Dajan Hashemi
NYHED

Kvinder: Hashemi-hattrick sikrede Brøndby vigtig sejr

Dajan Hashemi var flyvende og scorede hattrick, da Brøndby IFs kvinder lørdag vandt 3-2 mod AGF.

• Dajan Hashemi
    • Nanna Møller Karlsen
      22. september 2024 - Klokken 10:13

Partner på indhold om kvindeholdet: Glostrup Shoppingcenter

Brøndby IFs kvinder havde hårdt brug for en sejr, da de lørdag tog turen til Aarhus for at møde AGF. De blå/gule havde hidtil i sæsonen haft svært ved at få netmaskerne til at blafre i tilstrækkelig grad, men det lavede offensivspilleren Dajan Hashemi om på lørdag eftermiddag.

Hashemi bragte Brøndby foran tidligt i kampen, men AGF fik udlignet til 1-1 direkte på frispark og det var derfor fuldstændig lige ved pausen.

I anden halvleg fik AGF vendt kampen på hovedet, da de endnu en gang scorede direkte på frispark. Men så var der lige hende Dajan Hashemi... Hun var slet ikke færdig.

Først udlignede Brøndbys nummer 10 på et flot langskud og siden fik hun sendt bolden i mål direkte på hjørnespark. Derfor snuppede Hashemi og Brøndby en tiltrængt sejr på 3-2 i Aarhus.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Så fedt at Hashemis store potentiale lader til at blive foldet ud. Håber andre blir løftet med hende.