Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen: Gigantisk boost - vi havde lært, og spillede undertallet klogere i dag

 
Brøndby IF-cheftræner Jesper Sørensen ser søndagens sejr over FC Midtjylland som et gigantisk boost. Og så havde de lært af 3-3-kampen i Lyngby, fortæller han.

  • Nanna Møller Karlsen
   18. februar 2024 - Klokken 22:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  18. februar 2024 - Klokken 22:00

Brøndby IF fik en fremragende start på forårssæsonen, da de hjemme på Brøndby Stadion besejrede FC Midtjylland med 1-0 på et mål af Ohi Omoijuanfo.

Jesper Sørensens mandskab fik ellers svære betingelser, da Henrik Heggheim begik straffespark og fik rødt kort efter bare 17 minutters spil. Derfor er Brøndby-cheftræneren også imponeret af hvad hans hold leverede.

- Jeg er imponeret af den modstandskraft og den styrke, som vi trods alt kan levere. Vi får en udvisning efter 17 minutter og kampen har 11 tillægsminutter. Jeg har nogle gange selv brokket mig over, at der ikke bliver lagt nok til. Der var nok i dag. Det var en rigtig flot præstation af spillerne, lød det fra Jesper Sørensen i mixed zone efter kampen.

- Styrken og modstandskraften synes jeg lover godt for truppens sammenhold og for den videre færd. Jeg synes også, vi har vores momenter. Det er jo klart, at det bliver på mange måder en forsvarskamp. Men vi har også nogle gode momenter, hvor vi bringer os selv i positioner, hvor vi er farlige. Vi ender jo også med at få scoret et mål, så det var jeg glad for at se.

Brøndby IF spillede også en mand i undertal i lang tid, da de i den sene del af efteråret spillede 3-3 i Lyngby. Men den kamp havde de lært af, lød det fra cheftræneren.

- Vi havde lært en hel del af Lyngby-kampen, og jeg synes, at vi får spillet undertallet lidt klogere i dag og at vi har bedre og længere pauser på bolden. Vi holder modstanderen godt fra fadet, og vi bruger Patrick (Pentz, red.) og hans fødder godt, som jo er en styrke, han har, så det var rigtig godt.

Han kalder sejren over FCM for et gigantisk psykologisk boost.

- Det giver da et kæmpe psykologisk boost at vinde sådan en kamp. Særligt måden vi vinder på. Vores målmand redder et straffespark, og vi har nogle afgørende situationer, hvor det går vores vej. Og det er jo fantastisk. Det skal der nogle gange til - selvfølgelig også når man spiller så lang tid i undertal.

- Så det er naturligvis et gigantisk pyskologisk boost for os alle sammen. Det kunne jo godt have set meget anderledes ud. Vi kunne være kommet ind med en rigtig dårlig oplevelse efter en første kamp, efter en lang periode, hvor vi ikke har spillet. Men nu ender det i stedet med et virkelig stort boost.

Næste opgave for Brøndby IF venter om en uge, hvor det gælder en udebanekamp mod OB.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det må man sige. Og vanvittige sidste 15 min på stadion hvor det er ren forsvarskrig på banen og hele sydsiden brøler igennem. Det var ren gåsehud
  7 enige · 2 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    18. februar 2024   

 • Fedt billede af JS, viser han vil det lige så meget som spillerne!
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • Mikron
  • Mikron
   Betalende bruger
     19. februar 2024   

  • @19Magic64
   Helt enig, det lagde jeg også mærke til - JS har det med at være afmålt med sine følelser, også efter en sejr, så det var skønt at se kæmpe forløsning og glæde lige efter slutfløjtet!

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    19. februar 2024   

 • Jeg tager hatten af for Jesper Sørensen i dag. At vi fortsætter med 4 i bagkæden beviser, en træner som lærer af sine fejl - hvilket ikke er godt for Henrik Heggheim i længden…

  3 enige · 1 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder