Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mathias Greve: En af de fedeste kampe at spille

 
Midtbanespilleren Mathias Greve var en glad mand efter søndagens 1-0-sejr over FC Midtjylland.

  • Nanna Møller Karlsen
   19. februar 2024 - Klokken 23:36
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. februar 2024 - Klokken 23:36

Mathias Greve kom lidt fra baghjul i pre-season. Han døjede med en skade og sad over i nogle træningskampe, men leverede en god slutspurt og overbeviste trænerteamet om, at han skulle starte i forårspremieren mod FC Midtjylland.

Det viste sig at være en god beslutning. Mathias Greve brændte banen af, og var da også en glad mand, da han mødte pressen efter kampen.

- Vi har en målmand, der starter med at redde straffesparket. Det giver selvfølgelig lidt energi. Og så synes jeg bare, at vi er godt organiseret. Vi gør ondt på dem i nogle omstillinger i ny og næ, lød det fra Greve i mixed zone.

- Det var en af de fedeste kampe at spille. Jeg synes virkelig stadion kogte derude. Det var fedt. Man kunne virkelig mærke energien efter det røde kort. Det var en meget dramatisk kamp, vil jeg sige, og det gjorde det ekstra fedt. Jeg synes, vi var gode til at lave nogle lokale overtal ude i siden og tage tempoet lidt ud en gang i mellem. Samtidig med at vi kørte nogle omstillinger, som gjorde ondt på dem.

29-årige Mathias Greve har døjet med en skade i efteråret og den tog han med ind i pre-season. Men søndag leverede han en fysisk arbejdsindsats på et meget højt niveau og spillede fuld tid mod FCM.

- Jeg var virkelig glad for min fysik i dag. Jeg har døjet lidt med kroppen, også hen over efteråret. Men vi har brugt lidt ekstra tid denne gang på virkelig at få bygget det op. Derfor har jeg også siddet over i nogle af træningskampene. Det har måske været meget godt. Jeg plejer egentlig at være meget god til at brænde igennem i de her pre-seasons. Så måske var det meget godt, at det er lidt omvendt denne gang, og at jeg starter nu. Det krydser jeg i hvert fald fingre for. Jeg føler, især efter i dag, at jeg står et rigtig godt sted. 

- Kroppen har det faktisk overraskende godt. Så nu er det bare en masse isvand og varmebassin, lyder det med et smil.

Næste opgave for Greve og holdkammeraterne er på søndag, hvor OB venter på udebane.

 

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Super flot kamp af Greve. Jeg krydser virkelig fingre for at Greve kan holde sig skadesfri gennem foråret. Det kan blive guld værd….
  10 enige

 • Tak for oplevelsen i søndags Greve, hold da k*ft hvor du bare ejede den midtbane! Keep it up please.
  6 enige

 • Sådan!! . Konge kamp af dig Greve . Fortsæt med det. Det var en fed oplevelse at se dig og resten af holdet tage en sejr og første plads, og så oven i købet en mand i undertal i ca80 minutter. Kæmpe respekt !!!
  6 enige · 1 god kommentar

---

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    20. februar 2024   

 • Måske en af Greves bedste kampe! Havde jeg ikke lige regnet med, qua hans opstart, men vi ved han har det i sig.

  Krydser fingre, for han kan være skadesfri helt ind i slutspillet..
  6 enige · 1 god kommentar

 • 1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder