Christian Nørgaard
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Brøndby Stadion lægger græs til landsholdets EM-generalprøve

 
Brøndby Stadion danner rammen, når det danske landshold den 8. juni møder Norge i generalprøven frem mod sommerens EM-slutrunde.

  • Christian Nørgaard
  • Nanna Møller Karlsen
   5. februar 2024 - Klokken 10:50
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. februar 2024 - Klokken 10:50

Det danske landshold skal til sommer til EM i Tyskland. Den sidste test inden slutrunden, skal spilles på Brøndby Stadion, hvor de danske spillere kan spille på det bedste underlag i landet.

Danmark møder Norge i testkampen den 8. juni på Brøndby Stadion. En uge senere går det løs ved EM i Tyskland.

- Vi er utrolig stolte over, at Brøndby Stadion skal lægge græs til herrelandsholdets vigtige generalprøve som sidste test inden EM-slutrunden i Tyskland. Og vi ser selvfølgelig frem til at give de danske fans og spillere en kæmpe oplevelse med et fyldt Brøndby Stadion, så vi mod en dygtig modstander kan få skabt det bedst mulige afsæt og samtidig få sendt drengene godt afsted til sommerens EM-slutrunde, hvor tusindvis af danskere rejser ned og farver gaderne røde og hvide, siger Brøndbys administrerende direktør Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

Brøndby Stadion danner også rammen om testkampen mod Færøerne den 26. marts.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fedt jeg håber at dbu kigger med til den tid og at landsholdet må lægge nogle fler kampe på et stadion der ken være banen bekendt!!. Forza Vilfort park og vstgn.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder