Jesper Sørensen
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Jesper Sørensen: Vigtigt at få andre spillere i spil

 
Jesper Sørensen er tilfreds med, at Brøndby IF spillede sig videre i pokalturneringen med flere spillere fra yderkanten af startopstillingen.

  • Jesper Sørensen
  • Anders Villaume Vestergaard
   2. november 2023 - Klokken 23:04
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  2. november 2023 - Klokken 23:04

Brøndby IF spillede sig torsdag aften i pokalkvartfinalen med en sejr på 1-0 over Randers FC. 

Det blev efter en kamp, der blev afgjort af Yuito Suzukis mål i første halvleg. En halvleg, hvor Brøndby også var bedst. Det sagde Jesper Sørensen, da 3point.dk talte med Brøndby-træneren efter kampen. 

- Jeg synes, vi var bedst i første halvleg, men jeg synes også, vi forsømmer at holde fast i initiativet og spille fremad i anden halvleg, som vi gjorde i første halvleg.  

- De åbnede op i anden halvleg, og det skal vi kunne profitere af. Men vi havde ikke det flow i bolden i anden halvleg. Det blev lidt gratis for dem at gå op og presse os – derfor blev kampen meget tæt og lige.  

Men missionen blev gennemført, og det blev den endda med en del spillere, der ikke på det seneste har været de første navne på Jesper Sørensens holdkort.  

- Vi har i lang tid bragt de samme spillere fra start. Nu er vi på et tidspunkt i sæsonen, hvor skader og karantæner spiller ind. Derfor er det vigtigt at få andre spillere i spil, siger han.  

En af de spillere, der torsdag aften fik chancen fra start, var unge Oscar Schwartau, som ellers har fået lov til at se flest minutter af Brøndbys kampe fra bænken.  

Og ifølge Jesper Sørensen gjorde den unge offensiv-spiller en god figur i Randers.

- Det vigtigste for mig var – og det sagde jeg også til Oscar Schwartau inden – at han ikke var til eksamen, fordi han ikke har spillet fra start i noget tid. Men det er jo vigtigt, at han kommer ind og får blændet sig godt ind på holdet og fik lagt en god arbejdsindsats. Og det gjorde han, siger Jesper Sørensen. 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • joker
 • joker   3. november 2023   

 • Må desværre sige OS og Mensah er langt fra den foretrukne startopstilling. Undrer mig over Seb kan være dårligere end Mensah.
   
  • @joker - hvis vi skal være fair, var der vel ingen som spillede godt, på nær forsvaret, herunder de 3 WB, der sjældent blev spillet i gode offensive positioner.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @joker SEP kan ikke spille i venstre side, det er der der er brug for Mensha

 • Ja, vi mangler en angriber som er stor og stærk, det kan holde i bolden, og løbe ned og score på egen hånd. Håber snart vi får en udmelding om Yeboah, for har umiddelbart set ud til og have de egenskaber, så hvorfor er han end ikke i truppen? Har vi ikke givet 15-20 millioner for ham?
   
  • @MetroTilStadion - ja sådan en angriber vil jeg også godt have, men medmindre vi selv udvikler den angriber, ser jeg ikke vi har råd og denne type angribere, får givetvis langt bedre tilbud.
   1 enig · 1 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    3. november 2023   

 • Opløftende resultat, hvor jeg særligt bemærker

  1) Vi holder endnu engang modstanderen på meget få, nærmest reelt ingen, chancer. Det skaber naturligvis et godt fundament for at vinde en knock-out pokalkamp at de andre ikke kan score på os :-)

  2) vi vinder uden vores to bedste midtbanespillere og normale targetman

  3) Greve, Rado og senere Kowalchyk fungere udmærket på midten

  4) Suzuki bliver bedre og bedre, og prisen på Kvistgaarden må være støt stigende i lyset af hvor mange mål han er direkte eller indirekte involveret i.

  5) Mensah har stadig et udmærket bundniveau, men topniveauet ser vi ikke udfoldet på samme måde som før, måske for han mangler kontinuitet nu da Divkovic og Kliaber sidder tonstungt på de to wingbacks. Sebulonsen kan ikke være tilfreds med den manglende spilletid og der er nødt til at ske noget for ham til vinter, i form af udlejning eller salg. Hverkan han eller Brøndby får nogen værdi af at han sidder og varmer bænken.

  6) Endnu engang sidder jeg med følelsen af at Ohi bliver bragt i de forkerte positioner og at resten af holdet ikke lykkes med at sætte ham op, der hvor han er god: inde i feltet. Der er nogle strukturer i spillet, som gør at Ohi ofter modtager bolden ude på siden af feltet, hvorefter han spiller den bagud. Ved ikke om det er taktikken, men det kaster sjældent noget konstruktivt af sig, synes jeg.

  7) På profilen virker Yeboah, som et spændende køb med statur og fysik som Ohi kombineret med mere af den fart, som Kvistgaarden og Suzuki har. Men han virker meget langt fra spilletid af årsager jeg ikke kender. Men i lyset af hans alder og den sum der blev betalt er det lidt overraskende at han intet kan byde ind med i dette efterår.
  3 enige · 1 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder