NYHED

Simon Hedlund var Brøndbys bedste mod Randers

I har valgt Simon Hedlund som Brøndbys bedste spiller i 3-2-sejren over Randers FC.

• Nanna Møller Karlsen
      13. oktober 2022 - Klokken 22:33

Simon Hedlund spillede kun en halvleg, da Brøndby IF vandt med 3-2 i Randers FC. Men det var nok til at sikre sig titlen som kampens bedste Brøndby-spiller i vores afstemning.

I gav Hedlund en gennemsnitlig karakter på 7.9 og han snuppede dermed titlen for næsen af anfører Andreas Maxsø, der endte på 7.4.

Du kan se hele resultatet af afstemningen her:

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Sorry, det er fandme absurd, at Hedlund bliver valgt på en halvleg, når Maxsø spiller en formidabel kamp nede i det centrale forsvar og kommer i vejen for ufattelig mange bolde, foruden hans eget mål på straffe. Hedlund lavede et ganske fint indhop og er afgørende for vores comeback, men han brænder jo på ingen måder banen af i den halvleg.

Det er fandme en ommer, den titel burde Andreas KLART have fået.