Foto: Kasper Pedersbæk ©
NYHED

Brøndby under huden: Min familie korsede sig

 
3point.dk sætter løbende fokus på, når Brøndby kommer under huden på folk. I bogstavelig forstand. For vi har talt med en række fans, som har valgt har forevige deres kærlighed til Brøndby med blæk under i huden. Næste fan i rækken er Michael Haddar, også kendt under aliaset Haddifax på blandt andet twitter. En slipseklædt mand med en Brøndby tatovering på hjertet.

  • Kasper Pedersbæk
   2. april 2021 - Klokken 07:00
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  2. april 2021 - Klokken 07:00

3point.dk har samlet stafetten op i artikelserien "Brøndby under huden", hvor høj og lav i fanmiljøet viser deres Brøndby-relaterede tatovering frem, og første mand i den varme stol i 2021 er Michael Haddar, som flere også kender under aliaset "Haddifax" på blandt andet twitter. Jeg satte Michael virtuel stævne - i bedste coronaånd - en forårsdag i 2021 til en snak om opvæksten på Vestegnen og en nærmest medfødt kærlighed til Brøndby IF.

- Som barn af 90'ernes Rødovre var Brøndby det naturlige valg, da jeg begyndte at interessere mig for fodbold. Den første hele Brøndby-kamp jeg så var pokalfinalen mod Næstved i 1994. Jeg husker den egentlig som en ekstremt nervepirrende kamp, og derfra var jeg aldrig i tvivl.

En ting er at være fan, men at gå fra at være fan til lige frem at skulle få klubben stukket ind i kroppen med nål og blæk gik der derfor også nogle overvejelser fortæller Haddifax:

- Et eller andet sted har jeg altid gået med tankerne om en (Brøndby-tatovering). Men ideen og budskabet skulle lige indfinde sig, førend jeg kastede mig ud i det. Jeg har en grafisk baggrund, og sad og legede med ideen om mit eget Brøndby-scarf. Pludselig sad jeg med et design, jeg var så tilfreds med, at tanken om en tatovering pludselig trådte frem igen. 

- Det kommer hurtigt til at lyde enormt prætentiøst, men det betyder meget for mig, at det er mit eget design – altså, at jeg selv har tegnet og tænkt udtrykket. På den måde føler jeg, at det er en meget personlig ting, selvom det ”bare” er en fodbold-tatovering. Jeg har lavet den for min egen skyld, og den symboliserer mine følelser for min klub. Derfor vil ”uindviede” nok ikke engang opfatte, at det er en Brøndby-tatovering, hvilket jeg har det helt fint med.

Michael Haddar fik ikke lavet sin tatovering alene. For det blev en familieting, da han kom under nålen sammen med sin søster, hvilket nærmest fik den resterende del af familien til at ryste på hovedet af de to:

- Min søster og jeg fik lavet vores Brøndby-tatoveringer sammen. Vi havde gået og talt om det i et godt stykke tid, men de fleste andre familiemedlemmer korsede sig. Min kone hadede ideen, men har efterfølgende sagt, at når det nu skulle være, var den ikke så slem. Det er nok den største cadeau jeg kan få fra hende.

Den dag i dag er forældrene heller ikke vildt imponerede over den tatovering deres søn render rundt med på brystet fortæller Michael Haddar, som også nævner det sjove i ikke at ligne den typiske mand med en Brøndby-tatovering på brystet, når man til hverdag render rundt i jakkesæt og slips:

- Min mor og far er stadig ikke helt oppe at ringe, men de fleste har egentlig nikket, når først de har set den. Men jeg får da også lidt røg, når folk opdager den. Nu går jeg med slips og jakkesæt hver dag, og møder nok ikke umiddelbart folks forventninger om en tatoveret Brøndby-fan.

 

Har du en Brøndby-tatovering, og vil du gerne medvirke i en lignende artikel, så kontakt Kasper Pedersbæk på kasper@3point.dk.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere. • Gizmo
 • Gizmo   19 dage siden   

 • Elsker simpelthen artikler omhandlende fx en tatovering, og så får man ikke engang får nævnt betydningen af tatoveringen.

  Tænker den del må være glemt og kommer ind senere. Og hvis det kun er for de indviede, ja hvad skal vi så egentlig med denne historie. Andet ind at fortryde at vi trykkede ind på den.
  1 enig
   
  • Haddifax
  • Haddifax
   Betalende bruger
     19 dage siden   

  • @Gizmo Hvad vil du gerne vide?

  Se 3 flere kommentarer

 • God længde Kasper.
  Nok din bedste analyse indtil videre.

  Ps. Jeg har masser af tatoveringer.
  2 enige · 2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder