NYHED

U/20-landshold: Bischoff kom på tavlen

Clement Bischoff kom på tavlen for det danske U/20-landshold, som vandt 4-1 over Sverige i en venskabskamp.

• Nanna Møller Karlsen
      10. september 2024 - Klokken 20:56

Clement Bischoff har fået en god sæsonstart i Brøndby IF, hvor han har fået sit seniorgennembrud. Det har han fået på positionen som venstre wingback. I denne landskampstermin har han været afsted med det danske U/20-landshold, som ledes af Mark Strudal, men har her været brugt som kantangriber i en 4-3-3.

Denne tirsdag aften gjaldt det anden venskabskamp mod Sverige og Bischoff startede på bænken. Danmark var foran med 1-0 ved pausen efter et lynmål af Henrik Meister.

I anden halvleg blev Bischoff skiftet ind og han skulle kun bruge få minutter på grønsværen, før han fik netmaskerne til af blafre. Bischoff fik fat i bolden og satte sin mand, trak ind i feltet og smækkede en flad og velplaceret afslutning over i det lange hjørne.

OB-angriberen Luca Kjerrumgaard scorede Danmarks to sidste mål i det, der endte med at blive en sejr på 4-1.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.