Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen: Vi får slet ikke udnyttet det momentum, det giver at få en føring

 
Jesper Sørensen ærgrer sig over, at Brøndby lukkede en udligning ind kort efter, at Brøndby ellers var de første til at komme på måltavlen i Randers.

    • Anders Villaume Vestergaard
      22. oktober 2023 - Klokken 22:45
  • Anders Villaume Vestergaard
  • Anders Villaume Vestergaard
    22. oktober 2023 - Klokken 22:45

Brøndby IF har på det seneste været kendt som et hold med en solid defensiv. 

Det var i segmenter ikke tilfældet, da de blå-gule søndag aften spillede 2-2 mod Randers FC, og specielt det første mål til hjemmeholdet ærgrer Brøndbys træner, Jesper Sørensen. 

- Patrick Pentz sparker en bold op, der bliver hentet, og så har de en friløber. Det er et fuldstændig frygteligt mål. 

Brøndby var får minutter inden kommet foran 1-0 og nåede i mellemtiden også at få en scoring underkendt for offside. Derfor er det særligt tidspunktet for Randers’ udligning, der går Jesper Sørensen på. 

- Vi var kommet foran 1-0, og vi får slet ikke udnyttet det momentum, det giver at få en føring. Så det var selvfølgelig et frygteligt mål at indkassere.  

Brøndbys kamp i Kronjylland blev præget af en del fejl, som ellers ikke har været noget, der har kendetegnet Brøndby, siden holdet fra Vestegnen begyndte at kravle opad i tabellen.  

Men alligevel hæfter Jesper Sørensen sig ved, at holdet rykkede sammen og fik et point med hjem til Brøndby. 

- Jeg synes, vi spiller en kamp, hvor vi laver nogle fejl undervejs, som vi ikke har været vant til på det sidste, og hvor vi bringer os i en ugunstig position, og det har vi heller ikke været vant til, siger han og fortsætter.

- Selvom vi gjorde det, så jeg et hold, der trykkede på og fik en udligning med og havde initiativet til også at tage de tre point. 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      22. october 2023   

  • Hvis han så et hold der lå til at have momentet til at tage de 3 point, hvorfor så ikke skifte en offensiv mand mere ind. Fremfor 1-1 med Mensah.

    Jeg synes Jesper også bør tage et ansvar, for han venter igen for længe med at skifte ud. Samt begriber jeg ikke at Kvistgaarden skal ud før Ohi. Man tager en mand ud der arbejder langt mere end Ohi, som også i de foregående sidste 2 kampe scoret mål. Den udskiftning giver ingen mening.
    4 enige · 2 god kommentar
     
    • @GARFIELD,

      Lige præcis. JS bliver, igen!, udmanøvreret taktisk. Det er ikke en god vane.
      2 enige · 2 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Hvis dette er vores nuværende bundniveau, så er det trods alt ikke så ringe endda. Udover brølerne i forsvaret, så syntes jeg at Ohi mere og mere ligner er fremmedlegeme på vores hold. Det eneste på en fodboldbane Ohi er decideret dygtig til er afslutninger i feltet. Men han kommer jo nærmest ikke til nogle afslutninger fordi han render rundt alle andre steder end i feltet. Hans boldomgang, presspil, vendinger osv er jo knapt nok til superliganiveau. Så derfor brug ham nu rigtigt som afslutter kære trænerteam.
    3 enige · 3 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      22. october 2023   

  • Hvorfor sparker Pentz den bold op? Det strider jo mod alle principper i vores spillestil! Og når nu han så alligevel gør det, hvorfor i alverden sparker han den så ikke ud i en af siderne? Det er fuldstændigt hjernedødt. Havde Pentz ikke været så god med fødderne, så var han blot en almen divisionsspiller.

    Og Tshiembe..! Han har simpelthen ikke mentaliteten til topfodbold. Han er den første som bliver stresset, når det bliver svært - og så starter losserriet som er så ødelæggende for vores spil.
    1 enig · 3 god kommentar
     
    • fabi
    • fabi   22. october 2023   

    • @Saesonkort - Argh det mål ligger ikke på pentz. For det første så er det vidst et frispark ude i siden, så det er ret svært at sparke den ud mod siderne. Hvis der skal ligges skyld, så er det på forsvarskæden og især på rasmussen og alves, der skal falde med det samme, da randers spilleren er fuldstændig upresset.
      Jakob Rasmussen er især alt for nonchelant i situationen og opdager slet ikke før det er for sent at han skal op i fart i sit tilbageløb.

      Derudover har landsholdsmålmanden pentz vel egentlig nogle ret gode redninger i dag.
      11 enige · 6 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

---

  • Ja det BIF hold under JS har vi set nogle gange... Virker stadig ikke som der er meget udvikling i spillet. Taktisk var den i hvert fald helt gal. Når vi har så gode spillere, så skal det altså ikke være svært at slå Randers.
    1 enig · 1 god kommentar

  • Hvornår kan vi stemme? Det er altså Sjovest umiddelbart efter kampen, men de sidste par gange har vi ventet meget længe på den afstemning




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder