Jesper Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen: Vi var skarpe

 
Jesper Sørensen kan finde mange positive elementer i Brøndbys 5-2-sejr over Sparta Prag i Østrig.

  • Jesper Sørensen
  • Nanna Møller Karlsen
   11. juli 2024 - Klokken 00:08
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  11. juli 2024 - Klokken 00:08

Brøndby IF testede onsdag eftermiddag mod de tjekkiske mestre fra Sparta Prag. Det endte med en 5-2-sejr til Jesper Sørensens mandskab i de østrigske alper. Brøndby-cheftræneren så da også mange positive indslag i kampen:

- Jeg synes, der var mange gode og opløftende ting. Der var mange gode præstationer, også fra spillere, som ikke altid spiller på holdet og ikke har været vant til det. Det var rigtig godt at se. Jeg tænker selvfølgelig på Noah (Nartey, red.), Clement (Bischoff, red.) og Filip (Bundgaard, red.) til at starte med og Oscar (Schwartau, red.) i anden halvleg. Det var godt at se, at der er nogle kræfter, som presser sig på i forhold til holdet. Det var meget positivt, sagde Jesper Sørensen efter kampen til 3point.dk.

- Der var meget i vores første del af spillet, som sad fornuftigt. Selvom de lagde et meget højt pres, spillede vi os godt ud af det i første omgang. Når vi så spillede os igennem på sidste del, var vi enormt skarpe. Vi kom til nogle gode muligheder og skabte nogle gode chancer, det var fedt.

- Vi spillede kompakt og der var sammenhæng i holdet. Vi har fået skabt et solidt fundament og et solidt hold. Det skal vi blive ved med at have, og så skal vi se om vi kan få det sprudlende med.

Brøndby var foran 4-0 ved pausen og endte med at vinde 5-2. Men det var også en kamp, hvor Brøndby var meget effektive. Men selvom det var en træningskamp, kan sejren bruges til noget, lyder det fra Brøndby-træneren.

- Vi var også effektive, lad mig sige det sådan, og 4-0 ved pausen var meget. Men vi kan selvfølgelig bruge det til, at det er positive oplevelser for mange af spillerne og som hold. Og det er jo altid godt.

- Der kom et meget dramatisk omslag i vejret i anden halvleg og det gjorde også at vi blev nødt til at lukke kampen ned. Men generelt blev det ikke helt det samme flydende spil i anden halvleg, og sådan er det nogle gange.

Brøndby IF spiller generalprøve på lørdag mod Antwerpen og søndag er der så kamp mod Dynamo Kiev, hvor reserverne skal have minutter i benene. Og så... ja. Weekenden efter venter Superliga-premieren!

 

 

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    13 dage siden   

 • Var der nogen meldinger om hvorfor Sebulonsen, Tshiembe og Kvistgaarden ikke var med ?

  Tænker Kvistgaarden stadig ikke er 100%, men de to andre burde vel være tæt på start opstillingen. Er det også skadet ?

  Og Sonne-Smidt over Ægidius er det noget vi skal bide mærke i ?
   
  • Kepgar
  • Kepgar   13 dage siden   

  • @Kenneth kvistgaarden har desværre stadigvæk lidt udfordringer med knægte.

   Har ikke hørt noget om at KT og SEB skulle være skadet og tænker at de kommer til at spille på søndag.

   Men ærlig talt så tror jeg at Ægidius er færdig i Brøndby. Sonne er Brøndbys næste første målmand om 3-4 år og i mellem tiden kommer Ægidius til at løbe sin kontrakt ud som tredje og anden målmand når thomas Mikkelsen stopper efter sæsonen.
   1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder