Yuito Suzuki yay
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

CV i derbyoptakt om Suzuki-interesse: Alt kan ske

 
I optakten til dagens derby blev fodbolddirektør spurgt ind til det japanske offensive-es Yuito Suzuki og den interesse forskellige medier har skrevet om de seneste uger.

  • Yuito Suzuki yay
  • Kasper Pedersbæk
   12. maj 2024 - Klokken 14:28
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  12. maj 2024 - Klokken 14:28

I optakten til dagens derby blev Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen spurgt ind til den interesse, som flere udenlandske medier har skrevet om for Yuito Suzuki efter hans blændende start på Vestegnen:

- Han er jo ikke hentet ind til at spille en halvsæson. Suzuki skulle jo som minimum gerne spille et par sæsoner og hjælpe os til at skabe resultater.

Fodboldddirektøren gjorde det dog klart, at fodbold er en omskiftelig branche, hvor der nogle gange er fart på og tingene hurtigt kan skifte retning: 

- Men tingene kan jo også gå stærkt nogle gange, og vi er ikke i kontrol af hele det marked der. Måske er der nogen, der beslutter sig for at bruge rigtig mange penge der, og så er det, jeg siger, at hvis nogen vil ændre vores holdning, så handler det om at kigge på, hvad en offensiv spiller i Superligaen koster.

Der har været kastet mange priser i spil, ligesom der i flere medier er nævnt hvad Brøndby efter sigende skulle have af krav til en transfersum. Men hele det mindset og tilgang afviser CV dog blankt over for Viasat i optakten:

- Spillerne løber ikke rundt med priser på, og det er jo markedet, der bestemmer, og så kan vi jo sige nej eller ja.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder