Daniel Wass
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Wass om fansene: Vil gøre alt for at give dem noget igen

 
Det vil betyde meget for hjemvendte Daniel Wass, hvis han kan være med til at spille et mesterskab til Brøndby IF.

  • Daniel Wass
  • Nanna Møller Karlsen
   26. maj 2024 - Klokken 06:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. maj 2024 - Klokken 06:00

Det er nok ikke gået mange fodboldfans' næse forbi, at der søndag venter en stor kamp på Brøndby Stadion. Brøndby IF kan med en sejr over AGF sikre sig det danske mesterskab.

Gennem en lang sæson har Jesper Sørensens mandskab nu bragt sig i en position, hvor de selv kan afgøre det. Og det er profilen Daniel Wass glad for. Han skiftede hjem til Brøndby IF efter en lang udlandskarriere og ville være med til at rykke klubben i en positiv retning.

- Det er en kulmination på hele sæsonen. Vi har selv bragt os i denne situation, så vi kan klappe os selv på skulderen for, at vi står her, lød det fra Wass efter en træning tidligere på ugen.

- Dette var en af grundene til at jeg kom hjem. Jeg ville rigtig gerne være med til at rykke klubben. Første mål var top tre og andet mål var Europa. Så må vi se, om vi når vores tredje mål søndag. 

- Det vil selvfølgelig være stort for mig, hvis det lykkes. Jeg kom hjem med et pres på mine skuldre. Det vil betyde rigtig meget, hvis det kan kulminere med et mesterskab på søndag. 

Et mesterskab vil også betyde alverden for klubbens fans, og netop dem vil Wass rigtig gerne give tilbage til.

- Fansene står for passion. Denne klub står mit hjerte nært. Jeg har været her i mange år og været med i både op- og nedture. Passionen folk har for denne klub, betyder meget for os, så derfor vil vi gøre alt for, at give dem noget igen.

Hvad er anderledes i denne uge?

- Ikke en skid. Lige nu er det en helt normal uge. Jeg kører stadig børnene i skole om morgenen.

Kampen mellem Brøndby IF og AGF sparkes i gang søndag klokken 17.00 på Brøndby Stadion.

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Wass burde have spillet flere landskampe og han kan efter min mening med rette være lidt bitter over det. Derfor under jeg ham sindssygt meget et dansk mesterskab. Selv uden mesterskab er han det perfekte eksempel på en tidligere BIF spiller som vender hjem med kæmpe succes og viser vejen igennem sit niveau og professionalisme. Den gevinst havde vi som klub brug for, eftersom historien har vist at det langtfra er alle BIF ex-spiller comebacks som lykkedes. Kom så Wass!! Idag holder du hovedet koldt og lægger endnu en af de der helt afgørende pasninger please please...
  2 enige · 2 god kommentar

 • GARFIELD
 • GARFIELD
  Top kommentator
  Top gode
    26. maj 2024   

 • Shit nu pisser det ned, lad de mørke skyer og dårlige vejr være væk kl 17 når vi henter mesterskabet hjem

  Denne march er for vildt tro mig det er sku den vildeste jeg har været til i BIF historien og folk er i bedste humør, bare en Update fra BIF I kan glæde jer til en KÆMPE FEST folk er så klar
  3 enige · 5 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder