Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Magiske Yuito sendte Brøndby til tops

 
Her kan du høre denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   22. april 2024 - Klokken 22:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. april 2024 - Klokken 22:20

Yuito Suzuki er magisk. Og har gang i et forrygende forår. Så ham taler vi naturligt nok en del om i denne uges BrøndbyLyd-paneldebat.

Vi taler om den tætte topkamp mod FC Midtjylland, som Brøndby IF vandt med 2-1. Om Kevin Tshiembe, om Mathias Greve, om Marko Divkovic og om Patrick Pentz. Om Mathias Kvistgaardens skade og AaBs bejleri til Brøndbys U/19-træner. Og lidt om den der mesterskabskamp i toppen af Superligaen...

Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Adam Mossin og Lasse Kossek. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Du kan lytte her eller finde podcasten i din foretrukne podcast-afspiller:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Altså er det bare mig, eller hvad pokker er der galt med mikrofonerne i den her podcast?

  Jeg hører en nærmest enslydigt dak-dak-dak, som om der er nogen der tryktester en mikrofon.. Det er præcis den samme lyd, om og om igen.. Og det ærgrer mig virkelig, for det forringer min oplevelse af jeres ellers fantastiske podcast, som er fuld af gode pointer.

  Er det mig, der hører syner? Eller var der teknikproblemer under optagelserne af dette afsnit?
  1 enig
   

  Se 4 flere kommentarer
   
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     28 dage siden   

  • @RommeTilPhiriOgSå Holaaaa, har fundet fejl på en af mikrofonernes Mount (den der holder mikrofonen fast til stativet) og den er gået i stykker, hvorfor mirkrofonen banker mod mounten og giver den irriterende lyd, hvis for eksempel en af os kommer til at skubbe lidt til bordet. Jeg har bestilt ny Mount så forhåbentlig er problemet afhjulpet snarest! Beklager irritationen
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @RommeTilPhiriOgSå
   Ingen forkert lyd her

  Se 1 flere kommentarer

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    28 dage siden   

 • Romme og Garfield for f..... da.
  Ignorer nu bare hinanden. Hvad får i ud af alt det mudderkastning.
  Dette er et debat-forum, hvor man forholdsvis frit kan komme med sine meninger og holdninger.
  Vi behøver ikke at være enige, men respekter dog hinanden.
  God dag til jer begge to :-) :-)
  8 enige · 5 god kommentar
   
  • @LJS det er trættende at være vidne til...
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 14 flere kommentarer
   
  • @LJS

   Jeg respektere kun personer, der ikke har til formål chikanere folk.

   Tavshed er guld værd, så kunne skrive flot som andre gør og rose for bidrage med 16 kroner om mdr respekt for det.

   Men Igen giver views og kliks langt mere end de 16 kr pr måned, samt har 1 unik bruger med side visninger og klik på reklame større værdi for mediet.

   sponsorater kigger på antal besøgende og unikke brugere. Så alle også ikke betalende har en værdi, særligt dem der giver mange side visninger og kliks på reklamerne

   God dag til dig, jeg mener ikke at jeg har gjort noget forkert her. Gider ikke bruge tid og energi på det, også selvom andre bakker ham op eller han skriver hvad der lyder godt for mediet , det runger hult i mine øre, særligt når samme bruger er efter personer med negative indlæg. Det gælder mod mig, to gange i går mod forskellige indlæg som nu er rettet pænere til (fan passion skrev han neldladen til og ændret det efter jeg skrev det her) samt en far med børn. Er selv fra Vestegnen og har trods alt empati, for at en far vil give sine børn en god oplevelse, der findes måder man kan skrive tilbage på. Præcis han også gjorde mod fan passion i går men nu rettet og skrevet pænere, det var bedrevidende og arrogant. Helt det samme som han nævner det at være betalende bruger, som han nu også retter til med folk selv må bestemme. Han glemmer hvad 3 point får ud af besøgstal, visninger og kliks, samt sponsorater, nok en del mere end de 16 kroner pr måned ikke 19 kroner som han skriver. Jeg bestrmmer selv hvor mine penge lægges og til hvem. Det lyder godt i 3 points øre det crap han skriver, jeg gider ikke slikke nogens rumpet. Jeg fortæller heller ikke ham om at være sponsor el lægge X antal kroner ved støtte klubben eller give humanitær støtte, til folk der lider nød. Det er folks egen privat sag og eneste grund til det skrives fra hans side det, er det lyder godt i Nannas øre, så når/hvis jeg vælger at bidrage med bruger betaling. Så er det ikke andre der skal fortælle mig det, og slet ikke ham.
   1 enig · 2 god kommentar

 • Tak for endnu en god BL!
  Enig med panelet i at det er på sin plads at hylde vores scouting. En spiller som Suzuki gør det rigeligt op for et par skæverter. Men jeg er lidt uenig i, at Yeboah er en forbier - ja, han er ikke aktuel lige nu, men det er jo kun fordi det er Kvistgaarden, der (desværre) er skadet. Havde det været Ohi, der var ude, så ku jeg sagtens se Yeboah komme ind og få minutter på toppen i slutningen af en kamp. Eller hvad?

  Hold nu kæft, en spændende tid, der venter …!!
  3 enige · 2 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder