Yousef Salech
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Yousef Salech: Projektet er stærkt og der er lagt en super plan for mig

 
Den 19-årige angriber Yousef Salech er ny mand i Brøndby og han glæder sig til at tage hul på kapitlet i den gule trøje.

  • Yousef Salech
  • Nanna Møller Karlsen
   28. juni 2021 - Klokken 22:37
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  28. juni 2021 - Klokken 22:37

Brøndby IF kunne mandag eftermiddag præsentere den 19-årige angriber Yousef Salech som ny mand i klubben. Han skifter fra 2. divisionsklubben HIK, ligesom Jagvir Singh tidligere har taget samme tur.

Salech jubler over skiftet til de danske mestre og glæder sig over, at der er blevet lagt en god plan for ham i Brøndby.

- Det er et fantastisk skifte for mig. Jeg kommer til Danmarks største fodboldklub med Danmarks bedste fans og smukkeste stadion. Man kan ikke andet end at blive forelsket i den her klub, siger han.

- Jeg har valgt skiftet til Brøndby, fordi projektet er stærkt og der er blevet lagt en super plan for mig, som jeg virkelig tror på.

Salech har stadig alderen til at kunne spille U/19-fodbold, men han starter sammen med Superliga-truppen i pre-season. 

- Lige nu er det ikke aftalt hvem jeg skal spille min første kamp for. Men jeg starter op med Superliga-truppen i morgen og er der den første periode. Og så må vi se, om jeg kan matche niveauet fra start. Ellers har jeg selvfølgelig muligheden for at spille U/19-kampe denne sæson, indtil jeg er fuld tilpasset til tempoet og niveauet.

Yousef Salech er angriber og vil beskrive sig selv således:

- Jeg vil beskrive mig selv som en ung, hårdtarbejdende angriber, som har en størrelse og fysik, som jeg bruger rigtig meget i mit spil. Jeg ejer enormt meget sult og jeg sulter efter at udvikle mig, score mål og vinde fodboldkampe her, slutter han.

FAKTA:
Fødselsdato: 17. januar 2002
Kontraktlængde: 30. juni 2024
Højde: 195 cm.
Vægt: 92 kg.
Favoritben: Højre
Position(er): Angriber
Tidligere klub(ber): HIK

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    29. juni 2021   

 • Med fokus, disciplin og hårdt arbejde over de næste 2-3 sæsonen, så kan vi måske få en spændende angriber ud af ham.

  Jeg kan egentlig godt lide strategien, at købe billige ungdomsspillere som har vist det mest basale på seniorniveau - og ikke bare jagte de opreklamerede dyre supertalenter.

  Der går mange supertalenter til et gennembrud og de fleste gennembrud er ikke supertalenterne. Ham her har i hvertfald fysikken med sig. Så må vi se, om det mentale kan bære de næste par års hårde arbejde og disciplin.
  3 enige

 • Casen ligner til forveksling den for Jarvig og Anis.
  Ved Anis' tilfælde er det jo gået meget godt. Hans værdi ligger pt nok i nærheden af 3-4 mill euro og hvis han for alvor slår igennem denne sæson, vil den nok komme op på 10+ mill euro som Tunesisk landholdsspiller, i den alder, med hans fysik og teknik. Specielt hvis han gør det godt i EL/CL.
  Hvad har han kostet at købe fra AB?
  Det samme gælder Jarvig, hold nu fast hvor virker han spændende.
  Han skal bide sig fast på første holdet denne sæson, og jeg kunne faktisk godt se ham som fast starter til foråret hvis Hedlund bliver solgt til vinter.
  Jeg tænker at CV har en plan for Pavlo, hvor Yousef Salech indgår.
  Forventningen er vel at Pavlo er solgt om 1-2 sæsoner og her er aftageren.

  Velkommen til Yousef Salech!
  5 enige

 • Brentford har i mange år vist vejen med at hente billige angribere og gøre dem til topscorer i Championship. Hvis vi kan ramme bare tæt på deres succesrate, vil jeg være mere end tilfreds. Vi håber alle på en ny Anis case, men traditionelt er det super svært st tage det spring, så vi skal være tålmodige
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Haz
 • Haz
  Betalende bruger
    29. juni 2021   

 • Det kan godt være, at han er ung og uprøvet på højeste niveau. Men i modsætning til mange af de andre unge talenter, som f.eks. Jagvir, så har ham her i hvert fald fysikken med sig til at stå imod, ser det ud til. Lidt ligesom Anis (: Så måske går det hurtigere end ventet. 195cm og 92kg. som 19årig. Det er altså noget af et skur :D
  2 enige
   
  • mimor
  • mimor   29. juni 2021   

  • @Haz så må vi håbe at han modsat Anis også har fart. Kunne være dejligt med en angriber lukaku type som også kan løbe fra en spiller
   Det kan Anis bestemt ikke, tror han er Superligaens langsomste spiller

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder