Noah Sømmergaard
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Noah Sømmergaard er skiftet til HB Køge

 
U/19-keeper Noah Sømmergaard er skiftet til HB Køge i jagten på en vej ind i seniorfodbold.

    • Noah Sømmergaard
    • Nanna Møller Karlsen
      14. august 2024 - Klokken 21:00
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    14. august 2024 - Klokken 21:00

Masterclass-indhold er præsenteret af 3point.dks venner

Vi har ingen partner på vores omfangsrige dækning af Masterclass - men vi har 3point.dks venner. Som medlem af 3point.dks venner støtter du vores arbejde og sikrer, at vi fortsat kan dække U/17 og U/19 intenst. Meld dig ind i dag og modtag en gratis t-shirt.

17-årige Noah Sømmergaard har denne sommer fundet nye græsgange. Målmanden med det store Brøndby-hjerte er skiftet til HB Køge i jagten på en vej ind i seniorverdenen, hvilket ser sværere ud i Brøndby IF.

- Jeg har valgt at skifte klub, da jeg indså og fandt ud af, at jeg ikke blev prioriteret mere, hvilket primært var på grund af førsteholdets syn på os keepere. Fodbold er jo holdninger og det er ikke alle, som tænker og ser fodbold ens. Jeg endte i en situation, hvor muligheden for næste skridt og ind i seniorverdenen ikke rigtig var til stede, også selvom jeg følte mig værdsat i Masterclass, siger Sømmergaard til 3point.dk.

- Selvom jeg er Brøndby-mand, er jeg selvfølgelig nødt til at prioritere min karriere først. Jeg havde elsket at opfylde drengedrømmen om at spille inde på stadion i denne omgang, men det var ikke sådan, det skulle være, hvilket jeg selvfølgelig er ærgerlig over, men sådan er fodboldverdenen jo bare. Alle ser forskelligt på tingene og nogle gange støder man ind i nogen, som ikke ser ens vej, og det er man nødt til at respektere og agere ud fra.

Nu skal han i stedet vogte målet i HB Køge.

- Valget faldt på HB Køge, da jeg ser en god mulighed for, inden for en relativ tid, at komme ind i seniorverdenen. Jeg ser det som en god mulighed for at udvikle mig og rykke mig som spiller. Derudover er Køge en klub, der tør bruge unge spillere og har nogle gode værdier som sammenhold, nærvær og vindermentalitet, som passer rigtig godt til mig. Så hele vejen rundt er det en virkelig god mulighed for mig for at lægge yderligere på.

Har stadig mit sæsonkort

Sømmergaard er som sagt en ung mand med et meget stort Brøndby-hjerte. Han kommer ud af en rigtig Brøndby-familie og har altid været at finde på Brøndby Stadion til Superliga-holdets kampe.

- At repræsentere Brøndby IF har altid været en ære for mig, og jeg har altid gået på banen og spillet med hjertet. Jeg er meget stolt over at have fået lov til at bære en Brøndby-trøje i små 15 år, og det er noget, jeg aldrig har taget for givet.

- Jeg har jo stadig mit sæsonkort og jeg kommer helt sikkert til at tage med mine venner på stadion så ofte som det nu bliver muligt.

- Og til sidst vil jeg gerne takke alle trænere og spillere i klubben, som har været med til at gøre mig til den spiller og det menneske, jeg er blevet. Helt nede fra de små årgange og til nu. Drengedrømmen om at spille på Brøndby Stadion er der jo stadig, så det bliver forhåbentlig et 'på gensyn', slutter Sømmergaard.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Alle veje fører til Rom. Just keep walking Noah!

  • Han er vel røget bag i køen efter Jalloh og Sonne-Schmidt som begge var med på træningslejren, så formentligt et fornuftigt skifte for Noah.




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder