Jesper Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen før slutspillet: Vi står et bedre sted

 
Efter Jesper Sørensens vurdering står Brøndby et bedre sted før årets slutspil end de gjorde i 2023.

  • Jesper Sørensen
  • Kasper Pedersbæk
   22. marts 2024 - Klokken 00:10
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  22. marts 2024 - Klokken 00:10

Brøndby står på tærsklen til sæsonens slutspil i Superligaen, hvor de blågule i skrivende stund indtager andenpladsen med 47 point. Situationen for et år siden var en ganske anden. Her stod Jesper Sørensen i spidsen for et hold, der netop kun havde fået klemt sig med i slutspillet.

I år er Jesper Sørensens analyse af sit hold langt mere positiv, for som han siger:

- Brøndby står et sted her et år senere med en solid base at spille ud fra. Vi har en gruppe af spillere, der har en god forståelse for den måde vi gerne vil spille på.

For selvom cheftræneren medgiver at effektiviteten på chancerne var stor mod Silkeborg, så var han også grundlæggende tilfreds med sit hold:

- Mod Silkeborg spillede vi med det udtryk vi gerne vil. Vi tør gå op og tage udfordringen mod en modstander, der er dygtige på bolden. Vi står et bedre sted, og det er ikke bare fordi vi ligger bedre i ligaen, men fordi vi er kommet en bid vej med en gruppe, der har udviklet sig.

Jesper Sørensen nævner selv den korte indflyvning som cheftræner, og et behov for at lære holdets kvaliteter at kende som en del af den positive udvikling:

- Jeg har også skulle se den trup an jeg kom til. For et eksempel Divkovic er gået fra en...fejlslagen angriber til at være startende wingback, Wass er gået fast ind på midtbane og har en styrende rolle der.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mon ikke vi er et bedre sted! Mit håb er så bare, at det ikke er en enlig svale og at vi rent faktisk kan holde os i top 3 de kommende mange år. Mit sjæl er nemlig stadig mærket efter det helt igennem grusomme transfervindue efter mesterskabet i 21, hvor vi efter en kæmpe åreladning i truppen totalt forsømte at holde momentum og spille chancen i Europa. Det må IKKE gentage sig. En ting er sikkert, hvis vi holder det nuværende niveau, så kommer vi til at sige farvel til adskillige spillere til sommer. Worst (eller best om man vil) case: Vallys, Kvisgaarden, Suzuki og J Rasmussen som de mest oplagte. Dertil kommer kontraktudløb. CV kan få en meget travl sommer.
   
  • Ruddi
  • Ruddi   22. marts 2024   

  • @Kristianbs
   jeg håber ved gud ikke at det bliver en travl sommer,kvistgaarden er et naturligt salg,men hvis man har ambitioner om europa.ville det være smart at holde på truppen til vinter.ved godt priserne er højre om sommeren,men sportsligt en stor fejl.nu har man jo sagt at man ikke er nød til at sælge. så hellere lidt mindre for spilleren end at starte forfra,og fejle i europa,vi skal bruge så mange cf point som muligt kontunerligt de næste 10 år for at opnå de seedninger der giver adgang til de store penge der gør at vi kan blive ved med at hente de spillere vi gør nu
   1 enig · 1 god kommentar

 • mimor1
 • mimor1   22. marts 2024   

 • Alle pånær Jesper vidste jo at Wass ville blive en kæmpeforstærkning på midtbanen, istedet for på højre back
  Divkovic er godt set. For som han siger fejlslagen angriber, hvilket vi også har set i de seneste kampe, hvor han brænder gigantiske chancer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder