Ohi Omoijuanfo og jacob Rasmussen
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
PODCAST

Podcast: Sæsonens bedste halvleg og et fundament at bygge på

 
Her kan du lytte til denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Ohi Omoijuanfo og jacob Rasmussen
  • Nanna Møller Karlsen
   5. september 2023 - Klokken 11:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. september 2023 - Klokken 11:10

Brøndby IF sprudlede i de første 45 minutter mod Randers FC, men efter pausen blev det mere med håndbremsen trukket.

Vi analyserer på 3-1-sejren, de første syv kampe og truppen nu hvor transfervinduet er smækket i. 

Panelet består af Mads Lohse og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Boozt

Du kan lytte til afsnittet her eller finde det, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tak for en god podcast igen :-)

  Der er overhovedet ikke noget og være uenige i igen, fristes jeg til og sige.
  hvilket også afleder min kommentar her. Du nævner selv der også kommer en podcast i landskamps pausen, så her er nogle ideer til emner.


  STADION oplevelsen er ringe. (ikke lounges og sydsiden/fanzone)
  1. De højtalere de har lovet, hvor er de? der er ingen musik/lyd.
  2. bannere uden for stadion er med masser af spillere, som slet ikke er i klubben mere, tænk hvis det blev store led skærme, så kunne man lave et vildt lys rundt om stadion, og vise reklamer, hvis man ville det, og man ville spare resurser på ikke og skulle lave nye kæmpe banner hver gang vi får nye spillere.
  3. Der er utrolig beskidt på mange tribuner, hvor man tydeligvis ikke gør rent, der ligger tomme plastic krus, og duelort mange steder.
  4. boderne har stadigvæk 1980 menu, med halv sløje hapsdogs, popcorn og fadøl, og skiltene er skrevet på et stykke pap. 2023 siger datoen, burde vores boder ikke være morderne, med gode produkter og fladskærme. 5. De står endnu og griller pølser, i noget der ligner en garage, med træpæle og sådan noget bølge plastik, ens farmor fik på sin udestue i 1900 tallet.
  6. alt under stadion er gammel, ujævnt, gamle boder, gamle skilte osv.
  7. hjørnerne på stadion burde lukkes så der kan være flere på stadion, det bliver en bedre lydkulisse. Når det blæser og er koldt, bliver det virkelig koldt, hvis man står/sidder forkert. Generelt vil det være en federe oplevelse og komme på stadion.
  8. Gangene omkring boderne er mildest talt kaotiske, der er slet ikke plads, og man dropper hurtigt og stå i kø, udvalget også er sløjt, der er ingen storskærme hvor man kan følge med i kampen, mens man står i kø, hvis man nu ikke når det inden kampfløjt.
  9. Jeg kunne nok finde 20 punkter mere…. 10.1. Har ikke noget med stadion som sådan og gøre, men et bollespark, til alle de fans og Sponsorer, som ikke dukker op, eller frigiver deres billet som andre kan købe. Der var Mange tomme pladser på stadion mod Randers, men der var kun ca. 50 enkelt pladser på hele stadion og købe billet til, dagen før kampen i Brøndby appen, og INGEN sammenhængende. Hvordan kan der så være flere tusinde tomme pladser til kampen?
  Klubben burde, inddrage rettigheden til og indløse årskort til næste sæson, hvis man udebliver 2 gange og ikke frigive sin billet.
  10.2 Priserne på biletter/årskort skal OP, det er ALT for billigt, folk betaler nemt 1.000kr for og gå til 1 koncert. Jeg kunne købe en børnebillet til 40kr!!! det er hvad 1 isvaffel koster.

  Håber i vil tage de emmer op, jeg kunne da godt tænke mig og høre hvad Ole Palmå vil svare. Han kan jo ikke bare sige, at det kunne de godt tænke sig og gøre noget ved, for det er da bl.a hans ansvar og få sat i væk, og finde midler til.
  1 enig · 2 god kommentar

 • jeg nærmest græd ved pause. Kæft jeg havde savnet den vilje og gejst.
  Kæmpe ISSUE at vi har så store problemer med at justere i forhold til hvad modstanderne gør. Skulle JS ikke være stærk der, taktisk!?
  Synes ogsp det er synd med Seb, han har aldrig spillet sig af synes jeg, tværtimod. Mensah har fået alt for lang snor og tror det har noget at gøre med hirakiet.

 • Dejligt med en Henrik Madsen-fri podcast.
  2 enige

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder