Sean Klaiber
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Klaiber: I anden halvleg havde vi ingen kontrol

 
Sean Klaiber var ikke glad for at spille på kunstgræs. Og så er han skuffet over Brøndbys anden halvleg i 1-1-kampen mod FC Nordsjælland.

    • Sean Klaiber
    • Nanna Møller Karlsen
      28. april 2024 - Klokken 23:03
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    28. april 2024 - Klokken 23:03

Brøndby IF spillede søndag eftermiddag 1-1 mod FC Nordsjælland på kunstgræsset i Farum. Her var det to forskellige halvlege, hvor Sean Klaiber og holdkammeraterne var gladest for den første. For i anden halvleg mistede de kontrollen, lød det fra Klaiber i mixed zone efter kampen.

- Det var to forskellige halvlege. Første halvleg var god, og jeg skulle måske have scoret til 2-0 inden pausen. I anden halvleg havde vi ingen kontrol. Vi manglede lidt power oppe foran. Presset sad ikke i skabet. Vi kunne ikke holde på bolden. Hvis man kan holde på bolden, gør man det sværere for modstanderen, men vi tabte bolden hele tiden.

- Det er også på grund af den bane. Jeg har smerter over alt. På en normal bane bliver bolden ved med at rulle, her stopper den bare. Så man skal hele tiden stoppe og ud i vendinger, det er hårdt for kroppen. Det er skidt for leddene og musklerne, sagde Klaiber, der også stod med en stor ispose på det ene ben.

Sean Klaiber glæder sig, efter anden halvlegs udvikling, over det ene point. Det kommer med hjem, og så handler det allerede nu om at se frem mod næste kamp.

- FCN er et teknisk dygtigt hold og andre hold har det også svært her på banen. Vi skal tage det ene point. I den kommende weekend er der en ny, stor kamp. 

Næste store opgave for Brøndby IF er netop på søndag. Her gælder det en udekamp mod FC Midtjylland.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • MR
  • MR   17 dage siden   

  • Hvorfor er det egenligt tilladt med kunst…? Vi er jo ikke i nord Norge. Og alle andre klubber (undtagen SIF) kan godt finde ud af at gro en græsbane




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder