Patrick Pentz
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Rangnick om Pentz: Uden skiftet til Brøndby havde han formentlig ikke stået på mandag

 


  • Patrick Pentz
  • Nanna Møller Karlsen
   14. juni 2024 - Klokken 22:06
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. juni 2024 - Klokken 22:06

Patrick Pentz spillede i sidste sæson på en lejeaftale i Brøndby IF, men den er nu blevet vekslet til en permanent aftale frem til sommeren 2028. 

Nu venter der en stor sommer for målmanden, der skal stå for Østrig ved EM-slutrunden. Den østrigske landstræner Ralf Rangnick har meldt ud, at Pentz er førstekeeper, og det skyldes i høj grad hans skifte til Brøndby IF.

- Han har rytme, kamptræning og han har spillet en god sæson. Efter Alexander Schlagers skade, er han det logiske valg som førstekeeper, siger den østrigske landstræner Ralf Rangnick ifølge Kicker.

- Det taler til hans fordel at han er en klog fyr, som lavede et godt skifte til Brøndby. Uden det skifte og det faktum at han har spillet regelmæssigt nu, ville han sandsynligvis ikke have stået på mandag.

Og Pentz kan godt få en travl dag på kontoret mandag, for Østrig åbner deres EM-slutrunde med en kamp mod Frankrig.

 


 

 
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Dejligt han føler sig så godt tilpas i Brøndby, han er fantastisk at have i truppen.
  1 enig

 • Gad vide hvad der skal op af lommen, hvis han brænder EM af med østrig. Blir sku spændende at følge

 • GARFIELD
 • GARFIELD
  Top kommentator
  Top gode
    1 måned(er) siden   

 • Elsker virkelig spillere hvor det ikke er pengene der afgør deres valg.

  Patrick der kunne trukket langt højere løn i en PL oprykker klub, som ville have ham samt Celtic, men han valgte os til, pga. det sportslige han var sikret spilletid, men også pga hans glæde at være i klubben og vennerne han har fået, samt kærligheden til klubben.

  Et andet godt eks. er den unge Jacob Ambæk, som fravalgte en dobbelt så stor løn check, som FCK kom med, men valgte os til pga. han så sine udviklings muligheder bedst hos os, samt en far der elsker klubben.

  Dejligt at det ikke er pengene, som trækker mest hos spillere, det giver en ekstra respekt for personen, og den er var stor før for Patrick, men er kun blevet større nu.

  Håber han står et godt EM, og hvem ved, måske spiller han sig på som førstevalg i fremtiden. Stort tillykke til Patrick, og ønsket om et godt EM UDEN SKADE :) også fedt at Mikkelsen blev forlænget, det var helt fortjent.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Ifølge BT er der ingen salg klausul i kontrakten, så det er et rent skifte og man må formode at det er planen at Pentz skal spille et par sæsoner inden et salg.
   
  • @DoctorEnigma det håber jeg da bestemt også. Det vil da være et gedigent bolle-spark, hvis vi skriver 4 år med ham og så sælger ham på bagkant af et potentielt succesfuldt EM for Østrig, uanfægtet hvor meget andre klubber så byder.

   Noget helt andet er, at jeg tror Patrick gerne vil have en fast base i Danmark for en periode, efter at have haft en tumultarisk periode i Frankrig/Tyskland.

   Uanset hvad så er det klasse, at vi har fået papir i 4 år på ligaens bedste keeper. Det er jeg stadig helt høj på!
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder