Jobbe ærgrer sig
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Indskiftede Lindstrøm var Brøndbys bedste mod AaB

 
Jesper Lindstrøm blev skiftet ind i anden halvleg og skulle ikke bruge længere tid på at sikre sig titlen som Brøndbys bedste i kampen.

  • Jobbe ærgrer sig
  • Nanna Møller Karlsen
   22. juli 2020 - Klokken 10:47
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. juli 2020 - Klokken 10:47

Brøndby IF havde søndag svært ved at lirke AaB-defensiven op og endte med at tabe 1-0 på et tidligt mål til nordjyderne. Det blev bedre efter pausen, særligt da Niels Frederiksen skiftede ind. Derfor er det også symptomatisk, at I har valgt en indskifter som Brøndbys bedste i opgøret.

I har valgt indskiftede Jesper Lindstrøm som Brøndbys bedste. Han endte på et karaktergennemsnit på 7.1. På andenpladsen kom Morten Frendrup med et snit på 7.0.

Du kan se hele resultatet af kampens spiller-afstemningen her:

Kampens spiller-afstemningen for kampen mod AaB.
3point.dk © All rights reserved


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    22. juli 2020   

 • Han arbejder nemlig godt for det, og det var noget en spiller som Hedlund kunne lære meget af i min verden. Sjovt at se Fiskers karakter mod Vigens, siger jo en del og nu får Vigen med garanti sin kontrakt forlænget, for alle ved jo han er NF dreng, og mon ikke også NF var taget på råd omkring Fisker....Men i sidste ende så er det CV jeg retter kritikken mod, og ved får masse negative kommentar for gøre det, og ingen enige. Men jeg lever med det, for jeg er ikke så oppe og køre over CV endnu. Det sker måske efter dette transfer vindue, det håber jeg. Men at man fravælger Fisker fra, det stikker mig dybt i BIF hjertet, og når jeg så ser hans sympatiske familie og den passion som alle vi fans har for klubben, så ærgre det mig endnu mere. Jeg håber virkelig man fortryder, men ved det ikke er sket før, ønsker ham alt held og lykke og ser ham gerne tilbage i Brøndby en dag, i måske en anden funktion. Men hold op jeg ville have elsket at se man gav ham en lille smule kredit for at kæmpet et år for vende tilbage til den klub han og familien tydeligt har taget til sig, alt handler ikke om penge, og det er fedt at have en spiller der vil Brøndby så godt. Röckter var af samme skuffe, men ham så jeg mere fornuft i, men Vigen mener jeg man burde have givet ham chancen, han er kommet efter 1 års kamp pause var ikke dårlig, og før skaden var han rigtig god. Sælger man midtbane eller skader, så vil man fortryde det inderligt. For få kroner kunne man have fået en god spiller, der ikke brokker sig og vil klubben det bedste, og ydet alt for klubben. Det var min sidste kommentar om Fisker, for man kan jo desværre ikke ændre den forkerte beslutning CV har begået.
   
  • @BIF til jeg dør: men er det ikke mere den sentimentale del der stikker i dig end den sportslige? Vigen og Fisker har bare en del år og potentiale til forskel. Men den sentimentale del kan jeg 100% godt følge dig i og fik da også våde øjne af at se Stephanies tak-video
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     22. juli 2020   

  • @MortenD Måske skulle jeg have ventet et par dage før jeg skrev, men jeg er nok bare et meget loyalt menneske generelt i livet, og en mand der har kæmpet sådan i 1 år, og vil så meget denne klub, tænk han kommer tilbage efter 1 års kamp pause alligevel han har højere karakter end Vigen selvom der ikke skal meget til for det :) Jeg tror alle herinde godt kan læse, at jeg er vild med Fiskers indstilling, men som spiller synes jeg ikke han er så dårlig som flere gør ham til. Jeg synes faktisk inden skaden, han så rigtig god ud, og tænker han kunne have fået 1 år mindre løn, jeg føler ikke han har fået chancen for at bevise han stadigvæk er en god spiller. Beslutningen er ren business men BIF er jo andet end kun business det er også følelser, passion for klubben og sammenhold, jeg ville hellere have ham end flere andre jeg kunne skrive men lader være, fordi han netop kæmper til det sidste, og den type har vi meget få af, Frendrup og Maxø har det samme
   
  • @BIF til jeg dør Måske skulle man ansætte Fisker som Vigens personlige indpisker og mentaltræner. For magen til ustabil spiller skal man lede længe efter i det lønniveau som Vigen befinder sig i. Der er ingen grund til at forlænge med Vigen på nuværende tidspunkt. Giv ham efteråret til at steppe op og ellers må han samme vej som fisker.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     22. juli 2020   

  • @Christian N Ha ha ja måske skulle han så også tage Hedlund i hånden, nu når de var igang....Men Vigen vent og se får sin kontrakt forlænget, han er så meget *NF mand, og det er det jeg mener med Fisker, jeg ville hellere have en som ham med den passion og vi skal alle huske på, manden har været væk i over 1 år uden kamptræning, det tager lidt tid komme helt op, før skaden så jeg flere kampe hvor han virkelig var god.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
    22. juli 2020   

 • Hedlund er en skamplet! Den eneste årsag til at jeg håber han starter inde er mit Managerhold!
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder