Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Uhre i Champions League semifinale

 
Natten mellem onsdag og torsdag spillede Philadelphia Union med tidligere Brøndby-topscorer Mikael Uhre på banen sig i seminalen i CONCACAF udgaven af Champions League. Det blev ikke til scoringer for Uhre i kampen, men han lagde dog op til det udlignende 2-2 mål mod mexicanske Atlas, som i sidste ende gav amerikanerne en samlet 3-2 sejr.

  • Mikael Uhre
  • Kasper Pedersbæk
   13. april 2023 - Klokken 06:34
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  13. april 2023 - Klokken 06:34

Natten mellem onsdag og torsdag spillede Philadelphia Union med tidligere Brøndby-topscorer Mikael Uhre på banen sig i seminalen i CONCACAF udgaven af Champions League. Det blev ikke til scoringer for Uhre i kampen, men han lagde dog op til det udlignende 2-2 mål mod mexicanske Atlas. Da den første kamp var endt med en 1-0 sejr til Union betød det, at Uhre nu kan se frem til et sæt seminalekampe mod deres ligarivaler fra Los Angeles FC om en plads i finalen.

Uhre har indtil nu fået spilletid i 3 Champions League kampe, heraf en som starter og to som indskifter. Det er ikke blevet til nogle mål, hvorimod Uhre med nattens assist har lagt op til et enkelt mål.

Semifinalekampene er endnu ikke programsat.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Da den første kamp var endt med en 1-0 sejr til Union betød det, at Uhre nu kan se frem til et sæt seminalekampe mod deres ligarivaler fra Los Angeles FC om en plads i finalen.

  Højt journalistik niveau vi ser her
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder