Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Jesper Sørensen forstår hvis Nartey er skuffet over nul minutter mod Silkeborg

 
Jesper Sørensen har forståelse for, hvis Noah Nartey er skuffet over ikke at komme i aktion mod Silkeborg IF.

    • Nanna Møller Karlsen
      23. september 2024 - Klokken 16:27
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    23. september 2024 - Klokken 16:27

18-årige Noah Nartey er i denne sæson braget igennem på Brøndbys Superliga-hold, og den unge midtbanespiller spillede i fra start i alle Brøndbys Superliga-kampe frem til hjemmekampen mod Sønderjyske, hvor han startede på bænken og blev skiftet ind sent i kampen.

Mod Silkeborg kom Nartey slet ikke i aktion. Og cheftræner Jesper Sørensen forstår godt, hvis Nartey var en skuffet mand søndag aften.

- Det er jo ikke sådan, at så er man inde, og så er man ude, men Noah kommer tilbage igen. Han er på vej, ligesom Clement, ind i holdet, og ikke andet. Men han har spillet rigtig meget, og kom tilbage fra landsholdstjeneste. Og jeg har selvfølgelig prøvet at runde ham, men han vil da være skuffet over ikke at få tid i dag. Det giver sig selv, lød det fra Jesper Sørensen i mixed zone efter kampen.

- Der er kamp igen på onsdag, og så må vi op på det alle sammen. Og Noah har gjort det godt. Jeg kan ikke sige andet, ellers havde jeg ikke spillet ham i 10-11 kampe fra start i de foregående kampe, så det er sådan, det er.

Brøndby IF spiller onsdag aften pokalkamp på udebane mod Vendsyssel FF. Der er kampstart i Hjørring klokken 19.30.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Samme undskyldning fra JS, som med Seb. og næsten det samme man så med Schwartau. Man kan bestemt ikke sige JS er god til mandskabspleje og tænker det er en af årsagerne til flere profiler oplever store dyk under ham.

    Schwartau får i øvrigt stor ros i England, dejligt det går ham godt derovre og eneste årsag til han ikke blev, var manglende tillid/spilletid.
    6 enige · 3 god kommentar
     
    • @olemartin.dk men man skal også kunne tåle ikke at spille nogle gange , sådan er det at være prof fodboldspiller.
      5 enige · 1 god kommentar

    Se 12 flere kommentarer
     
    • @olemartin.dk - må sige det er en konklusion baseret på fri fantasi. Vi har ingen analyse om hvorfor Nartey er på bænken, kunne det fx tænkes at være en mindre form nedgang lidt ligesom vi ser med Bischoff?
      Og hvis JS mandskabsplejen er så dårlig som du påstår, hvorfor mener CV at vi har det bedste omklædningsrum han har oplevet.
      3 enige · 4 god kommentar

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      3 dage siden   

  • Ved nu får jeg folk på nakken, men seriøst den mand må da snart være forhistorie.

    Noah har spillet virkelig godt offensivt og mod et hold som Silkeborg er han oplagt at give spilletid fremfor Rado. Sidst var Jespers forklaring på at Noah ikke var med noget der gav mening at han havde havde spillet på landsholdet og de andre trænet mere, det var en forklaring man kunne forstå, men mod Silkeborg og bruge Rado på kunstgræs giver sku ingen mening

    Synes det er pinligt, lige efter at Noah har underskrevet en forlængelse, så ryger spilletiden med det samme, end ikke et indhop får han mod Silkeborg, en bane som vil passe Noah langt bedre, end en spiller som Rado. Hvad er det for et signal at sende er det CV der bad Jesper bruge Noah op til forlængelse og Oscar langt mere op til det der ikke blev, det virker for mig som en træner der skøjter rundt med forklaringerne

    Den træner bør/skal snart være fortid for klubben, han var god som assistent træner men ikke som træner.
    12 enige · 6 god kommentar
     
    • @GARFIELD i følge Jesper spiller Rado så vi kan få stabiliseret defensiven. Det har så resulteret i 6 mål samlet mod FCK og Silkeborg.
      Det er håbløst, og jeg er derfor enig med dig.
      5 enige · 5 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • JJOLSEN
  • JJOLSEN
    Betalende bruger
      3 dage siden   

  • Hvordan CV fik overbevist bestyrelsen at Jesper Sørensen var det rette valg, er mig en gåde, som om det var aftalt mellem CV og Jesper Sørensen at han skulle have jobbet og han bare skulle få tiden til at gå i dbu indtil det kunne lade sig gøre.
    Er bange for at Klubben er blevet bange for sin egen skygge, at man forsøger at gøre hvad andre klubber gør, det ved man aldrig bliver godt.
    Vi er Brøndby IF, vi gør tingene på vores egen måde.
    2 enige

---

  • Rado, bør ikke spille mere, han er pivringe og laver fejl på fejl.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @vstgn91 Jeg undrede mig også over valget af Rado, men jeg syntes faktisk han spillede OK. Han var ikke direkte impliceret i de store defensive koks, der var Seb, Bischoff og de to centerbacks en del værre.
      5 enige · 2 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

  • 19Magic64
  • 19Magic64
    Betalende bruger
      3 dage siden   

  • Hvis man ikke kan tåle at sidde ude på bænken i 2 kampe, tror jeg ikke professionel fodbold er den vej man skal gå..
    5 enige · 5 god kommentar

  • Presset stiger på JS. Hans spillerbudget er fordoblet fra hvordan det så ud for bare 3 år siden. Men det kan man ikke se på resultattavlen. Selvom han er CV's darling, så vil den næste måned i den grad være sandhedens time. Man poster ikke så mange penge ind i en trup, for så at stille sig tilfreds med leverpostej. JS anvender konsekvent spillere som peger tilbage og ikke fremad i forhold til at spille en væsentlig rolle på et kommende storhold. Han bruger også spillere på positioner, hvor de helt tydeligt ikke shiner. Klaiber er et godt eksempel. Jeg er heller ikke imponeret over hans kommunikative evner. Her syntes jeg NF over tid udviklede sig til lidt af en boss på den gode måde. Den udvikling ser jeg ikke rigtig hos JS. Han mangler format på den store scene syntes jeg. Han er dog et ekstremt sympatisk og rart menneske med gode værdier, den ros skal han have.
    3 enige
     
    • @Kristianbs - jeg er enig i at et point gennemsnit på 1,66 / kamp er i underkanten af det acceptable, men jeg syntes du skal tjekke holdets stats ud i denne artikel, nede i bunden er statistik på hvordan vi har klaret os i suppen sammenlignet med de øvrige hold: https://www.vilfortpark.dk/dodbolde-og-tilfaeldigheder/
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer
     
    • @Kristianbs ud over Klaiber som bliver brugt som CB af nød i mangel af andre ( Jordi er ikke klar til 90 ) hvem spiller så ude af position ?
      1 enig · 2 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer

---

  • Det giver ikke mening at Noah alene fik spilletid for at presse ham til en kontraktforlængelse og da den så kom blev han bænket. Det er muligt at Noah i lyset af Schwartau-Gate fik chancen fra sæsonstart lidt tidligere end ellers - en chance han så i den grad greb og på hans gode præstationer fik han genvalg og flere kampe i træk.

    Vi har nu en bred bænk med stor konkurrence om pladserne til de 3 midtbanepositioner hvor
    Stijn, Wass, Suzuki, Vallys, Rado, Noah kæmper om spilletid så det er naturligt og helt forventeligt at der roteres på midtbanen også efter det Load der er på den enkelte spiller og det der præsteres på træningsbanen i løbet af ugen op til kampene.
    2 enige · 2 god kommentar
     
    • GARFIELD
    • GARFIELD
      Top kommentator
      Top gode
      Top enige
        3 dage siden   

    • @Rasmus Stephansen

      Det er heller ikke det man kun skriver, det er signalet man sender til en ung mand der lige har vist klubben tillid

      Det virker dybt underligt ikke bruge ham mod Silkeborg men en type som Rado på kunstgræs Jesper tænker det gik fint sidst så gør vi det igen

      Men mener seriøst en dygtig træner ved kunstgræs på ingen måder gavner en så dårlig teknisk spiller som Rado

      Hvor Noahs kvaliteter ville have bedre gavn af det

      Vent at se nu meget brok over Noah bare vent Jesper starter med ham mod Vendsyssel og Rado ude

      Det ville have givet langt mere mening starte med Noah inde mod Silkeborg og Rado ude for så bruge Rado mod Vendsyssel det ville have givet mere mening

      Er sikker på Noah starter nu inde mod Vendsyssel man kender
      Jesper efterhånden
      3 enige · 1 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer

  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      3 dage siden   

  • Problemet med Rado er nok, at han til tider, ligger sit spil, med bolden, for højt op.
    Hvis han bare ville fokusere, på sine styrker, at erobre bolde og lukke rummene ned, hvor han efter min mening, er blandt super-ligaens bedste, vil han stå stærkere i billedet.

  • Eggen #3
  • Eggen #3
    Betalende bruger
      2 dage siden   

  • Noah på kunstgræsset er jo en NO-BRAINER. Langt mere atletisk end, ja, alle andre midtbanespillere, vi har.

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder