Jesper Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Italiensk transferjournalist: Ny klub tjekker ind i jagten på Jesper Lindstrøm

 
Den tidligere Brøndbyspiller Jesper Lindstrøm har ikke fundet lykken i Napoli, hvilket kunne tyde på en ny transfer den kommende sommer. Lørdag skriver den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio om at endnu en klub har meldt sig ind i kapløbet om danskeren.

  • Jesper Lindstrøm
  • Kasper Pedersbæk
   15. juni 2024 - Klokken 17:44
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  15. juni 2024 - Klokken 17:44

Jesper Lindstrøm forlod Brøndby på ryggen af det mesterskab 2021 sendte til Vestegnen, for her stod tyske Frankfurt klar med en stor sum penge og en fremtid i Bundesligaen. En række gode præstationer her kastede en transfer til Italien i sommeren 2023, hvor de netop kårede Serie A mestre fra Napoli betalte Lindstrøms tyske arbejdsgivere en stor sum penge.

Men netop skiftet til Napoli har aldrig været den store succes for Jesper "Jobbe" Lindstrøm, der har ledt efter kontinuerlig spilletid og tillid fra det skiftende antal af cheftrænere i det der har udviklet sig til lidt af en kaossæson for de blåklædte.

Det har løbende kastet flere spekulationer om et klubskifte i det kommende transfervindue af sig, senest hvor Lyon er meldt stærkt interesserede i den tidligere Brøndbyspiller. Men lørdag skriver den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio at også Marseille har meldt sig ind i kapløbet om danskerens signatur. Den franske storklub skulle have udset sig Lindstrøm som den nye store offensive profil.

Den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio melder lørdag om Marseille som seneste kandidat til at sikre sig Jesper Lindstrøms signatur efter danskerens fejlslagne ophold i Napoli.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Marseille ville være godt for ham. De zerbi som træner. God filosofi, som er mere angrebs bold end det defensive
  1 enig

 • Tror virkelig at et skifte til fransk fodbold vil være positivt for Jesper. Dejligt at se, at der stadig er store klubber, som ikke har glemt, hvilket talent han besidder.

  Så kan han samtidig lige vise Daramy, at han er et nøk over, når de muligvis kommer til at krydse klinger.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder