Mathias Greve
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Randers-boss om Greve: Hvis muligheden kommer, vil det være interessant

 
Randers' sportschef Søren Pedersen afviser ikke at hente Mathias Greve retur til Kronjylland, hvis det kan lade sig gøre.

    • Mathias Greve
    • Nanna Møller Karlsen
      25. august 2024 - Klokken 23:06
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    25. august 2024 - Klokken 23:06

Mathias Greve ser ikke meget til banen for Brøndby IF i denne sæson. I søndagens kamp mod Randers kom han slet ikke i aktion.

Og netop Randers er interesserede i at hente 29-årige Greve retur til Kronjylland, hvis det bliver muligt. Sportschef i Randers, Søren Pedersen, er i hvert fald åben for idéen.

LÆS OGSÅ: Mathias Greve: Man ser altid på sine muligheder

- Jeg ser ikke Greve helt som central midtbanespiller. Jeg ser ham som, hvis vi skal spille med tre på midten, en af 8’erne eller en indvendig kant, som han er rigtig dygtig til, og som han har været tidligere i Randers, så den vil jeg ikke helt afvise, siger han ifølge Tipsbladet til Viaplay.

- Hvis muligheden kommer, vil det selvfølgelig være interessant. Jeg kender godt hans situation, så nu ser vi, hvad der kan lade sig gøre. Vi har arbejdet meget intenst på Enggård og Rømer, men der er heldigvis en uge tilbage.

Mathias Greve har kontrakt med Brøndby til sommeren 2025.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • 19Magic64
  • 19Magic64
    Betalende bruger
      22 dage siden   

  • Greve har været en fin spiller for os, er aldrig faldet igennem!

    Vi har set i glimt hvad han kan, når han top performer, men for mange mindre skader har ødelagt rytmen og stabiliteten for ham, så hans egentlige niveau passer vel fint til Randers.

    Synes omvendt også, at vi skal ikke sælge ham, før der er en fuldgod erstatning klar, det er han trods alt en for god spiller til..
    3 enige

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      22 dage siden   

  • Sku snart ligeglad, alle de nederlag man oplever hele tiden.

    Når man står med det ene ben til at vinde Danmarks mesterskabet

    Når man står med den største chance i mange år, for at komme i Europa og videre, mod ringe hold det er ikke CL, men en mindre europæisk turnering

    Når man gang på gang smider føringer væk, og mister et af vores største talenter

    Når man ser vores sportschef igen er tilbage i det gamle spor med at vente med at handle

    Så mister man til sidst troen på dem, som er tilknyttet BIF ledelse.

    I dag er vi bedst, og det samme mod det polske hold, men hvad fanden kan vi bruge det til.

    Når man ikke formår lukke, så fylder et Greve salg, intet i min verden, for træt af de skuffelser vi konstant skal udsættes for

    Det stået på alt for længe, og med den kæmpe kærlighed vi har til klubben, så gør det ufatteligt ondt IGEN IGEN…
    9 enige · 6 god kommentar
     
    • @GARFIELD Helt enig, det er som om vi lever i en dårlig film der konstant kører på repeat. Man kan og vil ikke tage ved lære af fortidens fejl i forhold til bl.a at handle i tide. Kontraktforlængelser, køb og salg er tilsyneladende forbundet med kæmpe udfordringer, som CV ikke kan overskue og håndtere effektivt til gavn for klubben. Der skal ske VILDE ting i den kommende uge hvis ikke transfervinduet har været et flop. Og det ved vi jo at det gør der ikke. Ja, flot at skrive med Pentz, men jeg syntes godt vi kan have større forventninger end det. Og især hvis det skal klinge bare lidt troværdigt med trofæ og Europa ambitioner. Europa er gone og trofæer kan også komme i fare hvis vi fortsætter denne klassiske BIF slingrekurs, som vi alle har set 1000 gange før i alle leverpostejsårene. Jøsses det er hårdt at være fan af denne klub.
      2 enige · 2 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Ser gerne, at man beholder Greve, da en ny midtbanespiller virker urealistisk. CV har endnu engang dumpet stort, det er det forkerte træner team, man har siddende på bænken, hvilket har kostet videre deltagelse i Europa og dermed en masse kr. og mulighed for at tiltrække forstærkninger til truppen.

    Greve har vist langt mere end fx Rado har i denne sæson, men gang på gang bliver han overset.
    1 enig · 1 god kommentar

---

  • Jeg tror at Greve vil kunne få fint med spilletid i Randers da det ikke ligefrem vrimler med midtbanespillere hos dem.
    Det gør det så heller ikke ligefrem hos os for øjeblikket, så jeg ville da i hvert fald vente med at sende ham videre indtil at der er kommet en anden ind. Jeg håber så ikke at det er en spiller i samme alder som Greve, for så kan vi ligeså godt beholde ham efter min mening.

  • Sinbad
  • Sinbad
    Betalende bruger
      22 dage siden   

  • Dette har alle vidst men ingen har forstået hvorfor CV ikke byttede enggaard med Greve + nogle penge. Jeg tror aldrig jeg kommer til at forstår det -
    Hvis cv skal redde dette vindue i forhold til at få løst nogle af de mange kontraktudløb er det ihvertfald høj tid,
    1 enig

  • CV RAUS. der er spillet 10 gældende kampe nu, og vi har intet købt. det er latterligt.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @vstgn91 Jeg er bange for, at CV ikke magter dette job. Det har nu været tydeligt i mange vinduer, hvad den vigtigste position på holdet er, der skal styrkes og alligevel er det ikke blevet håndteret (6`eren).

      Er bange for, at vi om en uge står med den samme trup minus Vallys/Suzuki og skal høre på CV snakke om et svært marked, der skal 3 til tango, vi er på en svær hylde osv, de samme undskyldninger igen og igen, for at CV ikke lykkes, kunne det evt. pege på CV selv!

      Jeg synes i hvert fald der skal sættes alvorligt spørgsmålstegn ved CV, igen er vi på bagkant på flere fronter, når det gælder spillere ind og ud og sæsonen synes igen at starte som det plejer, vi er bagud på point, præcis som sidste år og forrige år.

      Tænker det må slide på et træner/sportsdirektør samarbejde, at træneren igen og igen ikke har truppen til sæsonstart eller i hvert fald bare til finalerne i Europa. Synes det var samme sang fra Niels, som vi nu også hører fra JS, at man mangler en brik eller to.
      2 enige · 1 god kommentar

---

  • Jeg syntes det er MEGET bemærkelses værdigt, at Randers melder så klart ud.
    De syntes jo helt klart, at vi bruger Mathias Greve helt forkert i forhold til hans bedste positioner, hvilket jeg faktisk tror de har ret i.
    1 enig




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder