Jens Martin Gammelby varmer op.
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Gammelby fik debut for Lyngby i målfest

 
Onsdag aften debuterede Brøndbys udlejede back Jens Martin Gammelby for Lyngby BK. De Kongeblå vandt 5-4 over Brønshøj BK i Sydbank Pokalen.

  • Jens Martin Gammelby varmer op.
  • Steen Sørensen
   8. oktober 2020 - Klokken 11:50
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  8. oktober 2020 - Klokken 11:50

Sent mandag aften skiftede han fra Brøndby IF til Lyngby BK på en lejeaftale, tirsdag havde han første træningsdag i sin nye klub og onsdag fik hanså debut for Lyngby, da han startede inde i pokalkampen i Tingbjerg Idrætspark mod Brønshøj BK. Det har været nogle hektiske dage for Jens Martin Gammelby.

Det blev en målrig og underholdende affære, der måtte ud i forlænget spilletid efter resultatet 4-4, hvor den tidligere Brøndby-angriber Magnus Warming med målet til 4-2 ellers havde bragt Lyngby tæt på pokalavancement. Med to scoringer i slutminutterne fik hvepsene imidlertid forlænget aftenen i Tingbjerg. Favoritterne fra Lyngby fik dog trukket sejren i land med endnu en scoring i den forlængede spilletid.

Stillingen var 4-2 da Jens Martin Gammelby lod sik udskifte efter 70 minutters spil uden at have været specielt iøjnefaldende. Offensivt blev det til et par indlæg uden adresse, mens han stort set ikke blev udfordret defensivt. Brønshøj angreb primært gennem midten eller i den modsatte side.

Gammelby havde dog en afgørende fod med i Lyngbys udligning til 1-1 ved Emil Nielsen. Den Brøndby-ejede back erobrede bolden i eget felt efter et Brønshøj-hjørne og satte hurtigt en omstilling igang med en præcis aflevering frem i banen. Efter endnu en dub aflevering fik Emil Nielsen en friløber og scorede sikkert.

Der var flere tidligere Brøndby-spillere i aktion onsdag aften i Tingbjerg. Kasper Vilfort og Oskar Tranberg var med for hjemmeholdet, mens Lyngby startede med tidligere nævnte Magnus Warming. Undervej skiftede de kongeblå Nicolai Geertsen, Christian 'Greko' Jakobsen og Ertugrul Teksen ind.

Næste gang Lyngby BK spiller er i 3F Superligaen på udebane mod Vejle BK søndag den 18. oktober kl. 14:00.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8. october 2020   

 • Så tror da faen de lukkede så mange mål ind Lyngby :)
  2 enige · 1 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Top debattør
    8. october 2020   

 • Nogen der så kampen der kan fortælle hvordan JMG spillede? Passer beskrivelsen i artiklen? Det lyder umiddelbart som en fin debut som back.
   
  • Broder Salsa
  • Broder Salsa
   Betalende bruger
   Top debattør
     8. october 2020   

  • @Philip Han spillede som han gjorde for BIF: Ok stabilt, men uden noget at råbe hurra for. Der var flere negative aktioner end positive. Men ok, han har kun været der i to dage. Det kommer nok.

   Brønshøjs fans var i øvrigt på nakken af ham i anden halvleg. Som de altid er med modstanderen i deres side. Warming fik 'Nr. 19 han er tyk'-sangen i første halvleg og Gammelby fik kommenteret sin hårgrænse og hånlige tiljublinger når han fik bolden. Fordi det sjældent resulterede i noget super godt.

   Viktor Torp derimod. 21 år og skolet i fcm - nu i Lyngby. Er du vanvittig en sparketeknik... første kamp jeg så ham, men det er lige før jeg ville ønske han var i Brøndby.

  Se 5 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder