Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Klaiber om topstrid: Skal være klar hvert minut

 
En sejr som den i aften giver masser af selvtillid til Brøndby. Det siger Sean Klaiber til 3point.dk.

  • Anders Villaume Vestergaard
   21. april 2024 - Klokken 22:24
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  21. april 2024 - Klokken 22:24

– I første halvleg var vi virkelig gode. Vi var i kontrol i duellerne, og vi var gode på bolden.

Sådan siger Sean Klaiber til 3point.dk og resten af den fremmødte presse efter søndagens sene opgør på Brøndby Stadion.

Og ja, Brøndby spillede lange, gode perioder i første halvleg. En ægte topkamp værdigt. Og skarpheden manglede da heller ikke, da man takket være Yuito Suzuki kunne gå til pause med en føring på 2-0. 

Men så skete der noget i anden halvleg.

FC Midtjylland reducerede, og som var det en kamp i seneste runde mod AGF, afgav Brøndby initiativet til modstanderen. Ifølge Sean Klaiber skyldes det blandt andet, at FC Midtjylland spillede på parametre, der er svære at spille imod. 

– I anden halvleg startede vi godt, for vi havde en god chance til Marko Divkovic. Men til sidst manglede der et eller andet. De sidste 30 minutter var de i kontrol, og de kastede bolden langt og spillede på indkast og hjørnespark. Det er det, de er gode til. Derfor giver det en masse selvtillid at vinde den slags kampe, siger han. 

Bejler til mesterskabet, men er ikke favoritter

Den hårdt tilkæmpede sejr til Brøndby betyder, at holdet fra Vestegnen kravler alene op på Superligaens førsteplads med et forspring på tre point ned til FC Midtjylland og seks point ned til FC København.

Alligevel vil Sean Klaiber ikke udråbe Brøndby til mesterskabsfavoritter.

– Vi er nummer et af en årsag, men vi skal være klar hvert minut, for hvis vi lukker dumme mål ind, bliver det svært at blive mestre. Men at vi bejler til mesterskabet, kan alle vel se, siger Sean Klaiber.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ivan
 • Ivan   26 dage siden   

 • Vi må være svage favoritter. Vi fører trods alt med 3 og 6 point. Vi kan slå alle også på udebane. Det er et spørgsmål om koncentration og vilje
  1 enig

 • Selvfølgelig er vi favoritter til mesterskabet

  Bet 365 giver sådan i odds:

  1. Brøndby 1,85 klar favorit før sejren var vi dels favorit med FCN
  2. FCM og FCK delt anden favorit odds 4,2
  3. FCN odds 9 gange igen

  Forstår ikke at FCN kan give så høj odds, de er a point med FCK og synes bestemt ikke FCK spiller godt fodbold, men der må være mange der har spillet på plastik klubben, FCN er pt det bedst spillende hold.

  Men de er heldigvis kommet for sent igang lad os håbe det, mod os søndag er de også favoritter på oddset. Jeg vil ærligt indrømme den kamp har jeg længe frygtet, en uafgjort for mig er ½ sejr, for jeg vil være tilfreds med 1 point ude mod dem, sådan som de spiller pt.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder