vores trup, 3 største budget og sikke dog et hold, vi har intet offensivt, og den eneste der kan lidt offensivt bliver ikke brugt... Tænk at vi skal sætte vores lid til Michael Uhre .... hvis ikke cv får lavet den trup om samt ny coach så bliver næste sæson bare lort!!! Hvor er jeg dog rystet og vred!! Forstår simpelthen ikke at en klub i vores størrelse ikke kører et hold som latterlig Horsens midt over??? Er der nogle der kan fortælle mig hvorfor?? Og igen genansæt nu AZ!! Den eneste rigtige for vores klub!!!
  2 enige

 • Uche
 • Uche   7. juni 2020   

 • Hvornår stiller træner teamet et hold baseret på egne præmisser. hvorfor f... flytter man Jung væk fra cv når han nu har gjort så godt derinde, i stedet udstiller man hans manglende kvaliteter på vwb. jeg forstår simpelt ikke hvorfor man ikke bruger den vwb man har truppen jacob Rasmussen, som man lige har givet en kontrakt forlængelse, men han er end ikke engang i truppen, uforståeligt!!!!!. første halvleg ok, anden halvleg miserabel, hvad går der galt i halvlegen !!!!!. Iøvrigt må man give dommeren ros for at ensidigt at dømme til horsens fordel i alle tvivlstilfælde. Håber man fremadrettet bruger de rigtige spillere på de rigtige pladser.
  5 enige

 • Jeg tror vi alle godt kan blive enige om det simpelthen ikke er godt nok i dag. Er det her spillet kan vi godt glemme alt om top 3 og top 4 for den sags skyld. Som jeg ser det har vi to store problemer vi skal have løst og det kan kun gå for langsomt. Det første problem er vi ikke formår at dække modstanderens backer. Vi er så dårlige til det at man nærmest kan overveje om vi overhovedet har nogen plan for det. Nogen gange kommer Rado ned, men han kommer konsekvent for sent til det betyder noget. Det skal vi simpelthen have løst for ellers får vi 0 point de sidste 10 kampe. Jeg ville personligt foreslå det enten skal være 8’erne som dækker bredt, eller de centrale forsvarsspillere som skal hjælpe derude. Men at vi bliver ramt på det samme konstant i 90 minutter er ikke bare bekymrende, men decideret foruroligende. Det skal være det første vi kigger på, og er vi ikke tilfredse må vi træne på kun det hele ugen. Det andet jeg virkelig er bekymret for er konstellationen med Vigen og Slimane på midtbanen. Vi bevæger os overhovedet ikke på midtbanen mens vi har bolden. Hvor er de sekundære løb? Eller i det mindste bare de løb man laver for at få bolden? Selv backerne kommer ikke altid rigtig frem ofte. Det er klart man bliver nødt til at spille bolden tilbage når ingen løber. Her nævner jeg Vigen og Slimane, fordi de er specielt syndere i det her. Det behøver ikke at være et problem, hvis det ikke var fordi de begge to stod og så bold. Det her er specielt tydeligt når Jobbe har bolden, fordi han faktisk er den eneste der bevæger sig. Skal vi blive farligere bliver vi nødt til at have mere bevægelse i vores offensive spil, både for at få bolden og for at åbne rum op til andre. Efter en dag som i dag har jeg altid en tendens til at skælde alle ud og ikke nævne hvad vi gjorde godt. Jeg synes vores opspil i forsvaret for det meste så nogenlunde ud. Der var et par fejl hos Rado, og et par befriere fra Schwabe, men det var ikke slemt som jeg ellers havde frygtet. Jeg synes også vi lige akkurat godkender 1. halvleg, men det kan jo være lige meget nu. Jobbe, Slimane og Schwabe får de bedste karakterer fra mig i dag. Jeg ved nogen vil være efter Schwabe i dag, men jeg synes han bliver fuldstændigt solgt af sit forsvar gang på gang, og han har ingen andel i nogen af målene. Derudover synes jeg Tibbling kom ind med noget af det liv på midten vi savner. At Jung skulle have rødt kort var også latterligt. Ikke fordi nummer to ikke var okay. Jeg er uenig i dem som siger det ikke matcher linjen. Der skal altid være gult der. Problemet er det første gule, men jeg tror faktisk i større grad han får det fordi han flere gange havde været ved dommeren og brokke sig. Havde han ikke det tvivler jeg på der er gult. Jeg synes også NF var for langsom med sine udskiftninger i dag. Vigen specielt burde allerede være hævet ud i pausen f eks. Skidt træner arbejde generelt, både taktisk før og under kampen. Vi har også øvet hjørnespark ser det ud til. Første gang vi laver den kombination sætter vi Horsens på hælene. De 5 næste gange bliver vi overhovedet ikke farlige. Noget variation kunne gavne her. Vi har nu 5 point op til AGF og 1 point ned til FCN. Begge hold er for mig at se bedre end det vi mønstre i øjeblikket. Top 3 er ikke umulig, men jeg må sige jeg stort set har givet op på det. Derfor vil jeg foreslå man gør det AGF gjorde i nedrykningsspillet sidste år. I stedet for at spille med bedste hold skal man spille med det hold man forventer vil være fremtiden. Giv dem udfordringen på i Superligaen og fortæl dem det er nu de skal vise hvad de kan. Så kan det godt være vi ender med en 3-5 point færre end man ellers ville, men hvem går op i hvorvidt man bliver 5 eller 6. Eller 4 for dens sags skyld, medmindre AGF bliver 3 og vinder pokalen. Næste kamp synes jeg man bør give chancen til Frendrup, Bruus, Rasmussen, Tibbling eller Bjur og stadig holde Jobbe på toppen og Slimane på midten. Kabongo ville jeg have sat ind, men han er ikke klar og jeg tror stadig Staugaard mangler noget.
  7 enige · 4 god kommentar
   
  • @Tanken Meget fin analyse. Tilbage står dog at jeg savner en træner, som holder fast. Som ikke sætter folk på banen fordi de måske nok er bedre end alternativet 1-1 men sætter et hold, så holdet passer sammen. Midtbanen i dag, har 3 ret langsomme typer; der bør maks have været en.
   2 enige
   
  • @Kapper Det er faktisk lidt det jeg vil frem til, og efter at have overvejet det lidt mere kan jeg sige. I dag taber vi ikke fordi vores spillere spiller dårligt. I dag taber vi fordi Bo Henriksen outchoacher NF. Taktisk formår Bo Henriksen tydeligt at ramme os lige der hvor det gør ondt, og han får endda ænd taktikken i pausen sådan Horsens styrer kampen totalt.
   1 enig
   
  • Hvor er det snart bare for meget med det redigering. Sker der noget 3 point?
   
  • For at slutte min sidste kommentar der hvor der står ænd, skal der stå justerer. NF formår ikke at justere det som tydeligt ikke virker og han formår ikke at lukke de steder Horsens angriber os. I dag viser Bo Henriksen sig tydeligt som den bedste træner på de to hold
   
  • @Tanken til gengæld når Horsens desværre heller ikke meget mere. De har en evne til at sætte sig op mod de større hold, men så ender den vel også der, i forhold til deres placering. Horsens er i mine øjne ikke garant for flot fodbold. De er et knoklehold som spiller på de samme dyder som altid. Knokle røven ud af bukserne, og samtidig være en klub der mere kan nøjes med at ligge hvor de gør. Bo Henriksen er en ganske fin træner, men jeg tvivler på at han kan gøre en forskel som træner i toppen af ligaen. Jeg vil nødig have ham til BIF
   
  • @Cobbe47 Misforstå mig ikke. Jeg siger ikke vi skal ud og hente Bo Henriksen ind. Jeg siger at i dag vinder Horsens fordi han formår at lægge en taktisk og justerer den, så den gør ondt på os. NF har intet modsvar i dag. Det er derfor vi taber. Det betyder ikke nødvendigvis Bo Henriksen over en hel sæson er en bedre træner, og det betyder hverken vi skal hente ham eller fyre NF. Det betyder udelukkende at Bo Henriksen sikre sig hold tre point ved at være bedre end NF på dagen. At jeg derudover mener vores bedste kamp under NF (3-1 FCK) kommer fordi Retov trumfer et formation skifte igennem, og vi generelt var bedre i starten af sæsonen før NF havde noget rigtig tid med holdet har ikke noget med kampen i dag at gøre
   1 enig
   
  • @Cobbe47 enig og læg dertil uendeligt mange lange spilstop. Horsens gør alt hvad de kan for at smadre alt underholding og tempo i fodbold.
   1 enig
   
  • @Tanken ja, helt enig. Og det er i den grad for dårligt.
   
  • @Tanken Enig i din analyse, en godkendt første halvleg, hvor efter vores midtbane falder helt sammen. Ved deres 1-1 mål står vi med 2 mand ude hvor ingen (Rado) går i fødderne på på deres fløj men står og glor 2 meter fra, så deres fløj har alt den tid i verden til at slå indlægget. Alt imens står Hermanson og snork sover 2 meter fra sin mand. Ved det andet mål går både JMG og Harmansson op i pres og derved sælger hele holdet. De lader en 16 årig spille 1-2 som derefter frit kan spille den ind i feltet til mål. Ved 3-2 går JMG igen højt i presset og efterlader en ladeport til et indlæg, hvor igen Hermansson står på flade konvolutter. Det er simple miniput fejl. Læg specielt mærke til målet til 1-1hvor Vigen og Jung lunter tilbage og kigger fodbold. Det er bare ikke godt nok. Jeg er helt enig i at Marvin ikke kunne have gjort noget ved alle målene. Midtbane konstellationen med Vigen/ Rado fungere bare ikke, og specielt Vigen ligner en hund i et spil kejler. Det er som om de nærmest løber i vejen for hinanden. Jeg fatter ikke NF at han ikke tager Rasmussen med og lader Jung spille centralt. Derudover bliver NF totalt taktisk udmanøvreret af Bo H. Jeg må indrømme min tiltro til NF ligger på et meget lille sted.
   3 enige
   
  • MicFys
  • MicFys
   Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @Tanken Fin analyse. Jeg er enig med dig langt hen ad vejen. Jeg har dog en fornemmelse af at, truppen ikke fungerer optimalt. Træner/leder sammensætningen får ikke det optimale ud af truppen. Her tænker jeg specielt på, den manglende gejst vi har set rammer holdet fra tid til anden. At man er klar og løber de nødvendige meter, før det er for sent. At man ofrer sig for holdet og klubben. Jeg synes også holdet mangler en plan B, når modstanderne ændrer strategi og det overrasker os. En stor tung tankcenterforward i 2 halvleg og en letbenet ung dribler på deres venstrekant. Vi er ikke i undertal rent defensivt, men vi står og kigger og bliver overspillet ved indlæg og ved opdækning i feltet. Schwabe kan ikke lastes for målene, men han må godt være meget mere dirigerende med forsvaret, han kan se hvad der sker før de andre kan. Og så gå da ud i feltet og forsøg at bruge lapperne ved indlæg. Han burde kunne komme højere op når han bruger hænderne og vifte bolden væk. Brug de unge spillere i slutspillet og så lad os se hvad der sker. De skal ihvertfald have Brøndbyviljen i hjertet og ikke lade sig ryste af Horsens. Den smarte narrer den mindre smarte. Vær taktisk parat og sørg for, at have teten, nogle overraskelsesmomenter
   
  • MicFys
  • MicFys
   Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @Tanken Fin analyse. Jeg er enig med dig langt hen ad vejen. Jeg har dog en fornemmelse af at, truppen ikke fungerer optimalt. Træner/leder sammensætningen får ikke det optimale ud af truppen. Her tænker jeg specielt på, den manglende gejst vi har set rammer holdet fra tid til anden. At man er klar og løber de nødvendige meter, før det er for sent. At man ofrer sig for holdet og klubben. Jeg synes også holdet mangler en plan B, når modstanderne ændrer strategi og det overrasker os. En stor tung tankcenterforward i 2 halvleg og en letbenet ung dribler på deres venstrekant. Vi er ikke i undertal rent defensivt, men vi står og kigger og bliver overspillet ved indlæg og ved opdækning i feltet. Schwabe kan ikke lastes for målene, men han må godt være meget mere dirigerende med forsvaret, han kan se hvad der sker før de andre kan. Og så gå da ud i feltet og forsøg at bruge lapperne ved indlæg. Han burde kunne komme højere op når han bruger hænderne og vifte bolden væk. Brug de unge spillere i slutspillet og så lad os se hvad der sker. De skal ihvertfald have Brøndbyviljen i hjertet og ikke lade sig ryste af Horsens. Den smarte narrer den mindre smarte. Vær taktisk parat og sørg for, at have teten, nogle overraskelsesmomenter
   
  • @MicFys hvis man mener Schwabe skal eller for den sag skyld kan løbe ud midt i feltet hvor gang der kommer et indlæg tvivler jeg på man ser sindssygt meget fodbold. For der er ingen målmand som kan det. Til gengæld vil man lade målet stå helt åbent når modstanderen header. Desuden er det svært for målmand at dirigere tabte opdækninger og når backer for frit spil fordi vores spillere opfatter det for sent gang på gang. Ligesom mange skriver, og jeg også lidt læser dig skrive mener jeg også vores startelver ikke er homogen. Det kan sagtens være det havde været den startelver med højest rating i FIFA, men i den virkelige verden bliver man også nødt til at vurdere hvilke spillere passer sammen. Rado passer ikke med Vigen. Vigen og Slimane passer ikke sammen så længe ingen af dem løber. Jung er bedre for holdet at have på VCB. Alle disse ting bliver fuldstændig overset. Desuden skulle vi også have en træner som var klar til at bruge de unge. For mig er det ikke at bruge de unge når man spiller med Slimane fordi han er den bedste og Jobbe fordi Hedlund skulle giftes. For mig er det mere man spiller med Frendrup fordi han diskutabelt er bedre end Rado, og smider en Rasmussen på banen fordi vi mangler en venstre back.
   3 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @Tanken - Er meget enig med dig i, at man ikke altid bare kan tage den bedste spille på hver position. Der er 11 spillere på banen, og det vigtigste er, at man stiller det stærkeste hold, frem for bedste enkelt spiller. Netop hér havde jeg troet at NF var bedre. Han er blevet talt op som en fantastisk menneskekender og han slår mig også som en sådan. Men kampen igår, var godt nok roddet, rent relationsmæssigt. Er lidt nervøs for, hvad man gør i næste kamp, med Mensah skadet og Jung i karantæne... Har vi e U19 spiller, som kunne få en chance på venstrekanten? For jeg synes det vil være bedst, at vi holder Gammelby i højresiden, som han plejer og lade så meget være som det plejer.
   
  • @Jensen Vi har jo Jacob Rasmussen som efter min mening var bedste mand mod Hvidore, og er super spændende. Jeg ville gerne have set ham på banen allerede i går, det tror jeg også havde været bedre for os.
   1 enig
   
  • @Tanken - Jeg er enig i dine a tagekse
   
  • @Tanken - Jeg prøver igen. Man kan åbenbart ikke redigere. Som sagt er jeg enig. Selvfølgelig er det tydeligt at Bo Henriksen har formået at overgå NF til dagens kamp. Det der er latterligt ved Horsens og Bo Henriksen er, at de tilsyneladende, som klub kan nøjes med at være irriterende på modstanderen, og hvad Bo H. ellers udtaler til div. medier. Hvis det er deres filosofi, at være den irriterende modstander, og ikke være det chanceskabende, dominerende hold, er jeg sgu stået af. Om BIF så kunne have gjort det bedre igår, er en helt anden sag.
   
  • MicFys
  • MicFys
   Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @Tanken Det er tilladt, at vurdere sine indgreb som målmand. Og jeg mener nok at have set fodbold og spillet fodbold nok til, at kunne vurdere spillet fra målmandens vinkel. Der er bare forskel på kvaliteten af målmænd og så alle de statistikere, der idag påstår de ved alt om fodbold.
   
  • @Cobbe47 Jeg er i og for sig enig, men jeg synes også man skal have med at Bo Henriksen i flere omgange har prøvet at spille god fodbold, men han simpelthen ikke har spillermaterialet til det. Derfor er han gået tilbage til det mere simple format. Derudover synes jeg også man må sige der er forskel på det de spiller i øjeblikket og dengang de tydeligt kun arbejdede på at få indkast.
   
  • @MicFys Jeg synes ikke Schwabe kunne være kommet ud til nogen af de indlæg der kom. Han står stort set som han skal, og indlæggene kommer hårdt nok og tæt nok på feltet til man vil have større chancer på stregen. Jeg skal ikke udelukke der var et enkelt indlæg han kunne være kommet ud til, men nogen gange ser jeg folk forvente han skal ud til alle bolde som bare er en halv centimeter inde i feltet og det hverken kan eller skal nogen målmand.
   1 enig
   
  • Ivan
  • Ivan   10. juni 2020   

  • @Sorteslyngel en præcis analyse. Man kunne så uddybe ved at påpege at de elementære fejl der laves ved de tre mål, gentages gang på gang. Men heldigvis giver de jo ikke alle mål. Du skriver “at den og den går højt i presset” . Problemet er at det er alibi pres. Ihvertfald får hverken JMG, Vigen eller Rado eller Hermansson fat i bolden. Så godt som aldrig . De er så nemme at spille uden o
   1 enig
   
  • Ivan
  • Ivan   10. juni 2020   

  • @Sorteslyngel jeg er totalt enig i de analyse. De fejl du fremhæver er dem de laver hele tiden. Deres pres er et rent alibi pres . De får aldrig fat i bolden. Og de kan ikke dække op centralt på indlæg. Det ser vi gang på gang. Jeg har en kammerat hvis søn spiller i en af top 6 klubberne. Og han siger , hårdt presset at mange i de andre klubber regner Brøndbyspillerne for de nemmeste at drible eller spille sig forbi. Når jeg så spørger hvorfor de så ikke alle sammen vinder over Brøndby , siger han at det vel dybest set skyldes at Brøndby har bolden meget, og det er de gode til og at de selv scorer mange mål. Og det passer vel egentlig meget godt med statistikken. Vi scorer mange mål, men der bliver osse scoret mange imod os. Vi har dårligste Top 6 målscore. Hvis vi så kommer til at mangle evnen til at score, kommer det jo til at gå helt galt.
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • Kemokaj50
 • Kemokaj50
  Betalende bruger
    7. juni 2020   

 • En rigtig skidt gang fodbold, hvor det virker som om at der ikke er styr på hvem der gør hvad. Samtidig er er der for mange middelmådige spillere, som ikke levere hvad der forventes på dette niveau.
  2 enige
   
  • @Kemokaj50 Jeg tror mere vi bør se det som udgangspunktet, når der pludselig satses stort på MC spillere. Vi må også holde os lidt til virkeligheden. Vi ønsker vel alle, at MC spillerne får succes. Det vil være noget svært i 1 sæson. Hvilket vi vel godt kan se, når vores BIF følelser og savn efter betydelige medaljer har lagt sig
   1 enig

 • Spørgsmålet er måske også, om BIF 3-5-2 formation, i virkeligheden skæv vrider holdet, med de spillere der er til rådighed? Ender vi med at NF bliver fyret, hvilken spillestil ender vi så med? . Vi kan ihvertfald ikke blive ved med at skifte formationer, og forvente at spillerne skal følge med hver gang, og samtidig forvente spillet til UG.

 • Sim
 • Sim   7. juni 2020   

 • Hvad sagde jeg.... nå, men - Måske skal vi bare have spilleglæden tilbage... Jeg tror NF har tabt omklædningsrummet... eller hvornår må man sige det.:) Vi er gået fra sprudlende, offensiv, vindende fodbold med Danmarks bedste midtbane til en hold af sekundanter der ikke kunne komme på banen for 1 år siden. Alt sammen styret af en træner uden en plan. Men Tillykke til alle jer der skriver åbne breve og forsvarer NF hele tiden - Det er jeres fest det her. Tillykke - I får hvad i har bedt om --> Nederlag.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     7. juni 2020   

  • @Sim - fair sammenligning ellers... For AZ og NF har jo totalt samme budget og havde samme udgangspunkt at starte fra. Jeg siger ikke at NF er den rette træner for os, men vi bør stadig sammenligne æbler med æbler.
   1 enig
   
  • Sim
  • Sim   7. juni 2020   

  • @Jensen Niels spiller ikke det han lovede os. Hvor er presspillet? Hvor er den aggressive spillestil? Hvor er den bedre evne til at tage temp på kampen? Jeg sammenligner egentligt ikke NF med nogen. Jeg siger åbenlyst: At jeg ikke er tilfreds. NF overtog en fantastisk trup på papiret for snart et år siden. NF overtog et dårligere hold fra TF da han kom til.
   
  • Sim
  • Sim   7. juni 2020   

  • @Jensen
   
  • @Sim Vores deroute startede allerede for 2 år siden under Zorniger. Så ja, der var en glory-periode, men også en periode, som i min bog var værre end det der er nu. Men du har ret: vi mangler stadig at se det man lovede da NF blev ansat i tilstrækkelig grad.
   
  • Sim
  • Sim   8. juni 2020   

  • @Christian Brøndbyman Det kan du naturligvis have din mening omkring. Det gør det ikke til sandhed. Det er ikke AZ tabte kamp i en periode der skal tilskrives dette.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     8. juni 2020   

  • @Sim - vi kan hurtigt blive enige om, at NF ikke har givet os det presfodbold vi blev lovet, da han blev ansat. Han har tidligere vist, at han kan praktisere det, men jeg er i tvivl om han kan gøre det med den nuværende trup og det begrænsede spillerbudget. Men personligt mener jeg, at det vigtigste for klubben lige nu er, at vi holder fast i dén kurs der er udstukket. Vi har ikke råd til at fyre endnu en træner og haste endnu en omgang store ændringer igennem. NF fik etableret et fantastisk forsvar (før Corona) og dét synes jeg er prisværdigt. Det er et fantastisk udgangspunkt og kan give resten af holde mere overskud til at være mere offensive. Niels har kun ét år til age af sin kontrakt, så jeg synes man skal lade tvivlen komme ham til gode. Det er ikke en perfekt læsning, men jeg tror risikoen både sportsligt og økonomisk et væsentlig højere, hvis vi forsøger med den fjerde træner på lidt over et år...
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør Vi har 4 point flere end på samme tidspunkt sidste år. Scoret flere mål, og lukket færre ind. Dette med et langt større brug af MC-spillere. Ja, vi er ude af pokalen nu. Det sker, når det bliver afgjort med en enkelt kamp. Så ja, overordnet er det bedre. Jeg håber virkelig Zorniger snart får et nyt job, så folk kan komme videre snart. Denne her glorificering af ham mange af jer praktiserer forstår jeg ikke. Han havde altså også sine fejl. Så kan vi ikke snart nuancere debatten en smule, lad være med at beskylde andre for at have dårlig hukommelse, osv osv.. Synes ikke det er specielt at diskutere på det niveau med medfans..
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Sim hvornår har jeg ophøjet min mening til sandheden? Det er min mening... lidt utroligt hvis du i ramme alvor helt frikender Zorniger for problemerne i hans 3.sæson, som jeg læser dit sidste indlæg.. Så bliver det svært at diskutere.
   1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør Lige nu kører der et paradigme med at Zorniger var underholdning og NF er kedeligt. Det er simpelthen for sort-hvidt. Kan vi ikke prøve at komme lidt videre. Der var masser af underholdning under Zorniger, men der var OGSÅ masser af kampe i den sidste sæson med uendelige lange bolde frem i ingenmandsland fra midterforsvaret og målmand, midtbanespillere der ikke løb offensive metre nok og mistede bolde, omstillinger imod der kostede igen og igen etc etc. Ikke at jeg nyder alt det boldflytteri vi har lige nu, men det er en supertanker der skal vendes, og det er, som jeg skrev, trods alt bedre nu end i efteråret 18.
   
  • @BIF til jeg dør det kan jeg ikke se du har skrevet som et svar til mig. Jeg har ikke læst alle dine andre indlæg her på siden igennem, og kommer ikke til det. Men jeg kan se du bliver ved med at skrive vi skal købe ind. Jeg tror dog det bliver begrænset med det, grundet vores økonomiske situation samt Corona. Jeg vil også gerne have en Ferrari men der står en hyundai ude i indkørslen.

---

 • Hmmm er alle virklig så bange for at nævne Slimani, idag skulle han være pille ud allerede i pausen, han viste jo intet fremad, næsten hver gang han havde bolden, var han hurtig til at aflevere den bagud. han kunne godt bruge lidt tid på bænken.
  2 enige
   
  • @fedtmule71 Jeg synes heller ikke Slimane var specielt god i dag, men det er mere acceptabelt for mig at han falder ud end de langt mere erfarne spillere, der underpræsterer i dag. Jeg synes hellere man skal rette kritik nod
   
  • @fedtmule71 Jeg synes heller ikke Slimane var specielt god i dag, men det er mere acceptabelt for mig at han falder ud end de langt mere erfarne spillere, der underpræsterer i dag. Jeg synes hellere man skal rette kritik nod
   
  • @fedtmule71 F.eks. Vigen, Rado, Mraz, Hermannsson samt NF.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    8. juni 2020   

 • Man må tage hatten af for Horsens, som på stribe har slået FCK, FCM og BIF. Det viser samtidig at vi ikke alene kan forklare nederlaget ud fra en ringe indsats fra vores egen side, men at vi også er nødt til at anerkende at Horsens kommer med kvalitet. Det frustrerende er selvfølgelig at vi burde være 100% klar over, hvilken gameplan de har og at på mange måder slår os på nogle af de dyder, som vi gerne selv vil være kendt for. Som f. eks. fight, press, intensitet og vilje. Men Horsens er bare et godt hold, som får det maksimale ud af de spillere de har. Nu er vi så i mesterskabsspillet og det bliver næste test for holdet. De hold vi nu skal møde er i langt mindre grad tilbøjelige til at stille sig dybt og parkere bussen. De vil spille bold, ligesom vi gerne selv vil. Det bliver en spændende test om vi kan holde fast i 4. pladsen og muligheden for europæisk deltagelse. Tredjepladsen ser lige pt. svært ud, da det vil kræve at vi præsterer væsentligt bedre end AGF, som lige nu ser ret solide ud.
  2 enige
   
  • Sim
  • Sim   9. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør Jeg ved ikke om Bo er en god træner. Men jeg er ekstremt vild med hans engagement i kampene.
   
  • psycopatus
  • psycopatus
   Betalende bruger
     9. juni 2020   

  • @Sim helt enig synes sku også det fantastisk at se en træner der direkte løfter hans spillere ved at leve sig ind i kampen på den måde :D
   
  • Ivan
  • Ivan   10. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør jeg synes bare Bo er røvirriterende både at se og høre på. Han fik det gule kort, men han skulle være vist ud. Det han fik gult for , gjorde han mindst 3 gange. Iøvrigt gør han meget af det han gør, kun for at irritere, hvilket ikke blot gør ham irriterende men også usympatisk. Og så virker det iøvrigt hysterisk og overgearet, hvad vil han gøre den dag det rigtig bliver noget at juble over. Søndagens kamp var vel dybest set uden betydning både for Brøndby og Horsens.
   1 enig
   
  • Ivan
  • Ivan   10. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør jeg er meget enig i din spilleranalyse. Og selvfølgelig er der altid noget at spille om, men det var jo ingen finale. Min pointe var at når man altid er i det røde fe
   
  • Ivan
  • Ivan   10. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør i det røde felt , så er der jo ikke plads til ægte jubel, når man vinder et eller andet.

 • Hans
 • Hans   9. juni 2020   

 • Forfærdelig kamp at se på man bliver helt flov på trænerens vegne over den indsats i sidste ende er det for en stor del hans ansvar tror mange sad og grimmede sig over hvor let og elegant uden at anstrenge sig Horsens kom over vores ikke eksisterende backs og midterforsvar pinligt og flovt hele vejen igennem måske venter der en større røvfuld mod agf det kan næppe ende godt med den indstilling på banen og en træner der efterfølgende taler om vi skulle modstå Horsens pres og nærmest ligger sig ned...vi taler Horsens og ikke et af top 3 holdene i suppen jeg syntes det er flovt bedst at Brøndbys og Niels veje skilles efter sæsonen han kommer aldrig til at udrette noget i BIF vi har brug for en træner med nogle andre kompetencer og mere hård i filten Ala Morten Olsen og Alexander Zorninger og ikke en pædagog
  1 enig
   
  • Ivan
  • Ivan   10. juni 2020   

  • @Hans helt enig. Vikar faktisk brug for en træner der er større end klubben. Morten O og AZ får vi ikke og heller ikke Laudrup . Måske skulle man spørge Schmeichel , han ville jo engang købe klubben..
   1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder