Mike Jensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mike Jensen om glippet Brøndby-skifte: Der blev vist stor respekt

 
Mike Jensen er ikke bitter over, at det ikke lykkedes ham at få kontrakt i Brøndby IF. Han oplevede dialogen som respektfuld, og glæder sig bare til at være en del af projektet i HB Køge.

  • Mike Jensen
  • Daniel Mads Jensen
   17. februar 2021 - Klokken 14:30
 • Daniel Mads Jensen
 • Daniel Mads Jensen
  17. februar 2021 - Klokken 14:30

Mike Jensen fik i vinters ophævet sin kontrakt med cypriotiske APOEL. I stedet endte transfervinduet med, at midtbanespilleren vendte tilbage til Danmark og HB Køge.

I lørdags fik han sine første officielle minutter for klubben, da det blev til 1-1 mod Hobro i 1. division. Og han er mest af alt glad for at være kommet i gang i sin nye klub.

- Det var dejligt, synes jeg. Det er sjovt at spille, og det er fedt at være kommet i gang, sagde Mike Jensen efter kampen til 3point.dk.

Han fortæller, at der var stor interesse for ham i januar, men at HB Køge virkede som en komplet pakke, hvor han kunne få mest ud af sig selv.

- Jeg synes, der var utroligt med interesse, faktisk. Der er mange ting, der skal vendes og drejes. Jeg har været glad for det hele vejen, men fra starten af, da jeg snakkede med Per (Rud, red.), der kunne jeg bare mærke, at det føltes rigtigt.

- Tankerne var, hvor der var nogen der kunne bruge alt hvad jeg kunne bidrage med. Hele mig, så at sige. Der hvor jeg kan bidrage med mest muligt, er også der, jeg får mest ud af det. Det var egentlig den højeste prioritet. Og så at spille et sted, hvor man synes det er sjovt, og hvor der er nogle ambitioner, man kan række ud efter.

Undervejs virkede Brøndby IF ellers som førsteprioriteten for Mike Jensen, og der var da også dialog med klubben og fodbolddirektør Carsten V. Jensen. Det blev ikke til mere, men det er ikke noget, hovedpersonen selv er sur over.

- Jeg synes, der har været vist stor respekt for begge parter. Der er ikke nogen hard feelings. Jeg hepper stadig på Brøndby, når vi ikke lige selv skal møde dem.

Ser vi dig så på stadion, når der må komme tilskuere igen?

- Ja, det er da ikke usandsynligt. Det er jo stadig en klub, hvor jeg har været i det meste af mit liv. Jeg er jo fan, jeg kender mange og jeg følger dem altid, det vil man altid gøre. Den fodboldopdragelse jeg har fået, har jeg jo også fået derfra, så det er altid nogle værdier, man vil læne sig op ad og tage med. Det synes jeg stadig er spændende, siger Mike Jensen, inden han fastslår:

- Men nu handler det om en anden klub lidt syd for. Jeg er nødt til også at fokusere al min energi på HB Køge. Folk har taget så fint imod mig, og man kan mærke, at vi er ved at bygge noget her. Det kræver selvfølgelig også en masse opmærksomhed. Som jeg sagde, så holder jeg med Brøndby, men det er HB Køge først.

Mike Jensen nåede i perioden fra 2006 til 2012 at spille 170 kampe for Brøndby IF.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    17. februar 2021   

 • Tak til CV. Mike Jensen vil ikke kunne komme på Brøndby IF's førstehold. HB Køge har et passende niveau for en sympatisk mand. Godt for Mike, Godt for HBKøge og Godt for Brøndby IF. Win-Win-Win.
  7 enige · 3 god kommentar

 • Stort format Mike
  2 enige

 • Towerfalcon
 • Towerfalcon
  Betalende bruger
    17. februar 2021   

 • Mike vil altid være en ægte Brøndby dreng, havde rigtig gerne set ham tilbage, men omvendt kan jeg sagtens se at det måske ikke passer særlig godt ind nu og her. Håber han får success i Køge.
  1 god kommentar

 • Tak for denne gang Mike. Hvis jeg skal være helt ærlig tror jeg også det er et mere rigtigt skifte end til os. Der ville være en stor sandsynlighed for, at du hurtig ville savne spilletid. Skal vi have vores gamle spillere retur i (relativ) høj alder skal de være markant bedre end de unge vi har i forvejen. Der tror jeg desværre ikke Mike er. Men god vind i Køge og du er altid velkommen på Sydsiden, hvor du gerne må genfortælle om målet mod PS&E i 2012 :-).
  1 enig · 3 god kommentar

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021