Sander Larsen
NYHED

U/17-landshold: Sander Larsen på pletten mod Irland

Sander Larsen fra Brøndby IF bragte søndag Danmark på 2-0 i en U/17-landskamp mod Irland, hvilket også blev slutresultatet.

• Sander Larsen
    • Steen Sørensen
      9. september 2024 - Klokken 05:49

Alle tre Brøndby-spillere kom i aktion, da det danske U/17-landshold søndag henover middag skulle følge op på torsdagens sejr over Irland på 2-1. Modstander var igen Irland i San Pedro del Pinatar i det sydøstlige Spanien.

Som det er kutyme i den her slags kampe for de danske ungdomslandshold, var posen blevet rystet grundigt. Det betød, at kun Ali Al-Najar af de tre Brøndby-spillere startede inde som anfører.

Midtbanespilleren fik første havleg, mens både Jacob Ambæk og Sander Larsen blev skiftet ind efter godt og vel en times spil. Sidstnævnte skulle blot bruge seks minutter til sætte et positivt aftryk på kampen.

Sander Larsen kunne i 69.minut sætte sidste fod på bolden efter et indlæg fra kanten og dermed bringe Danmark i front med 2-0. I 38. minut havde FCM's Malik Pingpong sørget for den første scoring ved at runde den irske målmand.

De to kampe mod Irland var sidste afpudsning inden den indledende EM-kvalifikation, hvor Danmark er værter for en minigruppe med Luxembourg og Østrig. Kampene spilles fra 9. til 15. oktober i Haderslev og Kolding.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.