Kvinder: Brøndby IF og HB Køge delte i topkamp

Brøndby IF og HB Køge snuppede et point hver i topkampen lørdag eftermiddag.

• Nanna Møller Karlsen
      21. april 2024 - Klokken 10:20

Lørdag eftermiddag var en smuk og solrig dag. Så der var al mulig god grund til at komme på bane 2 i Brøndby. Der var nemlig også topkamp i Gjensidige Kvindeliga, da Brøndby IF tog imod HB Køge.

Her startede gæsterne bedst, men det var Brøndby, der fik scoret først. Cecilie Buchberg scorede et flot langskudsmål, som gav tilskuerne på bane 2 noget at glæde sig over. 1-0 lignede en pauseføring, men det lykkedes HB Køge at få udlignet kort før pausetid.

I anden halvleg var Brøndby i store dele det mest angrebsivrige hold, og var også tættest på at sikre sig det potentielt kampafgørende mål. Sofie Hornemann havde bud efter målet, men det lykkedes ikke at få bolden over stregen igen, og derfor endte topkampen 1-1.

Det er tæt i toppen af Gjensidige Kvindeliga. Aktuelt ligger Brøndby stadig på førstepladsen med 36 point. FC Nordsjælland kan dog snuppe førstepladsen søndag, da de er på 34 point med en kamp mindre. HB Køge indtager tredjepladsen med 33 point.

Medie af: TV3 SPORT

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.