Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Terror i pokalturneringen

 
Onsdag eftermiddag var der klasseforskel, da Brøndby gæstede Risvangen Station, hvor deltidsprofferne fra Aarhus Fremad tog imod i Pokalturneringen. Den klasseforskel var så massiv, så der ved pausen var en klar og tydelig streg under kampen, og de præstationer der blev lagt for dagen. For med 3-0 ved pausen blev kimen lagt til en klar og tydelig sejr. Ved slutfløjt var det derfor også naturligt, at det klart bedste hold fuldt fortjent tog sejren. Aarhus Fremad er videre i Pokalturneringen. Endda efter de krydrede sejren med endnu en scoring i anden halvleg. 4-0 blev de monumentale cifre, da Aarhus Fremad hamrede Brøndby ud af pokalturneringen!

  • Kasper Pedersbæk
   19. oktober 2022 - Klokken 16:18
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  19. oktober 2022 - Klokken 16:18

Onsdag eftermiddag blev der sparket gang i pokalturneringen for Brøndbys vedkommende, da de blågule skulle en tur på udebane mod Aarhus Fremads deltidsproffer fra 2. division i et opgør på Risvangen Stadion i Aarhus.

Solen skinnede og øllet - for en stor dels vedkommende takket været Brøndbys fans vedkommende - flød i hanerne, da dommeren fløjtede kampen i gang kl. 1430. Det skete på en bane som var godt præget af årstiden, tung og mudret. Banen bekom tydeligvis ikke Brøndby godt, spillet var langsomt og spillerne skøjtede flere gange rundt som Bambi på glatis.

Mere solidt stod Aarhus Fremad i deres organisation. Man kunne fristes til at sige de var lige så solide som fundamentet i det kommentatortårn, som Fremad topscorer Søren Andreasen havde bygget med sit fuldtidsarbejde som tømrer.

Glatis var udeholdet i den grad på. For magen til kønsløst og ideforladt fodboldspil har man skulle lede længe efter. Der manglede sammenhængskraft, tempo og koordination. Presset var ikke-eksisterende, og det var ikke til at se der skulle være et par rækker mellem holdene. Medmindre det naturligvis var Fremad der lå to rækker over Brøndby.

Aarhus Fremad insisterede fra kampens indledning på at holde sig til deres game-plan, hvor de spillede bolden kort op fra bagkæden af, et opspil som Brøndby aldrig rigtig fik sat under pres. Samtidig må man rose hjemmeholdets spillere for at holde hovederne kolde og vise en, for et anden divisionshold, flot niveau.

Brøndby havde omvendt svært ved at få presfælden til at klappe - og det var utrolig svært at se en gameplan for de blågule. Fremads spillere kom igennem til flere lovende muligheder - inden de til sidst fik sat trumf på og scoret til 1-0. Og da det så skete, så klikkede det. Kort tid efter lagde Fremad kollektivt Brøndbyholdet over knæet, og gav dem en solid endefuld i form af en omstilling de blågule aldrig fik lukket ned, og så stod det 2-0.

Ydmygelsen i første halvleg blev komplet, da Fremad topscorer Søren Andreasen elegant med ydersiden curlede bolden ind langs stolpen til en alt andet end ufortjent føring på 3-0. Det endda efter Niels Frederiksen i desperation havde smidt fire mand på banen i en historisk voldsom udskiftning.

Terrorudskiftning

For inden 3-0 målet havde Niels Frederiksen foretaget et desperat kamikaze træk, da han med en ren terrorudskiftning snittede 4 mand - Sebulonsen, Heggheim, Schwartau og Kvistgaarden - til fordel for 4 af de ellers sparede profiler (Maxsø, Riveros, Omoijuanfo og Vallys). Men det var på dagen et fedt for de blågule.

Igennem anden halvleg blev det aldrig rigtig tæt på for de blågule. De forsøgte og forsøgte - boldbesiddelsen blev øget, men det blev bare aldrig rigtig farligt i alt for lange perioder af kampen. Og meget symptomatisk lod bolden sig ikke sende i mål, da Ohi Omoijuanfo på en ripost fra overliggeren slet slet ikke fik sat fart i bolden, så Fremad-keeper Dursun (noget heldigt) kunne lade bolden dale ned i sine hænder.

Brøndby pressede mere og mere på, og på en dag med mere medvind i sejlene kunne det også være blevet til en reducering. Men heroisk forsvarsspil fik afværget de muligheder der - primært efter indlæg - kom til de blågule. Især små 10 minutter før tid brændt det lidt på i det lille felt, men hovedstødet på tværs af feltet fra Rosted blev tacklet ud af banen.

Presset blev intensiveret som urets visere tikkede langsomt mod 90. Indlæg efter indlæg blev servet ind i feltet, men det var virkelig ikke en dag hvor Brøndby fik noget foræret, og det blev ved for meget lige ved og næsten. Kvaliteten var ganske enkelt alt alt alt for lav til Brøndby kunne forvente at hente noget på det. Det blev til flere skud, men for mange i for ufarlige positioner - eller hvor det hvert fald ikke voldende den tidligere Paradise Hotel deltager, Dursun, i Fremad-målet nogle større udfordringer.

At Aarhus Fremads trup består af spillere på de mindste kontrakter mulige i DBU-regi var på dagen ikke til at se. Der var ikke forskel i kvalitet og udførelse. For en trup bestående af deltidsspillere i form af studerende, håndværkere mfl var det en skamplet på Niels Frederiksen og Brøndbys kappe at tabe kampen. Ikke nederlaget i sig selv, men måden det skete på.

Det var tæt på Niels Frederiksens mandskab skulle tage Fremads venstreback på holdet, for den lægestuderende venstreback kunne måske have givet de blågule noget opkvikkende at slutte kampen på. Det var en kamp, hvor de blågule blev afklædt, ydmyget og sendt ud på røv og albuer af en flok deltidsproffessionelle fodboldspillere efter en skandaløs ringe indsats, som sjældent er set mere pinlig end onsdag eftermiddag i Pokalturneringen.

Brøndby blev onsdag eftermiddag godt og grundt ydmyget, og er færdige i dette års pokalturnering efter 0-4 mod Aarhus Fremad.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tak for alt Frederiksen.
  8 enige

 • Sorry to say, men Niller MÅ altså væk nu! >:-(
  4 enige

 • mp80
 • mp80   19. october 2022   

 • Så mangler vi lige JBAs opråb om at støtte holdet og frede NF og CV…

  Kæmpe fejl man ikke skiftede trænerteamet i sommerpausen, hele 2022 har været langt under niveau og nedturen fortsætter.
  6 enige

---

 • Joblar
 • Joblar   19. october 2022   

 • Et af de mest pinlige lavpunkter i klubbens historie.
  11 enige

 • Det værste ved det her er at INGEN spillere reagerer…ingen bliver pissesure og knalder en modstander ned …de er bare pisse hamrende ligeglade
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Brøndby 1964 IF bare man kan hæve sin fodbold bistand så er alt vel godt nok :)

 • Der var gejst og vilje til forskel. Årets kamp for dem. Skuffende præstation af alle. Hverken etablerede spillere eller reserver var mødt mentalt op efter nosse sparket mod fck. Og så taber man.

  Nok er vi en større klub, men i dag taber vi simpelthen til et bedre hold med bedre relationer end os.

  Man gruer for, når vi skal møde det større hold fra Aarhus, når lillebror udklasserer os fortjent med 0-4..

  Ingen spillede sig tættere på en start plads i dag.
  3 enige
   
  • @RommeTilPhiriOgSå men en hel del spillede sig tættere på et gevaldigt los i røven der sender langt langt ud af brøndby if
   2 enige

---

 • Kulminationen (håber jeg) på halvandet års nedadgående spiral. Uanset hvor taknemmelig for mesterskabet man måtte være, må Brøndbys projekt med NF i spidsen erklæres for stendødt.
  15 enige
   
  • @Klipklapperen efter at have forsvaret NF i meget lang tid må jeg erklære mig enig …han skal ud nu …desværre tror jeg ikke der sker en skid
   5 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Niels Frederiksen understreger at det handler om at ramme den rette balance i startopstillingen til sådan en kamp. Spillerne er individuelt alle sammen gode nok til at spille, men der er også relationer og helhedsindtrykket at tage hensyn til. :)))))
  1 god kommentar

 • Den12mand
 • Den12mand
  Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Mon der er is på vej hjem ?
  1 enig · 2 god kommentar

---

 • @3point Der er ikke RAM/Diskspace eller tråde nok på siden!

  Greve får et 2 tal, resten får et 1 tal, NF er uden for bedømmelse da der ikke kan gives 0 eller -1.
  Var det overhoved en der gad at sætte en takling ind?
  Det må være Divko, Rosteds og Bell sidste kamp, foruden trænerstaben, HELE trænerstaben! Tilliden er væk, helt væk!
  Jeg kan sgu godt lide NF, men det er tydligt at han har tabt omklædningsrummet!
  Desværre!
  Det er ekstremt pinligt og helt utroligt at spillerne og trænerstaben ikke kan se hvilken situation klubben er i.
  Pinligt! Der er ikke andre ord for det.

  8 enige
   
  • @Sorteslyngel til listen kan sættes heggheim, seb og CV selv ….men garanterer for at der ikke sker en skid
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • LJS
 • LJS   19. october 2022   

 • Ej ej ej.....
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    19. october 2022   

 • Der skal konsekvenser til - nu går den ikke længere!

  - Carsten Vagn og hans scouting team har fejlet totalt på flere grundlæggende parametre.

  - Niels Frederiksen & Martin Retov har igen undervurderet opgaven og tabt en kamp fra bænken.

  - Flere af spillerne har hverken evne eller attitude til at spille i klubben.
  5 enige

---

 • Den nemme vej til Europa…

 • 3pointNU
 • 3pointNU
  Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Nyt lavpunkt, pinlig indsats, Brøndby er intet uden fans, jeg var små indebrændt i søndags! Men det her, selv om jeg synes godt om NF & Retov, så må der ske noget nu!
  2 enige
   
  • @3pointNU de havde også tabt med fans

 • Solz
 • Solz   19. october 2022   

 • I’m lost for words
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Når man træner et hold, skal man huske at træne hele holdet.
  Det var tydeligt, at de problemer, vi har kæmpet med hele året, stadig var problemer nu.
  Mod FCK så vi et andet, bedre trænet hold. Men når man vælger at spille med de utrænede spillere, er det klart, at de ting man havde øvet med trupper, som spillede mod FCK, ikke bare magisk overføres.
  Jeg forstår ikke, at vi kan gå fra at tryne FCK, til at blive most af et 2. div hold.
  Ja, spillerne manglede måske gejst. Men jeg synes mest der manglede evner…
  1 god kommentar

 • KJOE
 • KJOE   19. october 2022   

 • Rolig nu. Vi har en trup, der er købt ind til at kunne ligge midt i superligaen. Reserverne er på niveauet under og så taber man til et motiveret hold fra 2. Div en gang i mellem.

  Vi ligger stadig nr. 9 i helårsstillingen 2022 med 1,21 point i snit.

  Hvad havde I regnet med?

 • Det er rystende at se hvordan trænerteamet bare sidder og glor. Sammenlignet med Pool City i weekenden hvor de to managers tilsammen sad ned i .... 0sek. De dirigerer råber markerer og skriger. Engagement. Ild. Vilje.
  Alt de vi udviser absolut intet af.
  Der skal en helt anden trænertype ind. Tag dog David N på kort kontrakt og se hvad der sker. Det kan da ikke forværres...
  1 god kommentar
   
  • ClausM
  • ClausM   20. october 2022   

  • @Hansen64 David Nielsen, har du røget svampe?

  Se 1 flere kommentarer
   
  • ClausM
  • ClausM   20. october 2022   

  • @Hansen64 David Nielsen, har du røget svampe?

---

 • Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Altså, tænk lige tanken: vi er ved at nærme os det absolutte nulpunkt spillemæsigt, hvis der ikke snart kommer ro på fansiden, har vi snart heller ikke Danmarks bedste og mest stemningsskabende fans længere, NF bliver fyret. Daniel Agger ind som træner, en ægte vestegnsdreng, et det så ikke starten på et nyt Brøndby 2.0 ?
  1 enig
   
  • @Ruthstarr Tænker vi skal bruge en træner der ved hvad det handler om. Al respekt for Agger og hans karriere, men det der sker i Køge er ikke kvalificerende synes jeg
   7 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • ClausM
  • ClausM   20. october 2022   

  • @Ruthstarr Agger? hvad fanden har han vist som træner..

 • Vi betaler virkelig prisen for at satse på pragmatisme over en så lang periode.

  Selvfølgelig skal et hold bestående af de spillere vi stiller med fra start kunne gøre det bedre

  Men også et opråb til spillere som Bell, Kvistgaarden, Seb. Nu skal røvballerne strammes sammen. Hvilken karriere ønsker I?
  3 enige

 • NF må tilbage i banken - der sidder man også stille ned og holder sin kæft
  2 god kommentar

---

 • Tænker alle Niller fansene forholder sig stille og roligt de næste par dage :)
  2 enige
   
  • @Vainio74 jeg har været niller fortaler i lang tid men må indrømme at keg har skiftet mening …det går ikke længere han skal ud og en mere råbende og hidsigtræner skal til ….han luller alle omkring sig i søvn

  Se 1 flere kommentarer

 • Fuldstændigt surrealistisk at se den kamp. Har ikke en gang ord for det, men glæder mig da til at følge konsekvenserne og debatten i det næste stykke tid.

 • Vi er elendige på defensive dødbolde, vi smider kampene i de døende minutter, vi taber 4-0 til Aarhus Fremad.

  NF skal ud og ikke først om fire kampe, når der er vinterpause. Det kan blive for dyrt.
  1 enig

---

 • joobs
 • joobs   19. october 2022   

 • Nå, så må det blive 7. pladsen. Jeg kunne nemt skrive en masse grimt, men det er jo åbenlyst. 72 timer efter man har mødt det dårligste fck hold i 25 år (med alle deres skader), taber man 4-0 til et 2.divisionshold og sender tankerne i retning af Skagen IF i 1987.

  Når man har en træner der har været der i 3,5 år, med udløb af kontrakt om 8-9 måneder, og at man blot har vundet 5-6 kampe ud af de seneste 25, med Suppens 3. højeste budget og man lige har tabt 4-0 til et divisionshold. Jeg synes det giver sig selv. Tak for alt NF
  3 enige · 2 god kommentar

 • Vores hold udgøres af slapsvanse og primadonnaer. Der kan kun være én konsekvens af denne kamp og den kender vi alle.
  1 enig

 • Kapper
 • Kapper   19. october 2022   

 • Listen af basale ting som fejler hos træner teamet er efterhånden lang.
  I dag, som det har vist sig også de seneste par år, fejler man med at sætte en taktik og en indstilling ind i holdet, hvorfor man totalt trynes.
  Der er intet som tyder på at trænerteamet er i stand til at lære af tidligere fejl. Mange fejl gentages og gentages.
  I dag startopstillingen.

  Hvor ofte kan Niels gentage den samme fejl igen og igen før der kommer en ansættelsesmæssige reaktion?

  Er det mon fordi han venter på CV så han får løn perioden ud? Det vi så i dag, var vel det tætteste på en opsigelse man kan komme, uden rent faktisk at sige op.

  Det bliver en laaaaang vinter og et tosset forår hvis vi ikke snart forbedre trænerteamet.

---

 • Sim
 • Sim   19. october 2022   

 • Av… Bare av.

  AZ blev vist fyret på en 3e plads og stadig i pokalen, men NF sidder stadig. Jeg kan ikke se at NF kan blive ret meget længere. Og CV er ikke uden skyld - han har ikke hjulpet sin træner i meget, meget lang tid.
  CV har ikke “bygget på” siden mesterskabet. Vi er ikke et bedre sted nu end tidligere, som han ellers siger.

  Der mangler virkelig et vindende, skabende, proaktivt, nyt projekt i Brøndby til fremtiden.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sim ja i det mindste var AZ 100 % ærlig og var ikke bange for at tage en diskussion med på vejen, Niller ligner en skræmt kylling

 • DF
 • DF   19. october 2022   

 • Det værste er for mig den fucking taber mentalitet der er både på banen og på bænken! INGEN viser 0,1% nosser. Opgivende attitude, afmagt. En eller anden hiv pikken frem og vis dog fucking vejen frem.. slapsvanse hele vejen rundt
  4 enige

 • Er det værd at se kampen hvis man som mig var forhindret?

  Det virker som om den er skelsættende, og alligevel på den måde værd at se?
   
  • @Porstmand Per tror TV2 Fri har en genudsendelse om hønsestrik som kunne være værd at se :)
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Porstmand Per Hvis du godt kan lide at pine dig selv, go ahead. For det var pinefuldt!
   Der er intet positivt at tage ud af denne kamp. Andet end det må være tydligt for enhver at trænerteamet har tabt omklædningsrummet.
   Det skal nævnes at jeg har været overvejende positiv overfor staben indtil i dag, hvor man bliver ydmyget både som klub, spiller, træner og fan.
   Jeg vil minde dig om, hvis du ser kampen, at der bl.a. er en advokatfuldmægtig, en lægestuderende og en tømrer, der har bygget en ekstra tribune til dagens kamp, der ydmyger holdet 4-0 i mere eller mindre 90 min.

---

 • Det er sagt mange mange gange før, fodbold spilles med hoved ikke med fødderne - idag var desværre det værste eksempel.
  Til en kamp som den idag ved man på forhånd at faren lurer i det mentale - NF og hele holdet var helt væk......! Hvorfor NF ? Du skal fandengalendemar komme med nogle gode forklaringer.......

 • Sjældent set som i denne kamp har en hel spillertrup - bevidst eller ubevidst - udvist en så åbenlys mangel på tro på projektet. Alene af den årsag bør en fyring af hele trænerstaben være helt uundgåelig nu. Som i lige nu. Dette er et af de absolut pinligste øjeblikke i klubbens historie sportsligt set.

 • Mr.D
 • Mr.D   19. october 2022   

 • Lige som mesterskabet må være en diamant i NF karriere må indsatsen i pokalen være er lavpunkt. Er det 3 år i træk vi ryger ud til et hold fra en lavere division?
   
  • @Mr.D ret skal være ret, sidst var det midtjylland der ekspederede os ud i kvartfinalen over to kampe.. Én af de eneste gode kampe fra Divkovic med to hovedstødsmål.

   Året forinden var Fremad Amager.. Og før det Sønderjyske, som var i superligaen..

   Siden 10/11 sæsonen er det sket 4 gange..

   - Mod Varde (4-2) i 10/11
   - Mod Hvidovre (2-1) i 13/14
   - Mod Fremad Amager (2-1) i 20/21

   Og så dagens kamp.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Et spørgsmål til CV, som Nanna gerne må stille. Hvem beslutter hvor meget risiko, som holdet tager til sådan en underdog kamp? Er det alene træneren eller sætter sportsdirektøren en ramme? NF tager alt for meget risiko med sin opstilling i dag med så få etablerede relationer. Klubben betaler prisen.

 • Et spørgsmål til CV, som Nanna gerne må stille. Hvem beslutter hvor meget risiko, som holdet tager til sådan en underdog kamp? Er det alene træneren eller sætter sportsdirektøren en ramme? NF tager alt for meget risiko med sin opstilling i dag med så få etablerede relationer. Klubben betaler prisen.

 • Et spørgsmål til CV, som Nanna gerne må stille. Hvem beslutter hvor meget risiko, som holdet tager til sådan en underdog kamp? Er det alene træneren eller sætter sportsdirektøren en ramme? NF tager alt for meget risiko med sin opstilling i dag med så få etablerede relationer. Klubben betaler prisen.

---

 • Betalende bruger
    19. october 2022   

 • Hvis man dog bare kunne fyre samtidige spillere, men det næstbedste - NF må gå på kontoret i aften og melde sin opsigelse.

 • Mr.D
 • Mr.D   19. october 2022   

 • Forstår godt folk skyder på NF, MEN spillere i BIF burde ikke behøver en træner på bænken for at være profesionelle og ærekære nok til at slå et 2.Div hold.
  NF har ansvar, men vil man noget for alvor må man også selv VILLE det på banen.
  :-/
  2 enige
   
  • @Mr.D fuldstændig enig , det er ikke , har aldrig været og vil aldrig blive en træners op gave at sætte fuldtids profesionelle superliga spillere op til en kamp det skal de den onde lyne mig selv sørge for , og ja der var for mange udskiftninger men omvendt må man også kunne forvente at dem som får chancen idag som spiller for spiller er bedre end modstanderen vil kæmpe røven ud af bukserne for at vise at de skal spille søndag. NF laver fejl ja , men nu må spillerne fanme også kigge indad og spørge sig selv om de vil det de trods alt får en pæn løn for.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Chuck
 • Chuck   19. october 2022   

 • Vi gav dem 4-0 og gratis fadøl.
  De har sgu hygget sig i Århus.
  4 enige · 2 god kommentar

---

 • Kære alle medfans, som sagt er det ikke spillerne eller trænerteamet der er problemet her, men den manglende opbakning og støtte til holdet/træneren, hvis nu vi alle samme satte os ned i en social rundkreds og støttede op her skal det nok vende i serie 3 eller 4, for ifølge visse personer er alle os brokhoveder bare nogle taberer og mandags træner som alligevel ikke fatter en skid omkring fodbold (Ironi kan forkomme) og SARKASME er helt og dels til stede nu :)
  1 enig
   
  • @Vainio74 du fatter stadig ikke en skid om fodbold, selvom vi netop har blameret os 0-4.

   Fodbold (Og alt andet elitesport) er primært et spørgsmål om mentalitet og mental tilstand. Og lige nu lider vores hold hovedsageligt under manglende selvtillid, snarere end dårlige fodboldspillere.

   I vores trup har vi:
   - U21 landsholdsanføreren + en U21 angriber
   - To spillere fra det norske U21 landshold, som skal til EM med deres landshold.
   - En landsholdsspiller fra New Zealand
   - En landsholdsspiller fra Tunesien
   - En landsholdsspiller fra Danmark
   - Et af Danmarks største u17-talenter, som også er på landsholdet
   - Én af de mest farlige angrebsspillere, som lavede 10 mål og 10 assist sidste sæson.

   Og de spillede alle som en pose lort i dag. Ikke fordi de er dårlige fodboldspillere, men fordi de er ramt mentalt, efter at have smidt 3 point hjemme 3 gange i streg i overtiden nu. Sidst i 7' minuts overtid efter en fin præstation mod ærkerivalen.

   Ja, holdet mødte ikke op i dag, som Maxsø udtaler. Og det er utilgiveligt, når det drejer sig om proffesionelle fodboldspillere. Men vores trup må simpelthen arbejde med deres mentale tilstand, snarere end deres evner på bolden. For det er i hovedet, den er gal lige nu og her.
   1 god kommentar

  Se 9 flere kommentarer

 • Kan man fyrer spillere for misvedligeholdes af deres kontrakt efter i dag?
   
  • @Ahijado løsninger er vel præstations kontrakter fra nu af

  Se 2 flere kommentarer

 • Mathat
 • Mathat   19. october 2022   

 • Nu kan snoren ikke være længere

---

 • Mathat
 • Mathat   19. october 2022   

 • Nu kan snoren ikke være længere

 • Mon ikke vi fans skulle stå sammen og fortælle spillerne hvilken klub de spiller for …her er sådan en indstilling til trøjen ikke acceptabel…kæmp for den trøje i bærer eller skrid ad helvede til

 • I det mindste var øllene kolde på stadion, og de var ikke nærige med dyppelse til pølserne. Alle på stadion havde en kæmpefest, omend de fleste faktisk ikke rigtig fattede hvad de var vidne til, og det var jeg egentlig heller ikke rigtig.

  Det var godt nok voldsomt..

---

 • @Nanna. Tro vi idag fik svaret på hvorfor Bell og Kvistgaard ikke bliver brugt mere.

 • @Nanna. Tro vi idag fik svaret på hvorfor Bell og Kvistgaard ikke bliver brugt mere.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder