Daniel Wass
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Den gode halvleg, den dårlige halvleg og alt ind i mellem

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Daniel Wass
  • Nanna Møller Karlsen
   7. november 2023 - Klokken 23:44
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  7. november 2023 - Klokken 23:44

Vi går i dybden med Brøndbys 1-1-kamp mod AGF. Den gode halvleg. Den dårlige halvleg. Og alt det ind i mellem. Herunder blandt andet Patrick Pentz, Wass dependencia, stopperne og meget mere.

Panelet består i denne uge af Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Aske Stentoft og sæsonkortholder i Svinget, Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: PlutoTV

De blå/gule 3point-kugler (romkuglerne), som vi omtaler i programmet kan købes i FORMAT Biograf (Ballerup), House of Inspiration (Hvidovre) og i Hytten (Brøndby Support) samt på hansensromkugler.dk 

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at lytte:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tak til Nanna for at tage Tsheimbe i forsvar, havde han lavet den fejl Rasmussen lavede var han blevet klynget op i alle lygtepælene i strandesplanaden.....
  4 enige · 2 god kommentar

 • lad os være ærlige vi har været heldige at skrabe så mange point sammen, kigger man på tabellen er alle glade, kigger man på spillet kommer der lidt fremgang, men så ryger man tilbage til de gamle vaner at smide føringer væk. Af de 14 kampe vi har spillet:

  9 Vundet - ud af dem er de 5 vundet med kun 1 mål

  Af de andre 4 sejre med flere mål er ½ vundet 11 mod 10

  Vi går med guld drømme, men vi kommer med for lidt fra bænken, ja Suzuki har leveret det han skulle, ser man på andre der er kommet ind, har de ikke kunne vende kampene.

  Er kvaliteten ikke god nok af de unge, eller er det træner teamet, som ikke får dem udviklet godt nok, det er op til folk selv at vurdere. Som træner skal man formå at udvikle spillere og komme med nye ideer i spillet som kan ændre kampbilledet, ser man på Kent Nielsen, han har ikke i nærheden af den kvalitet i truppen som BIF har, men forstår at udvikle spillet og spillerne, det tager jeg hatten af for. Kvaliteten mener jeg er der. Tag en Ohi han skal være i boksen hele tiden, ikke være i siden eller gå ned og være spilstation, han er en skygge af sig selv fra sidste sæson

  Jesper har klart forbedret forsvaret, stor ros for det, men vores offensive spil er ikke godt nok, de mål vi score, kommer fra få og de samme spillere.

  Alligevel står vi med kun 1 sejr fra at kunne dele 1 pladsen med FCK, det er dog også noget med vi har været heldige i flere kampe. Samt der er enkelte spillere der levere i hver kamp. Tænk hvis spillere som Kvistgaarden eller Vallys ikke mindst sælges til vinter, så synes jeg vi står meget svagt, vores bredde i det offensive skal styrkes og så skal Jesper være bedre til at give mere tid og tro til de unge, for de kan senere blive en gevinst, de har fået for lidt tid. Oscar siger nogen ikke levere, men igen får han få minutter, det kræver kampe og minutter og så vil lidt succes give ham selvtillid og man kommer ikke i form ved sidde på bænkene og træne og træne, men kampe det er der man udvikler sig mest.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @GARFIELD Enig der er 100 % noget lort vi ligger nr.2
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @GARFIELD her ville det vel netop give mening at se på xG for at vurdere om vi har været heldige?
   Jeg ville tror vi ligger nr 3 i tabel of justice. Ikke langt fra vores aktuelle placering.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    8. november 2023   

 • Ja, når der ikke er andre at give voksenskældud, så får Bamsen gudhjælpemig et fur…
   
  • @Saesonkort - er det ikke en hankat?

---

 • gav aske seriøst bollespark til nanok seriøst i trænger helt vildt til nye panel deltagere .
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder