Mathias Kvistgaarden
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvistgaarden har gode minder fra Silkeborg

 
Brøndbys angrebsprofil er tilbage før tid. Han glæder sig til mandagen kamp mod Silkeborg, og erindrer sit første mål som seniorspiller.

  • Mathias Kvistgaarden
  • Per Bang
   18. maj 2024 - Klokken 09:16
 • Per Bang
 • Per Bang
  18. maj 2024 - Klokken 09:16

Mathias Kvistgaarden er tilbage i Brøndby IFs angreb. Det var ikke den udsigt, han var stillet i vente efter at blive skadet i forårets træningsopstart. Så det var er en positiv fodboldspiller, der nu kan få indflydelse på Brøndbys mesterskabschance, 3point.dk mødte torsdag efter træning.

- Jeg har jo hele tiden drømt om og håbet på, at jeg kunne nå tilbage og spille, og være med til at prøve at se, om vi kunne afgøre de sjove kampe.

 

Sørge for at gøre alt

Mandag kl. 16 spiller Brøndby Superliga-sæsonen 23/24's næstsidste kamp i Silkeborg. De blå/gule kan ikke selv afgøre, hvor guldet lander. Danske Spil vurderer lige nu, at Brøndby har ca. 34% chance for at blive mestre. En sejr mod Silkeborg IF virker nødvendig.

- Der er ikke nogen tvivl om, at det er sindssygt tæt. Det er ekstremt spændende. Men vi skal komme i gang, og så sørge for at gøre alt, hvad vi kan, for at ende så godt som muligt. Og nu er der en kamp på mandag, som vi også skal ud og tage hånd om.

 

Gode minder

Der er en masse diskussion om baneforhold blandt danske klubber og fans. I Silkeborg spiller man på en kunststofbane, men det er ikke noget, Kvistgaarden skænker en tanke. Heller ikke når det kommer til hans skade. For ham er Silkeborg et sted med gode minder. 

- Det var der, jeg scorede mit første mål, så det er selvfølgelig et sted, man husker tilbage på. Jeg er utrolig glad for den gang og den start, jeg fik derovre, og vi glæder os sindssygt meget til at tage det over og komme i gang med at spille kamp.

- Det er det, vi går og venter på nu. Nu har vi fået tre point med onsdag, og nu skal vi derovre gøre alt, hvad vi kan for at slå dem.

Kvistgaarden jubel
Bruno Volpe © All rights reserved

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder