Foto: Kasper Pedersbæk ©
NYHED

Træningsrapport: Sol og højt humør på bane 3

 
Solen skinnede, og efteråret viste sig fra sin milde side, da 3point.dk tog plads ved siden af de perfekte græsbaner bag klubhuset, for at tage temperaturen på træningen forud for søndagens derby.

    • Kasper Pedersbæk
      21. september 2023 - Klokken 20:00
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    21. september 2023 - Klokken 20:00

Det var efterår, hvis man kiggede i kalenderen, men kiggede man op på himlen, så var det ikke til at tro, at torsdagens træning foregik på bane 3, den indhegnede træningsbane beliggende sydøst for klubhuset i Brøndby. For træningssessionen foregik i højt solskin, og der var langt imellem de lange trøjer hos spillerne, hvor kun de allermest kulskær af slagsen havde trukket i en langærmet svedtrøje.

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

Tværtimod var der korte shorts, og bare arme hos de fleste spillere, hvor der i mellem dem var godt humør og plads til grin mellem øvelserne. Mathias Greve var ingen steder at finde på træningsanlægget, og efter træningen var det derfor også et emne, der blev adresseret til Jesper Sørensen, da 3point.dk talte med ham:

- Greve er syg i dag, det er derfor han ikke er herude, lød svaret fra cheftræneren.

Det kan godt være, at alle indgående transfermål ikke realiserede sig i sommerens transfervindue for Brøndby, men på et andet punkt har vinduet været en succes for de blågule. Antallet af spillere i truppen er barberet ned, og det har sine tydelige spor. For en øvelse med 11x11 på en kort bane, hvor fokus lå på en hurtig boldomgang, var der ikke mange spillere uden for. Der var en enkelt eller to af spillerne, der blev hevet over til seperate øvelser på banen ved siden af, ellers var der behov og plads til alle mand i øvelsen.

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

Gejsten og humøret var naturligvis højt, alt andet ville også være overraskende efter fem sejre i træk. Men trods det gode humør var det en kompetetiv mentalitet, så snart øvelserne var i gang. Der blev ikke givet ved dørene nogle steder.

I øvelsen blev det bemærket hvor vokal den nye keeper, Patrick Pentz, var over for sine stoppere i bagkæden. "Alves... Alves... left" eller tydelige tilkendegiven af at Pentz var fri til at tage del i opspillet. Ingen var i tvivl om, der var en vokal og dirigerende keeper i målet. Ny eller ej i klubben, så tog Pentz tydeligt ansvar.

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

En anden der har gjort sit indtog på holdet i efteråret er Frederik Alves. Den centrale spiller i bagkæden, og en mand der både kan agere roligt og velovervejet på bolden, og tage duellerne. Han er vokset med tilliden, og en helt anden spiller på træningsbanen.

Suzuki viste i glimt sine styrker, hvor japaneren brillerede med en flot scoring efter at have driblet sig fri i den afsluttende 11x11 øvelse på fuld bane. Hans hurtige antrit og utrættelige arbejde kan sagtens gå hen og blive en gevinst for Brøndby.

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

Jesper Sørensen indtog en position midt for banen, og trådte også flere gange ind og satte sig verbalt igennem, når et opspil kunne være løst anderledes, eller han gerne ville have sine spillere til at åbne nye rum for den boldbesiddende spiller. Det var enkle, men klare instruktioner. På mange måder en trup der ligner de har fundet sig selv langt tydeligere i udtryk end tidligere. Det klæder det hold Wass er på, når den rutinerede spiller kommer på bolden. Ikke mange gange han stresser eller smider bolden væk.

Som træningen skred frem kom der også flere forskellige iagttagere frem og nød det gode vejr. Den gamle Brøndby-legende Ebbe Sand var der for at se til nogle af sine klienter, hvor især Kvistgaarden er en brandvarm vare på hans hylde.

Den afsluttende 11x11 på fuld bane havde nogle forskellige taktiske elementer sig, hvor det især handlede om forskellige spilleres roller på banen. Udtrykket var grundlæggende det samme: kort aggressivt pasningsspil og ball possession, derefter handlede det som sagt om roller og løbemønstre. For som Jesper Sørensen tidligere har sagt omkring formationer, så er de flydende og spilleres roller kan variere fra sekvens til sekvens i en kamp.

Efter den formelle træning var afsluttet dryssede spillerne lige så stille igennem de få forsamlede journalister, hvor der var en casual stemning, og der blev talt derby. Som en af de sidste måtte Jacob Rasmussen fortælle om årsagen til den stærke defensiv (som kan læses her), ligesom også Jesper Sørensen tålmodigt afgav sine svar til diverse spørgsmål - hvilket kan læses mere til her.

Til sidst gik en række af de yngre spillere ind på bane 2 ude foran klubhuset, hvor de lagde an til en række skudøvelser. Men derfra var undertegnede så småt fortrukket til parkeringspladsen foran stadion for at sætte kursen mod kontoret, hvor der ventede et par interviews og analyser, der skulle laves. Og solen, den skinnede stadig fra en skyfri himmel på et Brøndby, der på det seneste har fundet melodien og har givet stemningen i truppen et hak eller to opad.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Fedt med en træningsrapport og dine interviews fra dagen - tak for det.

    Indhold fra træningsbanen er et af få elementer, jeg savner i 3points nuværende dækning. Det er med til at give en fornemmelse af mekanismerne og stemningen i truppen.
    8 enige · 2 god kommentar
     
    • @Klipklapperen det er også en ting jeg i hvert fald nyder at skrive. Og det er også forsøgt en prioritet hos 3point, hvilket så fører mig til en opfordring til så mange som muligt om, at blive medlem af 3points venner. For det er blandt andet det - at folk støtter der - der gør, at Nanna har mulighed for at hyre mig ind deltids til at lave indhold. Hun har 1000 jern i ilden forvejen.

      Og fedt du kan lide indholdet. Det er jo altid mega fedt når folk gider bruge tid på at læse det man skriver. Så tak fordi du bruger tid her på siden :)
      4 enige · 3 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      21. september 2023   

  • Jeg labber det i mig, tak!
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @Saesonkort vi sætter stor pris på alle jer der gider bruge jeres tid på at læse, høre osv indholdet på 3point. Kan roligt sige det jo er passionen der driver det, selvom vi self også skal kunne leve af det :)
      1 enig · 2 god kommentar

  • Fedt at kunne følge holdet lidt tæt på når nu man selv sveder på kontoret
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @Henrik BIF 4 ever du var i så fald ikke den eneste der svedte i dag, spillerne arbejdede i den grad også for det hehe

---

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      21. september 2023   

  • Flere af den slags fra dig Kasper, troede kun du var til analyser :))

    Det er sku fed læsning og vel også rart for dig komme lidt tæt på holdet, end kun at sidde bag en computer
     
    • @GARFIELD haha jeg bruger skam mere tid væk fra skærmen end du gætter :D

      Vejret i dag var så oveni en fornøjelse at være ude i.

    Se 1 flere kommentarer
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        22. september 2023   

    • @GARFIELD er vi ved at være der, hvor du også bliver betalende medlem?

      3point.dk er noget vi giver til hinanden.

    Se 2 flere kommentarer

  • preben
  • preben
    Betalende bruger
      22. september 2023   

  • Dejlig rapport det.må.du meget.gerne følge op på tak for det !!

  • Elsker også de her træningsupdates.
    Var der indikationer om det er Heggheim eller Tshiembe, der spiller på søndag?
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        22. september 2023   

    • @AndreasRosenberg er vi ved at være der, hvor du også bliver betalende medlem?

      3point.dk er noget vi giver til hinanden.
      1 enig · 1 god kommentar

---

  • Som andre lapper jeg også dende finger på pulsen trænings-rapport i mig, det at få indblik i maskinrummet er guld værd. Ved ressourcerne ikke altid rækker, men meget gerne mere af det. Jeg bider mærke i den mavefornemmelse jeg har haft på det sidste omkring trupstørrelsens indvirkning på de daglige træninger og Kasper rapportere og giver os her et helt konkret analyse på at det ser ud til at have medført et løft i træningen, stort set alle deltager i 11 mod 11, hvilket øger mulighederne for at vise sig frem foran trænerne,det vigtigt at den gulerod hænger lige foranspillerne.....! FORZA BRØNDBY....!
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        22. september 2023   

    • @Rasmus Stephansen, er vi ved at være der, hvor du også bliver betalende medlem?

      3point.dk er noget vi giver til hinanden.

    Se 5 flere kommentarer

  • jjnabc
  • jjnabc
    Betalende bruger
      22. september 2023   

  • Tak for rapport og interviews, det er megafedt at få de her opdateringer når man ikke lige selv har mulighed for at smutte forbi.
    Jeg er glad for at kunne støtte det gode formål at forøge indhold på Danmarks bedste fanside

  • Biffe
  • Biffe   22. september 2023   

  • Tak for en rigtig god træningsopdatering.
    Greve er syg, betyder det at han ikke er skadet ?
    Jeg håber at han er klar til søndag, så vi beholder de samme to på midten,
    Jeg er dog samtidig sikker på at Rado kan løfte opgaven, hvis det skulle blive aktuelt.

---

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      22. september 2023   

  • Spiller Daniels Wass i Boxer shorts, de er godt nok tights :) fik du set vores nye mand Emmanuel Yeboah, for du nævner ham ikke rigtigt.

    Han er en spiller som jeg tror vi kommer til at få stor glæde af, eller var han ikke med til træningen?
     
    • @GARFIELD Hvis du hører den sidste podcast vil du høre at det ikke er noget videre at skrive hjem om med Yeboah med det han har vist..
      1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder