Officielt Patrick Pentz billede
Foto: Brøndby IF ©
PODCAST

VinduesHviskeren: Fokus på Patrick Pentz

 
I denne udgave af VinduesHviskeren kan du blive klogere på den nye førstekeeper i Brøndby IF Patrick Pentz.

  • Officielt Patrick Pentz billede
  • Nanna Møller Karlsen
   20. august 2023 - Klokken 10:15
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. august 2023 - Klokken 10:15

26-årige Patrick Pentz er ny nummer 1 i Brøndby IF. Men hvad er det for en keeper, de blå/gule har sikret sig? I denne udgave af VinduesHviskeren zoomer vi ind på den østrigske keeper og hans kompetencer.

Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk analyserer.

Vi optager snarest muligt en special om Emmanuel Yeboah.

Partner: FORMAT Biograf (Tag i biografen og se FCM-BIF på det store lærred sammen med dine medfans. Køb billet her)
Partner: Energihuset Danmark

Du kan høre VinduesHviskeren som podcast her:

 

 

Du kan også se afsnittet som video på Youtube:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Synes der glemmes, at han er tidlige fløjspiller som ung, før han blev målmand. Synes desværre ikke i giver ret meget info om Patrick.

  https://www.vilfortpark.dk/patrick-pentz-brondby/<br />
  Her får man et rigtig godt indblik i ham som målmand.

 • Enig med Kasper omkring Hedlund. En af de fedeste personlige udviklingshistorie vi har haft i klubben.
  Er glad for at der bliver kigget på Che handlen, og åbenhed ville klæde klubben, da det først og fremmest er derfor, at vi er mange der er negative og kritiske. Ikke pga. spillerne der er handlet som sådan, men den simple grund at vi har meget svært ved at se hvad der foregår. Hvor er vi på vej hen? hvad er strategien? OG IKKE MINDST hvilken slags fodbold og hvilket udtryk skal kendetegne Brøndby som klub. Det har Nanna og mange andre efterlyst og sålænge det ikke sker vil denne her stemning omkring køb og salg fortsætte.

 • Og for at hjælpe med Reims så udtales det nærmere RANS - EI bliver til en A lyd og man udtaler som regel S på fransk ved stedord.

---

 • lusk
 • lusk   20. august 2023   

 • Hedlund er en spiller højt i hierakiet, og at han sælges må betyde, at han er langt fra holdet. Hvis JS vil spille possession fodbold, så kræver det boldfaste typer overalt på banen, og boldfast er næppe et prædikat jeg ville sælge på Hedlund. Hedlund var bedst under NF, hvor stilen var kontrabaseret.
  Så nok en meget logisk konsekvens, at Hedlund kan slutte karrieren af hvor den startede. En fin løsning for alle, og det er næppe mange kr. BIF henter i transfer.

  Men passer Kvistgården så ind i Jespers spillestil ? Ingen tvivl om, at dette er en varm kartoffel, da han vel er den eneste MC spiller som spiller fast, og netop nu gør det rigtig godt. Men passer han reelt ind til småbold og hurtige flydende kombinationer? Er han ikke mere et presmonster og en dybdeløber?
  Tiden må vise det, for det er sparsomt med informationer fra klubben omkring hvordan man vil spille.

  Kommer en større klub og sluger Kvistgården, så vil fanbasen dog nok forstå og acceptere det, og formentlig være nogenlunde forstående.
  Måske det er klubben selv som planter nogle rygter i medierne, for at vi fans skal forberedes på at noget kan ske? Vi får se - spændende bliver det.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder