Kasper Fisker og Zorniger
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Historien om Brøndby IF: AKTION AKTION AKTION

 
Nu kan du høre niende afsnit i rækken om Brøndbyernes Idrætsforenings historie. I dette afsnit dykker vi ned i Alexander Zornigers tid i klubben.

  • Kasper Fisker og Zorniger
  • Nanna Møller Karlsen
   5. juli 2024 - Klokken 21:54
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juli 2024 - Klokken 21:54

Der er gået længe siden sidst. Men alt godt kommer til dem, der venter. I har ventet længe nok. Denne sommer udgiver vi de to sidste planlagte afsnit af BrøndbyLyd Histories ti afsnit.

Vi har søsat podcastkanalen BrøndbyLyd Historie, hvor man som Brøndby-fan, ung som gammel, kan høre nogle af hovedaktørerne selv fortælle om rejsen fra sammenslutningen mellem Brøndbyøster og Brøndbyvester til det Brøndby IF, vi kender i dag. Brøndbys historie er vigtig at få dokumenteret - og fortalt af de mennesker, der var med til at få det hele til at ske.

PARTNER: PKF Munkebo Vindelev
PARTNER: VES Advokater

I dette niende afsnit dykker vi ned i Alexander Zornigers tid på Vestegnen. Zorniger fortæller selv. Det samme gør fodboldkommentator Morten Bruun og Brøndby-fan og digter Juri Rao. Det var en kort periode, men en vigtig periode i Brøndbys nyere historie.

Din vært og fortæller er Simon Kratholm Ankjærgaard. Redaktionen bag består af Nanna Møller Karlsen, Adam Møller Karlsen og Teis Markfoged.

Partnere på serien er VES Advokater og PKF Munkebo Vindelev. Uden dem var det ikke muligt at lave denne serie. Tænk på dem, når du skal bruge en revisor eller en advokat. Begge er vestegnsbaserede virksomheder, der også er partnere i Brøndby IF.

Kan du lide hvad du hører? Du kan støtte vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb ved at melde dig ind i 3point.dk's venner

Lyt til afsnittet AKTION AKTION AKTION her:

 

 

Måske har du ikke hørt de andre afsnit i serien. Dem kan du finde herunder alle sammen - eller du kan finde kanalen BrøndbyLyd Historie i din foretrukne podcastafspiller, hvor alle afsnit også ligger.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ditka
 • Ditka
  Betalende bruger
    16 dage siden   

 • Elskede spillestilen under Zorniger. Er vild med manden. Ved der er delte meninger, men personligt ville jeg nyde at se ham tilbage en skønne dag. Bliver dog ikke mens CV er her. Han har antydet det ikke var noget der begejstrede ham. Tvivler også på det sker.
  Har været i Bayern og se ham med hans nye hold Greuther Furth. Genkendelig spillestil dog knapt så aggressivt pressende som jeg husker fra hans tid i Brøndby. Glimrende pod! Kan også anbefale en halvanden times samtale mellem Troels og Zorniger på mediano.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • GARFIELD
  • GARFIELD
   Top kommentator
   Top gode
     16 dage siden   

  • @Ditka

   Ja Zorniger tilbage igen :)) den form for fodbold, gav mange af os gamle R.. huller, minder om dengang hvor man frygtede os, ude og hjemme

   Kritikken af Zorniger var ikke fair han leverede masser af resultater og den sølv vi fik med ham, var det 4 højeste snit nogensinde i vores historie, det siger en del

   Udover han vandt pokal finalen og ikke mindst mange af vores hjerter.

   Jeg elsker den karisma han viste og måden han takkede af på, manden havde klasse hele vejen og besøgt vores stadion så mange gange, at hjertet har han i klubben, det er så tydeligt.

   Zorniger tilbage og Nørregaard ville elske det, hans bedste træner har han sagt
   Og Benedict R som assistent træner
   3 enige · 2 god kommentar

 • Fantastisk træner og spillestil. Ville være skønt med det spil igen, men desværre har man valgt st sælge Menno til AaB, havde håbet at se ham i spidsen, når man nu ikke vil have AZ.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Ditka
  • Ditka
   Betalende bruger
     16 dage siden   

  • @olemartin.dk Skulle vi have holdt på Menno, så var en fyring af Jesper nødvendig.
   Det ville alligevel have været besynderligt efter den sæson han præsterede.
   En lønforhøjelse som U19 chef eller forfremmelse til Jespers assistent ville ikke have været nok til at holde på ham.
   Han har jo også ambitioner. Kæmpe mulighed han får i AaB. Vel ikke umuligt vi kan lokke ham fra AaB, når Jesper en dag ikke er Chef længere.
   1 enig · 2 god kommentar

 • JJOLSEN
 • JJOLSEN
  Betalende bruger
    14 dage siden   

 • Fed podcast STORT TAK for den.
  For min skyld måtte i gerne starte forfra med at fortælle Klubbens historie, for der er helt sikkert nogle historier, vinkler og viden der ikke er fortalt endnu.
  Men nøjj denne podcast var svær at komme igennem, måtte pause før afsnittet sæsonen 2017/18 begyndte og holde pauser undervejs .

  Nej hvor jeg savner Zorninger.
  Den tro på tingene som han udstrålede og at vi kunne vinde uanset hvem vi mødte,
  Hverken Niels Frederiksen eller Jesper Sørensen har ikke kunne indgyde den tro på tingene hverken hos spillerne eller hos os fans.
  Ja han havde sine fejl, hvem har ikke det, men tror han har lært af dem.
  Så gerne Zorninger tilbage i eller anden rolle, teknisk chef eller head of coach , men der går nok nogle år inden han og Klubben er klar på det.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder