Foto: Freja Borne ©
NYHED

Jacob Rasmussen om sin debut: Vi tabte en fodboldkamp, og det vigtigste for mig er at vinde

 
Det var på en og samme tid en irriteret - og velreflekteret Jacob Rasmussen, som 3point.dk talte med i mixed zone efter kampen, da stopperen i sin debut måtte gå fra banen efter et 1-3 nederlag til FCN i Farum. Irriteret, fordi nederlaget nagende debutanten, og velreflekteret, fordi han stadig satte ord på kampen og dens udvikling.

  • Kasper Pedersbæk
   6. august 2023 - Klokken 23:03
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  6. august 2023 - Klokken 23:03

Brøndby tabte søndag aften med 3-1 i Farum, da FCN efter 0-1 ved pausen vendte kampen på hovedet før end de ved slutfløjt kunne se en måltavle, der viste 3-1. Kampen bød på debut til Jacob Rasmussen, der var meget kontant, da han i mixed zone efter kampen forholdte sig til sin debut:

- Om jeg er tilfreds med debuten... Det er svært når jeg er professionel fodboldspiller, så det er ligegyldigt om jeg er tilfreds eller ikke tilfreds med min egen præstation. I sidste ende vil jeg bare gøre det bedste for holdet.

Skuffelsen stod meget klart malet i den debuterende forsvarsspillers ansigt, og der herskede ikke tvivl om, at nederlaget var bittert og overskyggede det, at kampen var Rasmussens debut i gult og blåt, for som han selv supplerede:

- Vi tabte en fodboldkamp, og det vigtigste for mig er at vinde. Så er det lidt ligegyldigt. Når vi taber kampene gider jeg ikke stå og tale om min egen præstation.

Brøndby kom godt fra land i kampen, hvor første halvleg tegnede et noget lysere billede, en halvleg som Jacob Rasmussen også fra banen kunne nikke genkendende til var i den bedre ende af skalaen. Så hvad gik der galt ifølge stopperen:

- Det er et godt spørgsmål. vi spiller godt i første halvleg, har et fint pres, vi er gode på bolden og får dem til at spille bolden derhen, hvor vi gene vil have det i det etablerede spil. De har nogle omstillinger, hvor det kunne blive farligt. Men ikke mere end det. Mens vi selv er rolige på bolden.

Efter et øjeblik fortsatte Rasmussen selv og uddybede kampens udvikling i anden halvleg:

- I anden halvleg sætter vi for hurtigt bolden på spil, spiller den direkte bold for tidligt, og får den så lige tilbage i hovedet, og så kan de køre deres omstillinger. Det bliver en mere åben og vild kamp, når vi har bolden, mens de er lige så rolige når de har bolden.

Det var ikke til for stopperen, at sætte fingeren ned på et specifikt punkt, og det var også en klar afvisning, da 3point.dk spurgte ind til, hvorvidt føringen blev en mental belastning fremfor en styrke:

- Vi bliver ikke bange i anden halvleg. Men det betyder ingenting i sidste ende. Der mangler det sidste med bolden. De ændrer noget noget i deres pres. Vinklerne i opspillet bliver anderledes, og det var til deres fordel.

Brøndby tabte søndag aften for anden søndag i træk, denne gang på udebane mod FCN, der vandt med 3-1 efter Brøndby havde ført med en enkelt ved pausen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    6. august 2023   

 • Et lys i mørket! Hvorfor har vi aldrig hentet forsvarspillere i Italien før?
  3 enige · 1 god kommentar

 • Ja. Fed udstråling, både på banen og uden for banen
  1 enig

 • I det mindste gjorde du det mega godt godt, Ras!

---

 • Synes generelt JR virker som en intelligent spiller og person. Han var uden tvivl et af lyspunkterne i en ellers tarvelig kamp i går.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    7. august 2023   

 • Han var god. Der var noget AC over hans placeringsevne og ro på bolden. Virker utrolig afklaret i det han foretager sig.

  Heggheim rummer også fortsat et stort potentiale, hvis han kan holde op med konsekvent at lave 1-2 store fejl i hver kamp, som koster mål eller kort. Tsiembe havde lidt det samme i sit spil til at starte med, men fik elimineret det. Forhåbentligt kan Heggheim gøre det samme.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    7. august 2023   

 • Kvalitet fornægter sig ikke, det skulle vi købe lidt mere af.

---

 • Jeg synes at Jacob spillede en god kamp.Han var stille og rolig med bolden og forsvarede godt.
  Men det virker som om at når der bliver scoret imod dem.så bliver de usikker og kan ikke finde tilbage til de gode takter som de havde i 1.halvleg mod Fcn.
  Det skal gerne blivf bedre.Det håber og tror jeg også på at det.gør.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder