Foto: Carl Johan Dahl ©
NYHED

Vallys: Står samme sted som efter nederlaget mod FCN

 
En slukøret Nicolai Vallys satte ord på egen form, og et Derby uden cheftræner, i mixed zone efter nederlaget i Århus.

    • Per Bang
      22. oktober 2024 - Klokken 19:19
  • Per Bang
  • Per Bang
    22. oktober 2024 - Klokken 19:19

Der var ikke mange glade ansigter blandt Brøndbys spillere og stab efter 1-0-nederlaget til AGF mandag aften. 3point.dk’s udsendte spurgte en tydeligt berørt Nicolai Vallys efter kampen, om Brøndbys situation lige nu, kan sammenlignes med den de blå/gule stod i, efter en skidt præstation i Farum d. 30.september. 

- Vi står lidt samme sted, som vi gjorde efter nederlaget i Nordsjælland, og vi skal ud og have tre point for at hænge på. Det er det, vi skal arbejde næste uge for at gøre.

 

Trænerløs

Efter at have tabt 4-1 mod FCN vendte Brøndby stærkt tilbage med en sejr over de forsvarende, og ubesejrede, danske mestre fra FC Midtjylland ugen efter. Havde fans af Vestegns-klubben troet på et momentumskifte i Superligaen, står de skuffet tilbage.

Udover nul point mandag aften indkasserede klubbens cheftræner, Jesper Sørensen, et direkte rødt kort umiddelbart efter slutfløjt. Det betyder to spilledages karantæne, og Brøndby stiller derfor cheftrænerløs mod rivalerne fra FC København, der kommer på besøg søndag kl. 12. Hvad betyder det?

- Det ved jeg ikke. Det har jeg ikke prøvet før, men det er selvfølgelig en underlig situation, ikke at have vores cheftræner på pinden. Det er selvfølgelig ikke optimalt.

- Man kan vende den om og sige, at der (mod FCK, red.) kan man ikke høre så meget alligevel, siger Vallys med et lille smil.

 

Fire sæsoner uden skade

Om hans egen præstation i kampen indikerer Vallys, at han ikke helt har fundet topniveauet fra sidste sæson efter at have døjet med skader i opstarten.

- Der er noget vej til min bedste kamp i hvert fald, men jeg synes, jeg var involveret i nogle gode ting i anden halvleg. Jeg var fint med der, men ja, der er helt klart plads til forbedring.

- Jeg har været ude et stykke tid, men ville ikke starte inde, hvis jeg ikke var klar til det.

- Jeg har måske et lille stykke vej til det niveau, jeg havde før. Det giver også mening, synes jeg, når jeg havde spillet fire sæsoner i træk uden at være skadet. Men, det er ikke nogen undskyldning herfra.

 

Om Vallys er tilbage i topform, kan han bevise søndag, hvor der er Derby på Vestegnen.
 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Du kan takke Alves
    enten er han skadet ellers koster han mål!
     
    • @BIF_Sherra
      Ahhh den er lidt hård den der. Alves gør det da typisk rigtig godt. Men rigtigt at han ofte er skadet, men tror ikke sådan noget smitter...

  • LØK
  • LØK   3 dage siden   

  • Kan ikke helt nære mig: Jeg håber sgu slet ikke der var nogen glade ansigter blandt Brøndby spillerne efter AGF kampen....




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder