Natten mellem lørdag og søndag leverede den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre et hattrick for hans amerikanske klub Philadelphia Union, som på hjemmebane mødte Sigurd Rosteds Toronto FC.

• Kasper Pedersbæk
      23. april 2023 - Klokken 08:07

Natten mellem lørdag og søndag leverede den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre et hattrick for hans amerikanske klub Philadelphia Union.

Det faldt sted da føromtalte Union på hjemmebane mødte Toronto FC, som havde Uhres tidligere og holdkammerat fra Brøndby, Sigurd Rosted, med fra start.

Uhre åbnede målkontoen i det 20. minut med en scoring til 2-0 (efter et selvmål havde givet Union føringen tidligt i kampen), scorede endnu et før pausen og fuldbyrdede så sit hattrick små ti minutter inde i anden halvleg.

Philadelphia Union vandt kampen 4-2, og ligger efter sidste sæsons succes og roder rundt omkring 7. pladsen, hvorfra de skal forsøge at spille sig højere op for at komme i betragtning til slutspilspladserne.