Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: Mål og højdepunkter fra Brøndbys 2-1-sejr i Aarhus

 
Se eller gense målene og højdepunkterne fra den dramatiske kamp mellem AGF og Brøndby torsdag aften.

  • Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   21. maj 2021 - Klokken 09:23
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. maj 2021 - Klokken 09:23

Det var højdramatisk og Brøndby havde mange odds imod sig, men de blå/gule kørte en 2-1-sejr hjem og indtager nu førstepladsen i Superligaen.

Du kan se målene og højdepunkterne fra kampen her:


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg er stadig helt færdig over den kamp. Nu skal den fandme lukkes. Håber virkelig ikke Hedlund får karantæne.
  6 enige · 1 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Top gode
  Top enige
    21. maj 2021   

 • Hvor er det bare fedt og hvor var det fedt at hylde holdet i går nat ved Brøndby stadion !!
  5 enige · 5 god kommentar

 • vildeste kamp!
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Kuffe
 • Kuffe   21. maj 2021   

 • Kæft man.... Får helt tårer i øjnene af at gense højdepunkterne

 • KJOE
 • KJOE   21. maj 2021   

 • Hold nu fast en kamp. En fantastisk præstation af drengene. Nu skal det bare gøres færdigt på mandag. Har heldigvis billet :-)

  Lidt noter fra kampen:
  ÅGF som klub er et omvandrende mindreværdskompleks. Og det er der flere grunde til. Deres eneste motivation for kampen var at ødelægge Brøndbys muligheder. Der var intet andet på agendaen for dem. Det har de sikkert i alt deres selvfedme talt sig op til hele ugen.
  Alt hvad der foregår på banen er skabt af en af de mest ubehagelige og usympatiske spillere, der nogensinde har optrådt i Superligaen. Han er nu træner for mindreværdsgymnasterne. Hans egen spillestil er slået igennem og det hele handler om svinsk spil, pres på dommeren og smide sig teatralsk, når chancen byder sig. Da de skulle skabe kampen og rent faktisk spille fodbold evnede de det ikke.
  Taktikken er den mest simple form for 4-3-3 med tidlige indlæg eller til baglinjen med kanterne.
  Hele David Nielsens fortælling om, hvor meget han hader Brøndby er kun for at få billige point i pressen og i ÅGF. Den er let at købe for mange, der ville ønske, at deres klub/club var ligeså fed som Brøndby og med samme fantastiske fans. Alle spillere i suppen drømmer da om at få den opbakning vi giver vores hold.
  Min påstand er, at ÅGF har toppet og vil i nogle år igen være at finde på deres naturlige plads i nedrykningsspillet. Halvdelen af deres hold er lejet og de formår ikke at sælge deres bedste spillere for særligt høje beløb.
  Det kender vi vist alt for godt konsekvensen af ...

  Skulle det lykkes at gøre arbejdet færdigt på mandag, så tror jeg til gengæld, at vi med vores nuværende sportslige ledelse kan lægge endnu flere lag på. Vi vil være én play-off kamp fra Champions League og 200 mio kr. Læg dertil et kæmpe udsalg i FCM, hvor de skal skifte 5-6 spillere. Og der er vist også lidt på de indre linjer, der skal rettes op på.

  Jeg har ikke noget specielt udestående med ÅGF. De er irrelevante for mig, men deres optræden igår gjorde, at jeg er nødt til at få lidt luft for tankerne :-) Bær over med mig :-)

  God kamp på mandag til os alle!

  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @KJOE
   Fremragende indlæg.
   Jeg har helt samme opfattelse af AGF. Den måde de først nedlagde vores spillere, for så at stå og skrige dem ind i hovedet bagefter, var simpelthen forfærdeligt at se på.

   Efter sigende skulle Patrick Olsen og Nikolaj Poulsen også have stået og sagt forskellige til Frendrup EFTER at han havde fået det røde kort.

   På nettet bliver de kaldt 'orker' af blandt andet PSE-tilhængere. For en gang skyld er jeg på bølgelængde med dem.

   Fodboldmæssigt synes jeg også AGF ligner en one-trick-pony. Synes det er en gang sløj fodbold de leverer med konstante spilafbrydelsee pga frispark. Og så er vi ikke engang gået i gang med deres lange indkast endnu.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Hvis Hedlund får karantæne lægger vi sag an mod Viasat.. Det var fandme også dem som havde lavet numre med pokalen i FCM. Hvilken interesse har de i at løfte denne situation og sætte lys på udtagelsen. Der er vel kun dem som har optagelsen
  2 enige · 2 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder