Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Uhre: Det er rigtig bittert

 
Mikael Uhre scorede to gange, men det var kun nok til et enkelt point lørdag aften mod OB.

  • Nanna Møller Karlsen
   22. august 2021 - Klokken 11:15
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. august 2021 - Klokken 11:15

Brøndby IF er stadig på jagt efter sæsonens første sejr. Den så ud til at være på vej lørdag aften i Odense, for Brøndby var foran 2-0 ved pausen, men i anden halvleg leverede hjemmeholdet et flot comeback og fik 2-2.

Efter kampen var det en meget ærgerlig Uhre, der gerne ville have byttet sine to mål for tre point.

- Det er rigtig bittert og det gør ondt. Det gør ondt ikke at vinde fodboldkampe. Jeg ville hellere have haft de tre point end at have scoret de to mål, sagde Mikael Uhre efter kampen til 3point.dk.

- Vi kom for langt tilbage og blev lidt for passive. Vi fik ikke lagt et ordentligt pres på dem. Det er også et godt fodboldhold. De har nogle gode offensive spillere og de straffede os. Jeg følte ikke at folk var trætte, men vi hang ikke ordentligt sammen og blev spillet over ende. I anden halvleg blev vi lidt for bange for at gå op og vinde boldene på de steder, hvor vi ved, vi kan gøre ondt på dem, når vi vinder dem. I første halvleg så vi, hvor hurtigt det kan gå. Det lyder hult, men vi skal bare fortsætte.

- Det er lidt at give den samme hver gang, men vi skal have fokus på præstationerne. Vi gør rigtig mange ting rigtigt og vi kommer til rigtig mange chancer. Vi mangler den sidste skarphed i begge felter, men jeg er sikker på, at vi nok skal komme tilbage.

På trods af at Uhre gjorde sit arbejde med to mål, ser han indad efter kampen i Odense.

- Selvfølgelig er det dejligt at score to, men jeg fokuserer bare på at hjælpe holdet så godt som jeg nu en gang kan. Så må jeg se på de andre ting, om jeg skal tage noget mere ansvar i vores pres eller lignende, for man kan altid blive bedre, slutter han.

Næste opgave for Brøndby-topscoreren og resten af holdkammeraterne er på onsdag, når det gælder returkampen mod Red Bull Salzburg i Champions League-kvalifikationen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    22. august 2021   

 • Nu skal Uhre skrue ned for snakken og op for underskrifterne! En kontraktforlængelse og et videre avancement til CL er da ikke for meget at forvente, vel?
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     22. august 2021   

  • Ville være super. Men han burde havde haft stået på 6 scoringer i Superliga og 1 stk i Europa.

   For i de 3 første kampe talte jeg 4 situationer, hvor han gjorde alt rigtigt, og stod helt fri i det lille felt, til en scoring med blød inderside.
   Men bolden kom aldrig, da forkert beslutning blev taget i stedet for en let tværaflevering, og en assist, så en svær afslutning på kassen.

   Det ser og ved scouts også, så meget stor risiko for, at han ryger i dette vindue.
   Men sikkert er det i det næste.

 • Mik
 • Mik   22. august 2021   

 • Ha ha sæsonkort, godt skrevet mon ikke der er lidt på vej enten med det eller salg.

  Jeg tror nok der kommer nyt på den front. Men ja det ville være skønt at stå i CL, jeg husker hvor stort det var engang.

  Det eneste dengang var mange af kampene blev spillet inde i parken.

  Husker jeg ret fra dengang sagde Per B de kunne have solgt 3-4 gange så mange billetter end de solgte til Man U og Bayern kampene hjemme. De blev revet væk men havde heldigvis billetter til begge kampe. Som United fan kunne det næsten ikke være større kun hvis vi havde vundet over United for er selvfølge Suverænt BIF fan.

  Glemmer aldrig Allan Ravns mål mod Bayern efter vi havde været bagud 1-0 en kamp jeg stadigvæk husker som mange andre.

  Jeg håber og tror vi kan få flere af de oplevelser det fortjener alle dem der ikke har prøvet det, men stået BIF tro hele vejen
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder