Christian Cappis
Foto: 3point.dk ©
NYHED

Video og fakta: Her er Brøndbys kommende spiller Christian Cappis

 
Christian Cappis skifter til Brøndby IF til sommer. Den amerikanske midtbanespiller kan ses i et par videoklip i denne artikel, hvor man også kan få et overblik over fakta omkring spilleren.

  • Christian Cappis
  • 3point.dk
   7. februar 2021 - Klokken 19:59
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  7. februar 2021 - Klokken 19:59

Hvem er Christian Cappis? Til sommer skifter den amerikanske midtbanespiller Hobro ud med Brøndby, og 3point.dk har fundet et par klip samt samlet lidt fakta.

Den 21-årige midtbanespiller stammer fra Texas i USA, hvor han også startede sin karriere. Først i Texans SC og siden hos Dallas Academy. Herefter gik skiftet til Hobro, hvor han har været siden efteråret 2018. 49 kampe og et enkelt mål er det blevet til i det jyske, hvor Cappis fortsætter frem til sommer inden skiftet til Brøndby, hvor han har fået en fire-årig kontrakt. Det er også blevet ungdomslandsholdskampe for USA for Cappis.

- Christian kom til Hobro IK som blot 19-årig, hvor han flyttede fra hjemlige vante rammer i Texas til Hobro. Han kom til klubben, i første omgang på en amatør kontrakt. Det var tydeligt at Christian havde et kæmpe uforløst potentiale og dette var en af grundene til at vi ret hurtigt derefter tilknyttede ham på en professionel kontrakt. Gennem årene i Hobro IK, har Christian formået at udvikle sit talent enormt meget, hvilket har gjort ham til en stamspiller for os. Derfor er det også naturligt at Christian har tiltrukket sig opmærksomhed fra andre klubber, i både ind- og udland. Det har været vigtigt for os at finde en aftale, der er god for både klub og spiller og med salget til Brøndby IF, har vi netop fundet denne balance. Vi er samtidig utroligt stolte af, at vi som klub, kan udvikle spillere til toppen af den bedste danske fodboldrække, udtaler Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro IK til klubbens hjemmeside

Du kan se videoklip med Cappis herunder:

 

 

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder