Mike Jensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mike Jensen knæskadet i HB Køge-triumf: Det sagde knæk

 
HB Køge sikrede sig i går adgang til slutspillet i landets næstbedste række - lige foran Fremad Amager, som nu skal spille nedrykningsspil. Der kom dog malurt i bægeret, da Mike Jensen blev knæskadet og måtte udgå.

  • Mike Jensen
  • 3point.dk
   20. marts 2021 - Klokken 14:12
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  20. marts 2021 - Klokken 14:12

HB Køge kunne ikke skabe meget, da de fredag aften spillede 0-0 mod Hvidovre på udebane. Men det var ligegyldigt, da Fremad Amager samtidig tabte mod Silkeborg, og HB Køge på den baggrund sikrede sig en sjetteplads i grundspillet, som agerer adgangsbillet til slutspillet. Det ambitiøse projekt fra Amager måtte derimod tage til takke med syvendepladsen, og skal nu blot spille for at undgå nedrykning.

Med Per Rud som direktør, Anders Bay som head of projects, Henrik Lehm som head of football, Auri Skarbalius som cheftræner og Kim Daugaard som assistenttræner, så er der mange i klubben syd for København, som har en fortid i Brøndby. Og på banen er der selvfølgelig Mike Jensen, som også har en tilknytning til de blå/gule. Desværre for midtbaneprofilen, så måtte han udgå med en skade efter blot seks minutter.

- Det sagde knæk, men jeg har ikke været skadet der før, så jeg ved ikke, hvordan de skal føles, men helt godt er det ikke, udtalte Mike Jensen til den skriftlige udgave af Sjællandske Nyheder.

Mike Jensen fyldte den 19. februar 33 år.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Amen for fanden da. God vind Mike, jeg håber så inderligt at vi får dig at se i hopla i næste års SL. Ville være synd og skam at karrieren sluttede i 1 div.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021