NYHED

U/17: Hattrick af Bischoff i 5-0-sejr

Clement Bischoff scorede hattrick, da Brøndbys U/17-hold lørdag slog AaB med 5-0.

• Nanna Møller Karlsen
      15. maj 2022 - Klokken 07:08

Lørdag eftermiddag skulle Brøndby IF U/17 i kamp mod AaB hjemme i Brøndby. Cheftræner Patrick Harboe stillede med følgende hold fra start:

Noah Sømmergaard
Kean Tran - Erem Øzkul - Waldemar Bjergfelt - Lukas Larsen
Adam Claridge Jensen
Magnus Søndergaard - Hamed Traore
Mads Beyer
Clement Bischoff - Benjamin Kold

Det blev en af de bedre dage på kontoret for Brøndby IF, som simpelthen bare var en klasse eller to bedre end AaB-holdet, der ikke havde meget at byde ind med og da også er at finde i den tunge ende af U/17 Ligaen.

Brøndby-angriberen Clement Bischoff forlængede for nylig sin kontrakt med klubben og det fejrede han lørdag eftermiddag ved at score hattrick. Dermed har han nu scoret imponerende 10 mål i sine første otte U/17-kampe i Brøndby efter skiftet fra Fremad Amager, der ligger i den næstbedste række.

- Det var dejligt at fejre en ny kontrakt med et hattrick. Kampen var meget spil til ét mål, og vi gav ikke AaB et ben til jorden, selvom vi manglede vores landsholdsspillere, siger Bischoff til 3point.dk.

Brøndby har fem spillere udtaget til U/17 EM og de var derfor hverken med for U/19 eller U/17 lørdag eftermiddag. Men det gjorde tilsyneladende ikke Brøndby noget. De moste bare på og endte med at vinde 5-0. Ud over Bischoffs hattrick, scorede Mads Beyer også, inden indskiftede Patrick Allentoft lukkede og slukkede.

- På det første mål får jeg en chipbold på bagerste fra Beyer, som jeg tager ned. Jeg laver en skudfinte, som modstanderen laver glidende tackling på, og så lobber jeg den over målmanden i det lange hjørne. Mål nummer to var et perfekt sideskift fra Adam, som jeg tager ned omkring midterlinjen. Jeg løber derefter forbi et par spillere, inden jeg kan lægge den ind i det lange hjørne. På det tredje mål bliver jeg spillet fri af Kean og jeg spiller lige en bande med stolpen, inden jeg scorer og fuldender mit hattrick, lyder det fra den brandvarme Brøndby-angriber.

Brøndby indtager tredjepladsen i U/17 Ligaen. Du kan se stillingen her.

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/17 - AaB U/17, 5-0 (3-0)

5. minut: 1-0; Clement Bischoff
36. minut: 2-0; Clement Bischoff
45. minut: 3-0; Mads Beyer
52. minut: Gult kort til Emil Nymann
64. minut: 4-0; Clement Bischoff
66. minut: Hamed Traore UD / Viktor Sørensen IND
66. minut: Magnus Sørensen UD / August Harritsø IND
72. minut: Clement Bischoff UD / Jonathan Agyekum IND
72. minut: Benjamin Kold UD / Patrick Allentoft IND
72. minut: Waldemar Bjergfelt UD / oliver Sejer Lauritsen IND
87. minut: 5-0; Patrick Allentoft

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Angriberne i MC er varme. Det er herligt at se! U17 kører med et snit på 3,5 scorede mål pr kamp (ud af 23 kampe). Klart flest i ligaen. Stærkt!
    3 enige · 1 god kommentar

• @Broder Salsa sidste sæson lavede U17 fire mål i snit. Det er fedt, at der bliver spillet offensivt og aggressivt MC, selvom det selvfølgelig også koster i den anden ende. Forhåbentlig får vi nogle spillere op, der kan give os vores aggressive udtryk tilbage.