Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mensah vil ikke tale om sig selv: Vi smider to point

 
Kevin Mensah ville ikke sætte ord på sin egen præstation. Det eneste der fyldte i hans hoved efter kampen mod AGF, var de to tabte point.

  • Nanna Møller Karlsen
   15. april 2024 - Klokken 00:09
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  15. april 2024 - Klokken 00:09

0 minutter. Det var, hvad det var blevet til af spilletid for Brøndby-anfører Kevin Mensah i Superligaen inden søndagens kamp mod AGF. Men med Marko Divkovic på skadeslisten blev der igen plads til Mensah i den blå/gule startopstilling.

Mensah var glad for at være tilbage på banen, men var derudover ikke meget for at sætte ord på sin egen comebackkamp, for backen var dybt skuffet over Brøndbys pointtab i 2-2-kampen i Aarhus:

- Dejligt at spille igen, men resultatet var ikke hvad vi kom efter. Jeg elsker at spille fodbold. Jeg vil gerne vinde. Derfor er jeg endnu mere træt af, at vi ikke kommer herfra med en sejr, lød det fra Mensah i mixed zone.

Det var det holdmæssige. Hvad med dig individuelt, hvordan synes du selv det gik?

- Jeg skal ikke stå og snakke om min egen præstation. De udligner to minutter før tid. Det er det, der fylder lige nu. Det er det, jeg har i hovedet. Vi har tabt to point. Så min præstation og undskyldninger for at spille eller ikke at spille, det får du mig ikke til at stå og tale om her. Vi er trætte af ikke at have vundet, fordi de scorer to minutter før tid. Det er dumt af os at give AGF den mulighed, for vi havde kampen i vores hule hånd.

- Vi har i de sidste to kampe ikke været skarpe i de afgørende situationer - både offensivt og defensivt. Det er desværre nogle gange sådan fodbold er. Men jo tættere vi kommer på dommerens sidste fløjt, så skal vi være mere afklarede. Det synes jeg ikke vi har været i de sidste to kampe.

Næste opgave for Mensah og resten af Brøndby-holdet er en kamp mod FC Midtjylland på søndag på Brøndby Stadion.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg var meget skeptisk med at spille med en Mensah uden kampform, synes han efter de betragtninger gjorde en hæderlig firgur.

  Tror ikke Jesper kunne have stillet med et bedre alternativ, da han gjorde det ok.

  Men Rado skulle aldrig være startet inde, for Jesper burde have lært lektien, at Rado ikke skaber fart i spillet og offensiven i vores spil med ideer mangler med ham til at lirke modstanderens defensiv op.

  Som stiller op med et B hold, der parkere bussen og vi lader os presse tilbage hver gang vi kommer foran. Rado giver mere mening i en kamp mod FCK, hvor de kommer med en helt anden kvalitet offensivt og hans fysik vil kunne bruges i sådan en kamp

  Men ikke mod et B hold fra AGF så synes det var et alt for forsigtigt valg af Jesper her.

  Jesper har fået masser af ros før, men alt det snak om fyring er helt håbløst, særligt hvis man går ind og ser på den bruger der lavede opslaget, som kun har et formål at skabe dårlig stemning blandt os fans, for se på hans profil som har været oprettet i 1 år næsten men aldrig kommet med kommentar og debat oplæg før kun det og med en usaglig overskrift

  Jesper skal selvfølglig IKKE fyres, men vi skal kunne give kritik af ham, som ros når det fortjenes, for hans fejl fx med starte med igen en Rado i opstillingen, som slet ikke formår åbne op og er alt for meget bold flytter tilbage end frem. Han burde have lært af Silkeborg kampen og burde have skiftet ud længe før, da han så hvor dårligt vores spil var, igen uden fart og ideer

  Mensah gjorde det hæderligt, med tanke på mangel på kampform, men var ej meget offensivt han kom med.

  Glæder mig til at vi får kvistgaarden og Divkovic tilbage på banen

  Divkovic er uden tvivl vores bedste på pladsen også med lidt dårligere præstationer i de senere kampe har Divkovic gjort det godt defensivt og han skal bare true mere i bagrummet, så håber han og kvistgaarden er klar mod fcm vi får brug for dem
  1 god kommentar
   
  • @GARFIELD meget bedre og mere nuanceret indlæg efter en nattesøvn.

   Og selvfølgelig må Jesper kritiseres. Ligesom Vallys må kritiseres. Og Ohi. Og alle de andre i ny og næ.

   Vi tabte et slag i går, men krigen er langt fra slut.

   Og eftersom Herning også fik et overtidsbollespark i går (Deres var endda værre end vores, da de var på hjemmebane og det var et VAR straffe i sidste sekund, som ingen på stadion havde set), så kommer de også med et hak i tuden.

   Søndag bliver spændende.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder