Jesper Lindstrøm er flyvende
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Medie: Stadig stor tro på Lindstrøm i Napoli

 
Ifølge bold.dk er der stadig stor tro på Jesper Lindstrøm i Napoli, og den tidligere Brøndby-profil skal ingen steder i dette transfervindue.

  • Jesper Lindstrøm er flyvende
  • Nanna Møller Karlsen
   17. januar 2024 - Klokken 22:29
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. januar 2024 - Klokken 22:29

Jesper Lindstrøm bragede igennem på den store scene i hjerteklubben Brøndby IF, hvor han var med til at sikre klubben sit første mesterskab i 16 år. Offensivspilleren leverede ti mål og ti assist i sæsonen.

Efter mesterskabet blev han solgt til Eintracht Frankfurt, hvor udviklingen fortsatte og han endte med at være med til at vinde Europa League. 

I sommer skiftede Lindstrøm så til de forsvarende italienske mestre fra Napoli, men her er det store gennembrud udeblevet. Det er blot blevet til 215 minutters spilletid for 23-årige Lindstrøm i Serie A, og det har fået flere til at spekulere i et skifte allerede i januars transfervindue.

Men det kommer ifølge bold.dk ikke til at ske. Mediet skriver, at der stadig er en stor tro på et Jesper Lindstrøm-gennembrud i Napoli og at han derfor ikke skal nogen steder i dette transfervindue.

Napoli har gang i en vanskelig sæson, hvor de kæmper for at holde trit med top fire. Rudi Garcia, som overtog styringen efter succestræneren Luciano Spalletti, blev fyret i efteråret og erstattet af Walter Mazzarri, som nu er på kontrakt sæsonen ud.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ifølge artiklen virker det altså ikke som man tror på ham...
  1 enig · 1 god kommentar

 • GARFIELD
 • GARFIELD
  Top kommentator
  Top gode
    19. januar 2024   

 • Har svært ved at tro på overskriften, måske ikke selve artiklen her, men tjekker efter på bold.dk skrev de dagen før en artikel om det stikmodsatte. Det er derfor svært at tage det seriøst. Denne kom bare dagen før 17.01 på bold, som kommer med ovenstående påstand, artiklen fra dem er stikmodsat, det de kommer med nu:

  https://bold.dk/fodbold/nyheder/avis-napoli-overvejer-lindstroms-fremtid
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder