Yousef Salech
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Yousef Salech scorede to i Brøndbys 5-0-sejr mod HIC

 
Yousef Salech scorede to gange i sin uofficielle debut for Brøndby IF, da de torsdag aften vandt 5-0 over HIC.

  • Yousef Salech
  • Nanna Møller Karlsen
   1. juli 2021 - Klokken 19:50
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. juli 2021 - Klokken 19:50

Torsdag aften kørte Brøndby-bussen den korte tur til Albertslund, hvor det gjaldt træningskampen mod Herstedøster IC i en kamp, som samtidig fejrede klubbens 100 års jubilæum.

Brøndby stillede til start med en relativt ung start-11er:

Thomas Mikkelsen

Andreas Bruus - Sigurd Rosted - Joel Kabongo - Michael Lumb

Anis Slimane - Morten Frendrup - Andreas Pyndt

Jagvir Singh - Mathias Kvistgaarden - Oskar Fallenius

Det var altså endnu en gang et Brøndby-hold med en firebackkæde. Men selvom HIC er et lavere rangeret hold (lige rykket op i Danmarksserien), skulle det vise sig at blive en svær første halvleg for Brøndby-holdet. 

Det var ikke fordi de var voldsomt udfordret i defensiven. Det var nærmest kun da Thomas Mikkelsen efter få minutter måtte diske op med en fremragende redning, at Brøndby-forsvaret var på glatis.

Men i den anden ende stod HIC godt i defensiven og forsvarede sig heroisk. De kastede sig ind foran alle afslutninger og blokerede, ligesom de stod godt og kompakt, så Brøndby havde svært ved at spille sig igennem.

Det lykkedes et par gange i starten af halvlegen over højrekanten, hvorfra Andreas Bruus fik lagt et par gode indlæg, men Oskar Fallenius manglede i to tilfælde skarphed i sine afslutninger. Ellers var det primært når Jagvir Singh fik driblet sig gennem et par mand, at det blev farligt.

Og så var der hjørnesparkene. Først havde Brøndby et hovedstød på overliggeren og et par minutter senere var der fuld gevinst. En af Brøndbys bedste i halvlegen, Joel Kabongo, steg flot til vejrs og pandede gæsterne foran med 1-0.

Det var også stillingen ved pausen. Brøndby skiftede fra anden halvlegs start Jens Martin Gammelby ind for Sigurd Rosted, mens Tobias Børkeeiet afløste Morten Frendrup og Rezan Corlu afløste Jagvir Singh.

Men det var faktisk hjemmeholdet, der var bedst i de første ti minutter af anden halvleg. De havde en håndfuld afslutninger, som med lidt mere kvalitet kunne være blevet farlige. Men de udfordrede aldrig for alvor Mikkelsen i Brøndby-målet. Deres største chance var en chance, hvor de ikke fik afslutning på, men det kunne have været frit hovedstød tæt under mål.

Brøndby fik arbejdet sig bedre ind i det igen. Lumb fik god plads i venstresiden og det udnyttede han til flere gange at tage bolden til baglinjen og distribuere den derfra. Det gav pote, da han lagde den tilbage til Fallenius, som fandt Slimane lidt til højre for sig. Midtbanespilleren hakkede på mål og den blev rettet af af en HIC-spiller på vejen. Men i nettet gik den og 2-0.

Brøndby skiftede mere ud som kampen skred frem. Kabongo gik også fra banen og han blev afløst af Christian Cappis. Dermed spillede Brøndby i kampens sidste halve times tid med Christian Cappis og Jens Martin Gammelby som stopperpar.

Med knap tyve minutter igen var der uofficiel debut til Yousef Salech, der erstattede Mathias Kvistgaarden. Salech gjorde det rigtig fornuftigt og viste flere prøver på sin imponerende fysik og fine spilforståelse ved at lægge bolden af til holdkammeraterne, inden han søgte en ny position i feltet.

Og så gjorde han også det, som angribere primært bliver bedømt på. Han scorede mål! Og et rigtig flot et af slagsen. Brøndby kombinerede flot i højresiden og til sidst fik Salech bolden i feltet, og så hamrede han den resolut i nettet i det lange hjørne. Flot uofficiel debut, må man sige!

Jesper Lindstrøm var også kommet i kamp for Brøndby og ligesom i de to forhgående træningskampe lignede han en mand i spillehumør. Han kom ind med vanlig energi og sprintede simpelthen i flere omgange bare fra sine modspillere. 

Det gjorde han også med ti minutter igen, da der blev sendt en bold i dybden. Han nåede den før den fremadstormende HIC-keeper, som havde spillet en stor kamp. Jobbe fik elegant prikket den rundt om ham og kunne så lægge den i det tomme mål til 4-0.

Bedst som kampen var ved at nå vejs ende, lukkede og slukkede Salech til 5-0. Han modtog bolden på kanten af feltet og sparkede første gang med venstreskøjten og lagde den elegant i mål via den ene stolpe.

Det blev ikke til flere mål i kampen, som Brøndby dermed endte med at vinde sikkert. Der var til gengæld masser af værdifuld førsteholdserfaring til unge spillere som Yousef Salech, Marinus Larsen, Filip Andersen, Christian Friedrich, Andreas Pyndt og Jagvir Singh.

Næste træningskamp for Brøndby er på udebane mod OB på onsdag.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Har ikke kunne følge med i kampen. Nogen der så kampen på Indefra og kan give lidt flere detaljer?
   
  • Mærsk
  • Mærsk
   Betalende bruger
     1. juli 2021   

  • @Klipklapperen
   Lol... Prøv at se den anden tråd med live opdatering :-)
   1. Der kan du læse alle detaljer
   2. Du kan se folk brænde sammen over det lort som er Indefra...
   Ganske underholdende
   2 enige · 2 god kommentar

 • Er Lumb ved at komme i omdrejninger?
   
  • @TibblingLove

   Kort svar.... Nej!
   1 enig
   
  • @TibblingLove nej og det samme med corlu
   tung og langsom
   2 enige

 • Betalende bruger
    1. juli 2021   

 • Bare NF og CV ikke lader sig forblænde af succesen og ikke henter de nødvendige forstærkninger - Med denne trup, bliver vi slagtet i Europa.
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Nu så jeg kun 2.halvleg (næppe overraskende for mange herinde), men det var sgu fedt at se Salech aka den vestegneske Erling Haaland, lige komme ind og lægge en torpedobold lige op i nettaget fra en spids vinkel. Virkelig et flot mål, ligesom hans andet mål faktisk også er klasse sat ind.

  Udover ham synes jeg igen Pyndt imponerede mig med sin gode placeringsevne, fine skud, osv.. han minder mig stadig om Kaiser.

  Børkeeiet gjorde det også glimrende, og havde anførerbindet en periode. Der var lidt midtbanegeneral over ham.
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman enig, Kvistgaarden må føle sig åndet i nakken.
   Christian Friedrich gjorde også en god figur syntes jeg.

   På den negative side er jeg mere og mere bekymret over Corlu, der virker til at være uskarp, langsom i tanke og handling og tager alt for mange berøringer.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • han ser godt nok boom stærk ud samt god højde.
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1. juli 2021   

 • brondby.com formåede at komme med et 12 linjers referat 2 timer senere end Nanna..
  1 enig
   
  • @Saesonkort Jeg er som dig heller ikke begejstret over vores kommunikationsafdeling, som jeg mener har meget at forbedre.
   De kunne passende starte med at lægge et billede op af Jonathan Ægidius, under Herreholdet på den hemmelige. Det har de jo kun haft 7 måneder til!
   Hvad er det egentlig for et signal at sende til en af vores spillere? At han ikke er vigtigt nok/periferi spiller til at komme med på holdkortet med billede?
   Dernæst er der alt det med Brøndby Indefra, som er en skandale, hvor man tager penge for noget jeg ingengang vil kalde et produkt.
   Beta version er måske mere rigtigt.
   Grundlæggende syntes jeg ikke de er særligt proaktive, hvilket de burde være i fodbold branchen.

---

 • Mine iagttagelser er også kun bygget på 2. halvleg.

  Salech er spændende. 2 mål på 4-5 aktioner. Absolut godkendt. At glide i bolden er ikke superliganiveau, men heldigvis er der masser af tid til at slibe de værste tekniske mangler af.

  Det var unfair for HIC at sætte Jobbe ind.

  Forsvar + Målmand blev ikke udfordret og er udenfor bedømmelse.

  Folk er lidt efter Corlu og Lumb. Jeg synes faktisk det så udmærket ud med dem. Lumb kom frem til nogle gode indlæg og Corlu ligeså. Ligesom jer andre, så forventer jeg også mere fra især Corlu, men synes ikke det var så slemt i dag.

  Friderich så spændende ud offensivt. Men en fatal forsvarsfejl ødelægger det samlede billede.

  Ovenstående observationer skal tages med et gran salt. HIC kæmpede bravt, men det var reelt powerplay og feje hold fra 60-90 minutter. HIC var flade og Brøndby-angrebene rullede konstant. I virkeligheden var 5-0 vel ikke godt nok af vores drenge.

  Tillykke til HIC med de 100 år og med oprykningen til Danmarksserien. Og med den mest snaksagelige stadionspeaker jeg har hørt. Håber I gør det godt i Danmarksserien.
  1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder