Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Niels Frederiksen efter avancement: Vi går efter gruppespillet

 
De blå-gule vandt hertil aften 4-0 over polske Pogon, og Niels Frederiksen har en ambition om, at nå gruppespillet i Conference League.

  • Thomas Kramer Nielsen
   29. juli 2022 - Klokken 01:31
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  29. juli 2022 - Klokken 01:31

På trods af det overbevisende resultat på 4-0, var Niels Frederiksen ikke rolig hele vejen igennem, og synes det var en hård kamp.

- Jeg sagde til spillerne efter kampen, at normalt, når man vinder 4-0, så tænker man, det var nemt og der var ikke det store problem i det, men jeg synes det var en hård kamp. Jeg synes den var super svær for os. Jeg synes spillerne leverer en rigtig, rigtig flot præstation. Vi møder et godt hold i dag. De er teknisk stærke og dygtige på bolden. Det er et voksent hold vi møder. Også i forhold til vores. Jeg synes vores spillere arbejder hele vejen igennem, og er kølige i de situationer, hvor der bliver lidt tryk på os. Og så har vi jo en effektivitet i dag på vores chancer, som jeg ikke har set meget længe, og det glæder jeg mig også over. Og angribermål. Så der var rigtig mange gode ting, men på bundlinjen står egentlig, at spillerne leverede en fremragende præstation, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

 

Det er sjældent at de blå-gule scorer fire mål i en kamp, så det er noget, der betyder meget for Brøndbytræneren, og han mener, at det kan gavne holdet i den kommende periode.

- Det betyder voldsomt meget. Vi ved at angribere lever af at score mål og får selvtillid af at score mål. Kommer du ind i en spiral, som angriber, hvor du ikke får scoret i en periode, så mister du lidt selvtillid og lidt tro på det, og så bliver det sværere at score det næste mål. Derfor er det helt afgørende for os. Vi har slidt og slæbt med at score mål i en længere periode, derfor er det helt afgørende og fantastisk, at de får scoret alle sammen i dag, af dem, der er på banen. Det er fedt for dem, og helt sikkert noget, det vil gavne holdet i den kommende periode.

 

Niels Frederiksen ved ikke, om det er den europæisk erfaring fra sidste sæson, der gjorde udslaget, men synes at holdet spiller en moden kamp.

- Jeg ved ikke, om det er et udslag af europæisk erfaring, men lad os bare beslutte at det er det, for det vil jo tegne godt for fremtiden. Jeg synes vi spiller en moden kamp. Jeg synes vi forsvarer os godt i de perioder, hvor vi er under tryk, og så er vi skarpe på de chancer vi får. Vi kører en del omstillinger på dem i anden halvleg, uden at jeg synes de bliver rigtigt farlige, selvom de har bolden rigtig meget, og sværmer uden for vores felt. Jeg synes spillerne håndterer den her kamp taktisk og temperamentsmæssigt rigtig fint.

 

På trods af resultatet, mener Brøndbytræneren, at der stadig er ting, der kan blive bedre, men er samtidig meget tilfreds med energien, det unge Brøndby-mandskab lagde i kampen.

- Jeg er aldrig 100% tilfreds med vores spil. Der er altid nogle ting, der kan blive bedre, men jeg synes, der var mange gode ting. Man skal ikke undervurdere den modstander vi er oppe imod. De er dygtige og er vel også 3-4 år ældre end vi er. Vi stiller med et ekstremt ungt hold, synes jeg, i europæisk sammenhæng.

- Jeg synes spillerne gør det godt og lægger utroligt meget energi i det. Vi ser friske ud rent fysisk. Det er klart, at hvis man kigger på det tekniske niveau, så er de jo lige så gode som os, hvis de ikke også, i nogle sekvenser, håndterer bolden bedre end vi gør.

 

Kampforløbet for de blå-gule betød også, at der kunne spares lidt kræfter og laves nogle flere udskiftninger.

- Vi kunne ikke ønske os et bedre kampforløb. Det var rigtig godt at vi kunne begynde, at skifte lidt. Det giver altid lidt uro, når du skifter på et hold. Vi satte en højre stopper ind som højre back i stedet for, for både at give Heggheim nogle minutter, men også for at skåne Sebastian lidt, der har spillet mange minutter. På den måde, var det perfekt for os, at vi fik mulighed for, de sidste 20-25 minutter, at skifte lidt ud, så vi har lidt mere overskud til kampen på søndag mod Silkeborg.

 

Nu venter schweiziske FC Basel i tredje kvalifikationsrunde, men Niels Frederiksen har en ambition om, at nå gruppespillet.

- Vi kæmpede voldsomt hårdt sidste sæson, for at få den her mulighed. De sidste fire runder sled vi os tilbage i slutspillet, og endte på en position, som gjorde at vi kunne få de her oplevelser. Det var det, der var hele motivationen i de sidste fire kampe. Vi er glade for at være her, og du kan ikke gå ind til sådan en kampagne her, uden at du har ambition om, at du skal nå gruppespillet. Det er vores ambition. Vi er ikke favoritter til det, og Basel er et markant bedre hold end det her, og der vil vi være underdogs. Kan vi slå Basel, så kan vi formentlig overtage deres seedning i Playoff, og så er mulighederne stadig til stede.

- Vi går efter gruppespillet, men det er klart at hvis man kigger på, hvad det er for en lodtrækning vi har fået, i forhold til nogle andre hold, så tror man jo det er løgn, at det var os der blev nummer 4, men det er sådan det er.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    29. juli 2022   

 • Nej det var ikke en god kamp fra Brøndbys side. Men hvor er det skønt at se, at vores angribere endelig er blevet mere koldblodige i deres afslutninger.
  Jeg synes det var 4 fantastiske mål.
  1. mål får Hedlund held med at lave sin læbe-finte i feltet igen. Et trick han ikke længere har held med i superligaen.
  2. mål viser Hedlund sig snuhed frem og står det rigtige sted på det rigtige sted. En ordentlig tåhyler, men skønt at ham endelig får den prikket i kassen.
  3. mål er en perfekt opsplitning og en knivskarp afslutning af Kvistgaarden.
  4. mål er næsten det vigtigste synes jeg. For nu kan vi håbe, at Divko endelig kommer igang. Der så vi endelig hvad vi har hørt han kan på træningsbanen. At tage bolden ned på dén måde, vende og afslutte i ét træk, er høj, høj klasse. Det håber jeg på, vi ser meget mere af.
  7 enige · 3 god kommentar
   
  • Laasss
  • Laasss   29. juli 2022   

  • @Jensen Aldrig rart at se to spillere diskutere hvem der skal tage straffet, men man kunne se på Hedlund hvor vigtigt det er for alle angriber at få hul på bylden.
   Selvtillid og relationer er alfa omega for en angriber, derfor jeg aldrig helt har forstået alt den snak om at købe en ny angriber.

   Når midtbanen sætter angribere ordentlig op, så kommer målene også før eller siden.

   Gude aflevering fra Cappis til Kvisten Igår, for han dem i hver eneste kamp, bliver han SL topscore.
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • mp80
  • mp80   29. juli 2022   

  • @Jensen rigtig skøn angriberne. Endelig fik noget succes, det første mål var godt nok ikke et mål jeg vil beskrive som fantastisk, mere som forløsning. Det var elendigt sparket og meget heldigt det gik ind.

   Nr 2 var køligt og flot af Hedlund, som ellers ofte har misbrugt i lignende situationer.

   Nr 3 offside, som ikke dømmes, flot stikning af Cappis til Kvistgaarden som placere bolden mellem benene på målmanden.

   Mål nr 4 var klasser over resten, flot præstation af Divkovic.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Fedt med en sejr i går.

  Trist at idioter skal fylde forsiderne i dag og bringe vores klub i miskredit, I bliver aldrig sande fans og burde bortvises for altid. Det har klubben ikke brug for, find en skov til at lege røver og soldater, vi er mange der er trætte af jer, I opfører jer som feje hunde og gemmer jer bag en maske. Nul respekt til jer, men kæmpe respekt til de mange fede fans der skabte en super stemning uden at deltage i balladen bagefter, de er de sande fans af vores Brøndby If.
  10 enige · 3 god kommentar
   
  • Laasss
  • Laasss   29. juli 2022   

  • @CV fan side tror de uskyldige Brøndby fans der blev angrebet af stive polakker bag stadion, er meget glade for, at der findes Brøndby fans, som ikke er kujoner og bare kigger den anden vej. Men som tog kampen op med polakker og fik reddet de uskyldige fans fra en yderligere kæmpe røvfuld og at blive stukket ned.

   Alting er ikke kun sort og hvidt.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @CV fan side
   Jeg gik fra Stadion mega irriteret fordi stemningen blev så ubehagelig. Først inde på stadion hvor flere hoppede over hegnet ved sydsiden og skulle ned i den anden ende. Så bagefter hvor vi skulle ned til vores bil hvor mange hætteklædte Brøndby fans kom gående/ løbende mellem almindelige fans gjorde det utrykt. Jo ældre jeg bliver jo mere påvirket negativt af det bliver jeg af sådanne scener. Den største respekt til de frivillige vagter, hold kæft de er seje.

 • NF beskriver indsatsen som en rigtig rigtig flot præstation, hvis NF er så let at stille tilfreds så har vi en reel udfordring, for helt realistisk får vi de 2 første mål på en rigtig rigtig billig bagrund og vi er helt væk i hele første halvleg hvor antallet af boldtab var større end Hvidovre´s 7-8 drenge hold en søndag morgen kl. 9.00 i kløvermarken i 80´erne. Det var helt og aldeles en 100 % uacceptabelt 1 halvleg. 2 halvleg kan få et ok godkendt men mere rækker præstationen absolut ikke til i min bog, hvis vi spiller på samme niveau mod Silkeborg kører de os fuldstændigt ud af brættet på søndag og NF bemærkning om at Pogan i nogle sekvenser håndterer bolden bedre en Brøndby, øøhhhh jeg tror lige jeg skal
  se kampen igen, for NF ser du mere end max. 3-5 opspil hvor vi sætter 5 fremadrettet afleveringer sammen i den kamp......Undskyld den meget kritiske tilgang, men hvis vi skal nå gruppespillet og en 3 plads i suppen så skal andre bolle på......!
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     29. juli 2022   

  • @Rasmus Stephansen Jeg er meget enig. Og nogle af de bold tab Anis og Blas laver er bare for sløset. De er begge dygtige boldspillere.
   1 enig · 1 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder