Patrick Pentz
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Skuffet Pentz: I sidste ende fortjente vi ikke at vinde

 
Patrick Pentz var meget skuffet over den indsats Brøndby IF lagde for dagen mod Silkeborg IF.

  • Patrick Pentz
  • Nanna Møller Karlsen
   8. april 2024 - Klokken 22:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  8. april 2024 - Klokken 22:10

Brøndby IF måtte nøjes med et enkelt point mandag aften mod Silkeborg IF, da det endte 1-1 på Brøndby Stadion. Præstationen der førte til pointdelingen var meget skuffende for målmand Patrick Pentz, der efter kampen mødte pressen i mixed zone.

- Det er ikke så meget resultatet, der irriterer mig, det er mere præstationen. Det var bare dårligt. Vores fans kom igen og gjorde det fantastisk. Omstændighederne var ikke lette for dem, fordi Sydsiden var lukket, men de støttede os gennem hele kampen, og vi spillede ikke godt. Dårlige aktioner. Ikke skarpe i vores boldomgang. I sidste ende fortjente vi ikke at vinde, lød det fra den østrigske keeper.

- Alle skal analysere deres egen præstation og så skal vi kigge på holdets præstation. Men når man fører 1-0 på hjemmebane og man kæmper for tre point, så skal man tage dem. Vi skal være mere aggressive. Særligt i defensiven. Når man fører 1-0, så skal man forsvare med sit liv og kaste alt ind i det. I situationen hvor vi lukkede et mål ind, gav vi ikke alt. 

Bekymrer det dig?

- Nej.

- Vi er stadig i en proces. Nogle gange spiller vi fantastiske kampe og andre gange gør vi ikke. Men når man fører 1-0, så skal man tage sejren og ikke smide det væk.

Daniel Wass måtte gå fra banen midt i anden halvleg i store smerter.

- Daniel Wass er en af vores nøglespillere. Hvis han mangler, mangler vi en af vores mest centrale skikkelser. Jeg er lidt bekymret for ham. Jeg har ikke set ham endnu. Lad os håbe, det ikke er noget alvorligt, sluttede Pentz.

Næste opgave for Brøndby IF er på søndag, hvor der venter en udekamp i Aarhus.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Nej mand!!!!!Sig ikke at det er en proces!!!!!

 • Ærlig snak fra en kæmpe boss. Forstår godt hans frustration. Ikke råd til den slags udfald hvis man skal vippe FCK af pinden.
  2 enige

 • 1 point er ikke godt nok.

  Men 1 point er heller ingen katastrofe, vi fik som fortjent.

  Vi møder AGF næste gang, som nok vil spare profiler mod, særligt hvis de går i pokal finalen. For ikke at få dumme skader op til den.

  Den kamp er mere oplagt med 3 point end i dag, efter min mening. AGF får en hård hård kamp mod FCN, kampen kunne godt gå hen at blive en meget fysisk kamp for AGF. Jeg tror vi vinder den. I dag er 1 point ingen katastrofe, som jeg tidligere nævnte, men en sejr er altid bedst. Men X er ok, særligt hvis man så, hvor dårligt vi spillede.

  FCK er jeg sikker på tager point mod FCM, faktisk vil jeg mene de vinder over dem. Så står vi med en solid føring, jeg har nævnt før, at får vi 4 point mod FCK og 4 mod FCM, så ender mesterskabet hos os

  Vi kan sagtens leve med 1 point i dag, særligt med tanke på spillet.

  Spillere og trænere skal kigge indad, for det var ej godt nok af dem.

  Ohi var en positiv overraskelse, og et flot mål. Patrick P stod igen godt og sikkert, få ham sikret leverkusen har deres målmænd til næste sæson klar så den ligger til kontrakt ml BIF og Pentz.

  Ohi kom i gang igen, det er meget positivt og med et flot mål af ham. Han så skarp ud Igår og faktisk så vi han også havde god fart, det finder jeg utrolig positivt, da vi har brug for en skarp Ohi.
  3 enige · 1 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder